Dit is waar TLC's 'Seeking Sister Wife' echt over gaat

Inhoudsopgave:

Dit is waar TLC's 'Seeking Sister Wife' echt over gaat
Dit is waar TLC's 'Seeking Sister Wife' echt over gaat
Anonim

TLC's Sister Wives is een groot succes voor het netwerk. Sinds de show voor het eerst werd uitgezonden in 2010, heeft Sister Wives een enorme aanhang van toegewijde kijkers gekregen. Sister Wives volgt het leven van Kane Brown en is getrouwd met Meri Brown, Janelle Brown, Robyn Brown en nu ex-vrouw Christine Brown. In 2018 koos TLC ervoor om te profiteren van het succes van Sister Wives en een nieuwe show te maken over polygamistische relaties. Seeking Sister Wife wordt momenteel voor het vierde seizoen uitgezonden.

Seeking Sister Wife heeft een heel andere structuur dan Sister Wives. In plaats van slechts één familie te volgen, volgt Seeking Sister Wife de reis van meerdere families terwijl ze proberen een ander lid in hun relaties te betrekken. Verschillende koppels zijn in meerdere seizoenen te zien geweest, terwijl anderen elk seizoen zijn uitgebracht. Laten we ingaan op wat Seeking Sister Wives inhoudt.

8 Op zoek naar een zustervrouw volgt veel gezinnen

In tegenstelling tot de originele Sister Wives-show op TLC, beperkt Seeking Sister Wife zich niet tot één familie. In plaats daarvan volgt de show meerdere stellen die elke poging doen om een ander feest in hun relaties te brengen. Sommige stellen zijn op zoek naar een derde partij, terwijl anderen al meerdere zustervrouwen hebben en hopen uit te breiden.

Verschillende koppels zijn in meerdere seizoenen van de show te zien geweest sinds hun pogingen om met een nieuwe zustervrouw te daten zijn mislukt. Dimitri en Ashley Snowden verschenen bijvoorbeeld in de eerste drie seizoenen van de show. Seeking Sister Wife wordt momenteel voor het vierde seizoen uitgezonden.

7 De potentiële vrouw voor de familie Alldredge heeft haar dood in scène gezet

Een van de meest bizarre schandalen die uit TLC's Seeking Sister Wife voortkwamen, betrof de familie Alldredge bij hun pogingen om een zustervrouw te vinden. Tijdens hun tijd in de eerste twee seizoenen van de show, ontmoetten Jeff Alldredge en zijn vrouwen Vanessa en Sharis Jennifer Linnerth.

Jennifer Linnerth was niet geliefd bij fans, maar niemand vermoedde wat er gebeurde. Linnerth verliet een ontmoeting met de familie Alldredge en beweerde een familienoodgeval te hebben. Terwijl ze probeerde een nieuwe ontmoeting te regelen, beweerde ze een gescheurde appendix te hebben. Een familielid van Linnerth sms'te vervolgens de Alldredges om te zeggen dat Linnerth was overleden. Linnerth deed alsof het hele ding.

6 Waarom waren de Brineys niet in seizoen 2 van Seeking Sister Wife?

Drew Briney en zijn drie zustervrouwen waren te zien in seizoen 1 van Seeking Sister Wife. Drew was 20 jaar getrouwd met April voordat ze hun polygame relatie met Auralee en Angela begonnen. Seizoen 1 toonde de problemen van april met de andere twee vrouwen, en het was duidelijk dat de drie niet met elkaar konden opschieten. De familie Brown van Sister Wives kan zich verhouden tot vrouwen die niet met elkaar overweg kunnen.

The Briney's zouden in seizoen 2 van de TLC-show zijn, maar april gooide een sleutel in dat plan. April besloot abrupt om van Drew te scheiden en de familie Briney te verlaten tijdens de opnames van het tweede seizoen. Producenten vonden haar vertrek niet geschikt voor de show, dus het hele gezin werd uit het tweede seizoen geknipt.

5 Op zoek naar Christeline Petersen van zustervrouw beschuldigt Snowdens van misbruik

Na twee seizoenen waarin ze er niet in slaagden een derde partij te vinden voor hun polygame relatie, vonden Dimitri en Ashley Snowden Christeline Petersen in seizoen 3 van Seeking Sister Wife. Dimitri trouwde aan het einde van seizoen 3 met Peterson, maar hun geluk loste snel op.

Peterson scheidde van de Snowdens en vroeg in maart 2021 een straatverbod aan van zowel Dimitri als Ashley. Ze beweerde dat Dimitri haar had gewekt door "met mijn hoofd tegen het hoofdeinde van het bed te slaan en hij schreeuwde tegen me." De fysieke mishandeling vond meerdere keren plaats en Ashley had me ook "geduwd om te voorkomen dat ik wegging" en "een fles naar me gegooid".

4 Waarom verliet Ashley Dimitri Snowden bij het zoeken naar een zustervrouw?

Het is niet verwonderlijk dat Ashely en Dimitri Snowden veel kritiek kregen na Christeline Petersens beschuldigingen van huiselijk geweld. Na de finale van seizoen 3 van Seeking Sister Wife en de splitsing van Petersen, kondigde Ashley aan dat ze Dimitri had verlaten.

Terwijl Dimitri zijn sociale media heeft verwijderd in de nasleep van de controverse, is Ashley erg actief geweest in het delen van hoe haar leven er nu uitziet. Ze heeft de tijd genomen om te genezen van haar mislukte relaties en is gefocust op haar carrière als wellnesscoach. Ashley leeft momenteel een drama-vrij en reality-show-vrij leven.

3 Op zoek naar Nick van zijn vrouw, April en Jennifer slapen allemaal in één bed

Nieuwkomers in seizoen 4 van Seeking Sister Wife, Nick, April en Jennifer Davis hof Danielle als hun derde zustervrouw. Nick, April en Jennifer hebben een interessante dynamiek, omdat ze allemaal onder hetzelfde dak wonen en in hetzelfde bed slapen!

Ondanks dat ze één bed delen, zijn de Davis's onvermurwbaar dat ze niet polyamorous zijn. April en Jennifer hebben een individuele relatie met Nick. April en Jennifer zijn met elkaar getrouwd om hun toewijding aan elkaar als zustervrouwen te laten zien, maar ze delen allemaal Nicks achternaam. Jennifer heeft onlangs onthuld dat ze zwanger is.

2 Sidian en Tosha Jones hebben een duister verleden

Sidian en Tosha Jones deden voor het eerst mee aan Seeking Sister Wife in seizoen 3. Ze vervolgen hun reis in seizoen 4 met een internationale langeafstandsrelatie met Ariel. Hoewel ze een normaal stel lijken dat op zoek is naar een polygame levensstijl, beginnen fans iets anders te vermoeden.

Tosha werd naar verluidt beschuldigd van diefstal in 2016. Hoewel ze alleen een proeftijd zonder toezicht kreeg, zette deze aanklacht haar karakter in twijfel voor veel fans. Het verleden van Sidian is ook behoorlijk donker. Hij was eerder bij Lavandulou Seymour en beweerde dat de relatie polygaam was. Seymour heeft sindsdien gezegd: "Ik was op geen enkele manier geïnteresseerd in polygamie" terwijl ze samen waren en Sidian was "ontrouw".

1 Wie zijn de nieuwste gezinnen in het zoeken naar een zustervrouw ?

Sinds Seeking Sister Wife is gestructureerd rond koppels die nieuwe zustervrouwen vinden, komen ze niet langer in de show als ze hun match hebben gevonden of opgeven. Dit is de reden waarom de show tijdens de vier seizoenen zoveel cast-omzet heeft gehad.

Het nu uitgezonden seizoen 4 van Seeking Sister Wife bevat drie nieuwe families. De eerder besproken familie Davis hoopt op een derde zustervrouw. Steve en Brenda Foley zijn op zoek naar een veel jongere zustervrouw om hun gezin compleet te maken. De familie Epps, bestaande uit Marcus, Taryn en India, is ook op zoek naar een nieuwe aanwinst. De familie Merrifield en Jones zetten hun reis van vorig seizoen voort.

Aanbevolen: