Leonardo DiCaprio is misschien pas vrijgezel, maar hij leeft thuis in pure luxe

Inhoudsopgave:

Leonardo DiCaprio is misschien pas vrijgezel, maar hij leeft thuis in pure luxe
Leonardo DiCaprio is misschien pas vrijgezel, maar hij leeft thuis in pure luxe
Anonim

Het is geen geheim, Leonardo DiCaprio is een grote filmster. Zijn carrière schoot omhoog in de jaren '90 en eigenlijk keek hij nooit meer achterom.

Fans kijken niet alleen naar zijn films, maar ze hebben ook interesse in zijn persoonlijke leven. Leo houdt de zaken heel stil, hoewel zijn relatieleven altijd mensen laat praten. We zullen zijn nieuwe single-status bekijken en de theorie die sommigen bedenken als het gaat om de acteur die met 20-jarigen uitgaat.

Heb echter geen medelijden met de acteur… in zijn privéleven leeft hij in pure luxe. We zullen zijn verbluffende vastgoedportefeuille bekijken, samen met zijn laatste aankoop.

Bovendien zullen we onthullen waar hij verblijft tijdens het opnemen van zijn topfilms - nogmaals, het is slechts een A-lijst behandeling voor de ster.

Leonardo DiCaprio is weer vrijgezel

Dat klopt, na vier jaar samen hebben Leonardo DiCaprio en Camila Morrone besloten ermee te stoppen. Details zijn nog steeds erg stil en dit zou geen verrassing moeten zijn, gezien hoe ingehouden Leo de neiging heeft om over zijn persoonlijke leven te zijn.

Hoewel de acteur bekend staat om het beëindigen van relaties, leek deze voor de lange termijn te zijn. Er werd gezegd dat de twee veel tijd samen doorbrachten, vooral tijdens de pandemie.

"Het is zeker geen losse relatie. Camila brengt veel tijd door bij hem thuis. Camila staat al lang bekend als Leo's vriendin. En Leo heeft haar lang geleden aan zijn beide ouders voorgesteld", aldus een insider terug in 2019.

Interessant genoeg heeft Daily Mail wat extra gegraven en volgens hun bevindingen staat de acteur bekend om het beëindigen van relaties wanneer zijn partner de andere kant van de twintig betreedt…

Op die lijst staan onder meer Gisele Bündchen, Blake Lively, Bar Refaeli, Erin Heatherton en nog veel meer, waaronder de nieuwste naam Camila Morrone.

Theorieën terzijde, DiCaprio lijkt het tegenwoordig prima te doen, met openhartige foto's waarop de acteur er nogal slank uitziet. Bovendien zijn we er vrij zeker van dat hij het prima naar zijn zin zal hebben thuis, in pure luxe.

Leonardo DiCaprio heeft onlangs een prachtig landgoed in Beverly Hills gekocht

Leonardo DiCaprio heeft een verbluffende vastgoedportefeuille en hij behoort zeker tot de elite in Hollywood. Het begon in 1994, toen hij Madonna's prachtige compound kocht voor $ 2 miljoen.

Dat was nog maar het begin toen Leo andere adembenemende huizen in LA kocht, waaronder Silver Lakes, en verschillende huizen in Malibu. DiCaprio is ook eigenaar van een appartement in NYC, een huis in Palm Springs en een prachtig toevluchtsoord op het eiland in Belize.

Volgens TMZ kwam zijn meest recente aankoop in Beverly Hills. Het landhuis kwam op het steile prijskaartje van $ 9,9 miljoen - hoewel dit nadat hij zijn huis in Malibu voor meer dan $ 10 miljoen had verkocht.

Natuurlijk draait het nieuwe prachtige landgoed van Leo helemaal om privacy: "Het is een huis van 5000 vierkante meter met alle extra's. Het is weggestopt achter muren en poorten … omdat we weten dat Leo van zijn privacy houdt."

"De plek waar hij het meest van lijkt te houden… een enorm terrein op 4 percelen in de Bird Streets (beroemd gemaakt door The Beatles, die zich lieten inspireren door hun verhuur op Blue Jay Way) in de Hollywood Hills."

Met een nettowaarde van $ 260 miljoen, kunnen we anticiperen dat dat aantal nog verder zal stijgen dankzij zijn slimme onroerendgoeddeals en natuurlijk zijn Hollywood-carrière die op het hoogste niveau blijft.

Leonardo DiCaprio leeft in luxe terwijl hij ook films opneemt

Leonardo DiCaprio heeft ook een behoorlijke set-up tijdens het opnemen van een film. Tijdens zijn meest recente project, Don't Look Up, zat de acteur comfortabel samen met Jonah Hill, films en tv-shows te kijken.

Bovendien was het filmen van The Revenant een hele ervaring voor de camera, maar daarbuiten leefde DiCaprio in pure luxe, wonend in een prachtig herenhuis in Alberta ter waarde van $7 miljoen!

Daily Hive besprak enkele van zijn voordelen en zoals verwacht was het alleen maar luxe voor DiCaprio tijdens het filmen van het project dat hem uiteindelijk een Oscar opleverde.

"Dit huis in het landelijke Rocky View County ligt op twee hectare en biedt een prachtig uitzicht op de bergen en de vallei voor een koele $ 6, 999, 900, volgens de Zoocasa-lijst. Het beschikt over zeven bedden, acht baden, een fitnessruimte, een filmzaal en een privélift, om maar een paar voordelen te noemen."

"Op het terrein is een basketbalveld en een tennisbaan voor diegenen die buiten willen trainen."

Foto's van het landgoed zijn absoluut adembenemend. Fotograferen in Alberta was zo slecht nog niet…

Aanbevolen: