James Charles Roasted voor het tonen van liefde aan Ariana Grande's R.E.M. Beauty Line nadat ze haar onbeleefd had genoemd

James Charles Roasted voor het tonen van liefde aan Ariana Grande's R.E.M. Beauty Line nadat ze haar onbeleefd had genoemd
James Charles Roasted voor het tonen van liefde aan Ariana Grande's R.E.M. Beauty Line nadat ze haar onbeleefd had genoemd
Anonim

Fans van Ariana Grande hebben onlangs beauty YouTuber James Charles uitgescholden voor hypocrisie nadat de 22-jarige contentmaker liefde toonde aan de aankomende beautylijn van de zangeres "Dangerous Woman"..

Toen hem werd gevraagd door een fan op zijn Instagram-verhaal, "ben je enthousiast voor r.e.m. beauty", antwoordde Charles: "Ik ben! Ik kan niet wachten om alle producten te proberen en een recensie te filmen voor jullie allemaal." In dezelfde Q&A reageerde Charles op andere vragen over Grande, waaronder een die zich afvroeg waarom hij de kleine popster noemde als 'de meest onbeschofte beroemdheid' die hij ooit had ontmoet.

Het incident waar de fan naar verwees, vond plaats in een video die de YouTuber in 2018 deed met andere sociale-mediasterren, Shane Dawson en Ryland Adams. In de video reageerde Charles onmiddellijk met Grande's naam toen hem werd gevraagd wat zijn "meest onbeschofte" ontmoeting met beroemdheden was geweest.

In antwoord op de vraag van de fan onthulde Charles echter dat de zanger "letterlijk niets" had gedaan om te rechtvaardigen dat hij haar onbeleefd noemde, en hij noemde zijn bewering in de video "een van de grootste spijt" van zijn carrière. De YouTube-ster liet toen doorschemeren dat hij in zijn recensie van Grande's schoonheidslijn meer in detail zou treden over het onderwerp, en vroeg mensen om "met een open geest te luisteren". Nu roosteren fans van de zangeres van "Positions" Charles omdat hij zijn deuntje over de ster heeft veranderd toen ze haar make-upmerk onthulde.

Een Twitter-gebruiker schreef: "James Charles zei echt dat Ariana de meest onbeschofte beroemdheid was die hij ooit heeft ontmoet en komt nu terug op zijn verklaring omdat zijn YouTube-kanaal op sterven ligt en hij weet dat zijn recensie van rem beauty views zal trekken". Terwijl een ander twitterde: "Ik lach om het feit dat James Charles boos is dat de ariana-situatie de hele tijd aan zijn carrière is blijven hangen terwijl het letterlijk zijn schuld is? Tot ziens".

Een andere Grande-fan schreef: "Wat een zelfkwelling. Als hij denkt dat zij de meest onbeschofte beroemdheid is die hij heeft ontmoet, waarom koopt hij dan haar producten? Vreemd". Terwijl een andere gebruiker suggereerde dat dit niet de enige keer was dat Charles overdreven had omwille van het aantal views, schreef hij: "youtubers geven altijd toe dat ze liegen voor klikken, maar jullie blijven toch kijken".

Grande kondigde haar nieuwe schoonheidslijn, R. E. M. Schoonheid, vorige week te veel fanfare op haar sociale media-accounts na maanden van speculatie van fans. Tot nu toe is er geen concrete releasedatum, maar het is de bedoeling dat het ergens dit najaar debuteert.

Aanbevolen: