Britney Spears is het officieel kwijt Waar gaat dit willekeurige bericht over?

Inhoudsopgave:

Britney Spears is het officieel kwijt Waar gaat dit willekeurige bericht over?
Britney Spears is het officieel kwijt Waar gaat dit willekeurige bericht over?
Anonim

Britney Spears heeft het officieel verloren. Alle tekenen leidden tot onrust, maar deze laatste post van haar verstevigt de waanzin die haar leven is geworden.

Na eindeloze maanden haar Instagram-pagina te hebben gestalkt om bizarre dansvideo's, vreemd repetitieve outfits te vinden en haar volledige onvermogen om stil te staan tijdens het opnemen van een video, dachten fans dat ze alles hadden gezien. Het lijkt erop dat dat niet het geval was. Britney Spears overtrof het mysterie achter roosbeelden en oogbeelden met deze meest recente en volkomen ongepaste post.

Het is één bericht.

Slechts één simpele zin.

Toch is er zoveel mis mee dat we niet weten waar we moeten beginnen.

Dames en heren, Britney Spears wil weten of je wilt vrijen.

The Post

Het is moeilijk om erachter te komen waar te beginnen met dit bericht. Het is allemaal verkeerd.

Natuurlijk klinkt dit helemaal niet als Britney Spears. "Let's Make Out" is geen zin die ze normaal gesproken zou uiten, en dit soort gedrag lijkt ons ook niet iets dat ze zou promoten of waar ze zich mee bezig zou houden. Alles aan haar houding tot nu toe suggereert dat ze niet echt een fan is van te veel PDA. Trouwens, als ze het wilde "maken", is ze vermoedelijk aan het daten met Sam Asghari. Ze kon gewoon zoenen en er niet over schrijven.

Als je denkt dat dit bericht helemaal niets met vrijen te maken heeft, sta je ook op één lijn met andere fans.

Fans zijn erg luidruchtig in het commentaargedeelte van Britney's Instagram-pagina, en ze lezen hier zeker achter de regels. LMO=Laat me eruit. Is dat misschien wat ze echt van plan is over te brengen als een boodschap aan bezorgde fans?

Alleen al het feit dat dit een zeer gewaagde rode achtergrond is, heeft de fans gesuggereerd dat dit een rood waarschuwings-/alarmbericht is, en ze geeft duidelijk aan dat ze hulp van derden nodig heeft.

Het is een noodgeval

Het is moeilijk om het feit te negeren dat rood in verschillende vormen op Britney's Instagram-pagina lijkt te blijven opduiken. Rood is altijd beschouwd als de kleur die een noodsituatie aangeeft, en als er ooit reden was om je zorgen te maken over de popster, dan lijkt het erop dat dit het juiste moment is.

Er zijn enkele fans die er snel op wezen dat we midden in een pandemie zitten. Vrijen lijkt het meest onwaarschijnlijke voor iemand om over te posten wanneer we ons midden in de sociale afstand bevinden en de meeste delen van de wereld de tweede golf zien en verdere lockdowns beginnen op te sluipen.

Er is niets dat erop wijst dat Britney Spears oké is. Haar berichten worden met het verstrijken van de dag steeds alarmerender.

Aanbevolen: