Heeft Kaley Cuoco een huwelijkscontract met Karl Cook gekregen voordat hun huwelijk naar het zuiden ging?

Inhoudsopgave:

Heeft Kaley Cuoco een huwelijkscontract met Karl Cook gekregen voordat hun huwelijk naar het zuiden ging?
Heeft Kaley Cuoco een huwelijkscontract met Karl Cook gekregen voordat hun huwelijk naar het zuiden ging?
Anonim

Kaley Cuoco's persoonlijke leven is de afgelopen jaren behoorlijk veranderd. Dankzij haar liefde voor paarden ontmoette ze haar voormalige man Karl Cook. Het huwelijk is officieel gesloten na een schikking, maar zoals Cuoco onlangs onthulde, was het emotioneel gezien geen gemakkelijk proces.

We bekijken hoe de scheiding van invloed was op Cuoco's welzijn, terwijl we ook kijken naar haar huidige leven en hoe ze verder ging.

Bovendien zullen we kijken naar de schikking van Karl Cook en of er in 2018 voorafgaand aan hun huwelijk in juni een huwelijkscontract is getekend.

Kaley Cuoco en Karl Cook ontmoetten elkaar vanwege hun wederzijdse liefde voor paarden

Het was in 2016 toen Kaley Cuoco en Karl Cook elkaar voor het eerst ontmoetten. Ze deden dat op een paardenshow en volgens Cuoco's woorden in 2019, samen met People, klikte het meteen tussen de twee… het was allemaal alsof het de bedoeling was, althans op dat moment.

“Ik was al met paarden bezig, toen kwamen we elkaar toevallig tegen op een paardenshow. Het was helemaal de bedoeling. We waren vanaf het begin een goede match.”

"Ik denk dat iedereen die met dieren werkt, een vriendelijke ziel moet hebben", zegt de actrice tegen PEOPLE. “Het is bijna alsof hij de paardenfluisteraar is. Hij is gewoon geweldig met hen. Het is echt prachtig om te zien hoeveel geduld hij met ze heeft … hij is zo zachtaardig.”

Het paar ging vrij snel verder, in november verloofden ze zich en in juni 2018 waren ze in het huwelijksbootje gestapt. In het najaar van 2021 bracht het paar echter een verklaring uit waarin ze hun splitsing aankondigden.

"Ondanks een diepe liefde en respect voor elkaar, hebben we ons gerealiseerd dat onze huidige paden ons in tegengestelde richtingen hebben geleid."

"We hebben allebei zoveel van onze reis in het openbaar gedeeld, dus hoewel we dit aspect van ons persoonlijke leven liever privé zouden houden, wilden we samen openstaan voor onze waarheid. Er is geen woede of vijandigheid, helemaal de tegendeel."

Hoewel de splitsing plaatsvond op vriendschappelijke voorwaarden, maakte het het genezingsproces niet gemakkelijker voor de stewardess-ster.

Kaley Cuoco had een interventie met zichzelf na de scheiding van Karl Cook

Natuurlijk, Kaley Cuoco staat op de top van de Hollywood-berg, maar de actrice onthulde dat er achter de schermen emotionele strijd plaatsvindt zoals iedereen.

De ster heeft onlangs onthuld dat er een interventie heeft plaatsgevonden, vertelde ze aan Variety.

"Een maand later had ik een interventie op mezelf in mijn trailer - al mijn producers waren daar. En ik zei: 'Ik heb hulp nodig.' Het was interessant om dat hardop te zeggen en om iedereen te laten zeggen: 'Ja, we willen helpen!' Ik ben een werkende vrouw, en zo onafhankelijk, en ik ben er echt trots op dat ik alles kan doen. Nou, deze keer kon ik het letterlijk niet."

Cuoco onthulde verder dat ze haar werk als afleiding gebruikte, hoewel dit de zaken uiteindelijk nog veel erger maakte, gezien alle emoties die ze van binnen hield van de scheiding.

Ondanks de moeilijke tijden, onthulde Kaley dat ze het tegenwoordig veel beter doet, "Ik ben nu zoveel beter! Ik kwam er een paar maanden geleden uit en het leven stond volledig op zijn kop. Iedereen bleef maar zeggen dat er om een licht aan het einde van deze tunnel te zijn, en ik geloofde het niet totdat het gebeurde. En nu kan ik andere mensen vertellen die de slechtste jaren van hun leven hebben: het wordt beter."

Cuoco heeft ook een nieuwe metgezel gevonden in medeacteur Tom Pelphrey.

Kaley Cuoco en Karl Cook kregen een huwelijkscontract voor de bruiloft

Wat de echtscheidingsregeling betreft, werden de zaken op vriendschappelijke voet tussen de twee gedaan, zonder complicaties - tenminste in termen van andere rommelige echtscheidingen die we in het verleden hebben gezien.

Om zichzelf te beschermen, maakte Radar Online melding dat Cuoco voor hun huwelijk in juni had gekozen voor een huwelijkscontract. Bovendien zullen sommige van hun bezittingen worden gesplitst en wat betreft sieraden en geschenken, zullen er ook geen complicaties zijn, waarbij beide partijen hun bezittingen behouden, volgens People.

Het is veilig om te zeggen dat Cuoco's nettowaarde van $ 100 miljoen niet zal worden aangeraakt.

Aanbevolen: