Beroemdheden tonen hun steun voor Vanessa Bryant na familiefoto's uit Italië

Beroemdheden tonen hun steun voor Vanessa Bryant na familiefoto's uit Italië
Beroemdheden tonen hun steun voor Vanessa Bryant na familiefoto's uit Italië
Anonim

De hele week heeft Vanessa Bryant foto's op haar Instagram gepost van zichzelf en haar dochters Natalia, 18, Bianka, 4, en Capri, 2, op een Europees uitje naar Kroatië, Frankrijk en Italië.

Voordat ze foto's en video's van haar reis plaatste, plaatste Bryant een video van Bianka en Capri, met het bijschrift: "De laatste 2 weken in Europa waren zo leuk. Ik vond het heerlijk om extra QT-tijd met mijn meisjes door te brengen. Foto Dump volgt… Kroatië, Frankrijk en Italië."

De laatste foto's van de vakantie waren echter degenen die haar en de harten van andere beroemdheden het meest raakten. Eerst plaatste ze een foto van haar overleden dochter, Gianna, en Bianka als kleine kinderen. Bryant maakte de foto vervolgens opnieuw met Bianka en Capri, met het bijschrift "Missing my baby girl, Gigi. - My 2. Mambacita."

Gianna en de legendarische NBA-ster Kobe Bryant kwamen in januari 2020 om het leven bij een helikoptercrash. Beroemdheden als Gigi Hadid en Khloe Kardashian stuurden steunbetuigingen naar de familie. Radio-persoonlijkheid Patty Rodriguez merkte op: "Je mooie meisjes."

Alvorens naar Italië te gaan, zorgde Bryant ervoor dat hij in Kroatië stopte voor Natalia, die daarheen zou gaan voor haar hogere klasreis voordat het werd geannuleerd vanwege de COVID-19-pandemie. Vlak voor haar vaders dood had hij haar toestemming gegeven om te gaan. Een post uit het land was speciaal opgedragen aan Natalia.

Model Lily Aldridge merkte op: "Zo mooi!" en fotograaf en vriend van de familie Kusha Alagband merkte op: "Ze heeft de glimlach van haar moeder van een miljoen dollar."

Er waren natuurlijk ook familiefoto's uit Kroatië, en die kregen evenveel lof: ontwerper Rachel Zoe en voormalig turnster Nastia Liukin toonden hun liefde door middel van emoji's, terwijl Grey's Anatomy-ster Ellen Pompeo haar liefde voor de locatie toonde, commentaar, "Mijn absoluut favoriete plek."

Voor de vakantie was Bryant betrokken bij een rechtszaak die haar moeder tegen haar had aangespannen en beweerde dat ze werkte als onbetaalde 'persoonlijke assistent en oppas'. Inmiddels is er een schikking getroffen met betrekking tot deze zaak, die openbaar is.

In elke situatie is Bryant haar kinderen blijven volgen en hun welzijn op de eerste plaats zetten.

Bryant blijft regelmatig foto's van al haar dochters op Instagram plaatsen. Ze plaatst ook regelmatig eerbetonen voor haar overleden dochter en echtgenoot, waaronder een vaderdagafbeelding van hem, Giana, Natalia, Bianka en Capri.

Aanbevolen: