Orange Is The New Black'-ster Danielle Brooks toont steun aan Lizzo nadat ze te maken kreeg met verzet voor detoxdieet

Orange Is The New Black'-ster Danielle Brooks toont steun aan Lizzo nadat ze te maken kreeg met verzet voor detoxdieet
Orange Is The New Black'-ster Danielle Brooks toont steun aan Lizzo nadat ze te maken kreeg met verzet voor detoxdieet
Anonim

Nadat Lizzo publieke kritiek kreeg omdat ze op een detox-dieet ging, kwam Orange is the New Black-actrice Danielle Brooks haar te hulp en deelde ze haar ervaring met haar reis naar gewichtsverlies na de geboorte van haar eenjarige dochter Freeya.

“Ik heb mijn stem nu een paar maanden gedempt uit schaamte. Ik voelde me beschamend om aan te komen", schreef ze op Instagram. "Hoewel ik een heel mens op de wereld heb gezet, voelde ik me nog steeds beschamend omdat ik niet in staat was om mijn normale lichaamsgewicht na de zwangerschap te behouden. En een jaar later ben ik slechts ongeveer 20 pond afgevallen.van een 60 pond. gewichtstoename. Ik was stil in de hoop die foto terug te kunnen plaatsen zoals zoveel beroemdheden op wonderbaarlijke wijze doen."

“Net als Lizzo, en zoveel andere ‘dikke’ meisjes, zouden we in het openbaar gezonde keuzes moeten kunnen maken zonder ons het gevoel te geven dat we oplichters zijn omdat we proberen gezond te zijn,” vervolgde ze. "Ik vind het belangrijk om de reis te delen, als een herinnering dat we niet alleen zijn, we hebben het niet altijd voor elkaar en dat we ALLEMAAL werken in uitvoering zijn."

Afbeelding
Afbeelding

Als nieuwe moeder hoopt Brooks dat het delen van haar ervaring het gewichtsverlies voor alle maten zal normaliseren.

“Ik doe allerlei soorten diëten, reinigingen en maak allerlei gezonde keuzes. Niet omdat ik nu niet van mezelf hou, maar omdat ik WEL van mezelf, mijn lichaam en mijn geest hou', zei ze. Ik wil me sterk en sexy blijven voelen zonder 'de suikers' of een andere ziekte te krijgen. Het is prima om de tussenliggende groei te laten zien. Je hoeft het niet altijd helemaal bij elkaar te hebben. Gewoon vanuit het hart spreken.”

GERELATEERD: 20 dingen die echt op de set van Orange zijn gebeurd, is het nieuwe zwart

Vorige week deelde Lizzo een TikTok-video waarin ze liet zien dat ze een 10-daagse smoothie-detox deed. "Ik dronk veel en at veel voedsel, en fed mijn maag in Mexico, dus besloot ik JJ Smith's 10-daagse smoothie-reiniging te doen," zei ze terwijl ze het dieetplan deelde.

Afbeelding
Afbeelding

Mensen op internet bekritiseerden Lizzo omdat ze deelnam aan 'ongezonde' detoxen, maar ook omdat ze probeerde 'dieet' te volgen. Als een belangrijk icoon voor dikke vrouwen, vooral dikke zwarte vrouwen, voelden velen zich verraden door deze aankondiging, waarbij Lizzo's verlangen om te diëten gelijk werd gesteld aan de wens om af te vallen, schijnbaar in strijd met haar boodschap dat dikke vrouwen mooi zijn zoals ze zijn.

Na de reactie deelde Lizzo een positief bericht op haar Instagram-pagina, waarin ze haar redenen voor de detox en voor het delen verduidelijkte.“Ik heb mijn lichaam ontgift en ik ben nog steeds dik. Ik hou van mijn lichaam en ik ben nog steeds dik. Ik ben mooi en ik ben nog steeds dik. Deze dingen sluiten elkaar niet uit”, schreef ze in de post.

GERELATEERD: 15 van de beste 'Oranje is het nieuwe zwarte'-momenten

“Aan de mensen die naar mij kijken, verhonger jezelf alsjeblieft niet. Ik heb mezelf niet uitgehongerd. Ik gaf mezelf groenten en water en fruit en eiwitten en zonlicht.”

Ze voegde eraan toe: Je hoeft dat niet te doen om mooi of gezond te zijn. Dat was mijn manier. Je kunt het leven op jouw manier doen. Onthoud, ondanks alles wat iemand zegt of doet ✨DOE WAT JE WILT MET JE LICHAAM✨”

Aanbevolen: