Beyoncé deelde haar dankbaarheid voor de steun van haar fans

Inhoudsopgave:

Beyoncé deelde haar dankbaarheid voor de steun van haar fans
Beyoncé deelde haar dankbaarheid voor de steun van haar fans
Anonim

Vanwege de diepe, onbeschrijfelijke gevoelens die muziek bij mensen losmaakt, is het gemakkelijk om te vergeten dat het ook een bedrijf is. En net als in elk bedrijf zijn er mensen die vies spelen. Beyoncé's harde werk werd onlangs in gevaar gebracht door enkele kwaadwillende mensen die besloten haar nieuwe muziek dagen voor de releasedatum te lekken.

Gelukkig heeft Beyoncé enkele van de grootste fans ooit, en haar liefde en toewijding aan hen heeft echt vruchten afgeworpen. Ondanks dat ze dagen eerder toegang hadden tot het album, kozen ze ervoor om het juiste te doen en de datum te respecteren die de koningin had vastgesteld. Daar zal ze altijd dankbaar voor zijn.

Beyoncé's reactie op het gedrag van haar fans

Beyoncé-fans, en eigenlijk de hele wereld, keken al heel lang uit naar nieuwe muziek van Queen B, maar niet tegen elke prijs. Beyoncé heeft heel hard gewerkt om Renaissance te maken, en ze verdiende het om het op haar eigen voorwaarden uit te brengen. Gelukkig heeft ze geweldige fans die haar steunden en wachtten tot ze klaar was om echt naar de nieuwe muziek te luisteren, en de koningin kon het nauwelijks geloven.

"Dus het album is uitgelekt en jullie hebben allemaal gewacht tot de juiste releasetijd, zodat jullie er samen van kunnen genieten", schreef ze op Twitter. "Ik heb nog nooit zoiets gezien. Ik kan jullie allemaal niet genoeg bedanken voor jullie liefde en bescherming. Ik waardeer het dat jullie iedereen hebben gebeld die vroeg de club binnen te glippen. Het betekent de wereld voor mij. Bedankt u voor uw niet-aflatende steun. Bedankt voor uw geduld. We gaan de tijd nemen en genieten van de muziek. Ik zal alles blijven geven en mijn best doen om je vreugde te brengen. Ik hou heel veel van je."

Wat Renaissance voor haar betekent

Er zijn genoeg redenen voor Beyoncé om boos te zijn dat haar album is uitgelekt, maar de belangrijkste was dat dit specifieke album, na twee zeer zware jaren, veel voor haar betekende. Ze sprak over Renaissance op een manier die iedereen zou raken, en het is geweldig om een artiest te zien die zo toegewijd is aan haar vak.

"Het maken van dit album gaf me een plek om te dromen en te ontsnappen in een enge tijd voor de wereld", deelde Beyoncé mee. "Het stelde me in staat om me vrij en avontuurlijk te voelen in een tijd waarin weinig anders bewoog. Het was mijn bedoeling om een veilige plek te creëren, een plek zonder oordeel. Een plek om vrij te zijn van perfectionisme en overpeinzing. Een plek om te schreeuwen, los te laten, te voelen vrijheid. Het was een prachtige ontdekkingsreis."

De legitieme releasedatum van het album is 29 juli, en fans zullen altijd de dankbaarheid van Queen B hebben voor de loyaliteit en ongelooflijke vriendelijkheid die ze de zanger hebben getoond.

Aanbevolen: