Kim Kardashian's nieuwe SKKN-producten zijn misschien luxe, maar fans vinden de prijzen schandalig

Inhoudsopgave:

Kim Kardashian's nieuwe SKKN-producten zijn misschien luxe, maar fans vinden de prijzen schandalig
Kim Kardashian's nieuwe SKKN-producten zijn misschien luxe, maar fans vinden de prijzen schandalig
Anonim

Sinds ze in 2007 op onze schermen verscheen, heeft Kim Kardashian ongetwijfeld haar stempel gedrukt in de Hollywood-industrie en werd ze snel een van de meest besproken reality-tv-sterren aller tijden. Samen met haar en de rest van haar familie is de Kardashian-clan erin geslaagd om miljoenen loyale fans te verzamelen en verschillende zeer winstgevende bedrijven op te bouwen van hun naam af.

Veel van deze bedrijven zijn verweven in de schoonheids- en cosmetica-industrie, waardoor het gezin elk jaar miljoenen extra winst verdient naast hun nieuwe Hulu-show.

Sinds de start van hun nieuwe Hulu-show in 2022, heeft elk gezinslid dankzij de deal een aanzienlijke loonsverhoging gezien. Hun recente inspanningen houden daar echter niet op. Terwijl Kourtney Kardashian Poosh in 2019 lanceerde, heeft Kylie ook haar Kylie Cosmetics-imperium uitgebreid om Kylie Baby en Kylie Skin te introduceren, terwijl Khloe is blijven werken aan Good American.

Ondertussen heeft Kim recentelijk haar originele KKW Beauty volledig omgedoopt tot SKKN.

Waarom is KKW Beauty veranderd in SKKN?

Veel fans vragen zich af wat er is gebeurd met Kim's geliefde KKW-schoonheid, die de reality-tv-ster miljoenen aan inkomsten per jaar opleverde naast haar lucratieve SKIMS-lijn. Voordat Kim het merk opnieuw lanceerde, ging Kim naar Instagram om aan te kondigen dat KKW officieel ging sluiten om uit te breiden naar nieuwe en duurzame richtingen.

Helaas voor veel fans betekent dit dat haar KKW-schoonheidsartikelen niet langer te koop zijn, tenzij ze een wederverkoper kunnen vinden.

Fans hoeven zich echter geen zorgen te maken - Kim heeft al een nieuwe schoonheidslijn gelanceerd, SKKN genaamd, en het lijkt erop dat dit de vervanging is voor KKW Beauty. Wat was echter de redenering achter zo'n drastische zakelijke stap van de reality-tv-magnaat?

In een recente podcastaflevering van "Not Skinny But Not Fat" met gastheer Amanda Hirsch, opende Kim en onthulde de echte reden waarom ze ervoor koos om haar schoonheidsbedrijf te rebranden (en het is niet omdat haar scheiding van Kanye haar veranderde naam).

In de podcast verklaarde ze de volgende redenen voor de rebranding: Wat ik echt wilde doen was, ik voelde me zo slecht dat de klant van KKW Beauty moest gaan, dan naar KKW Skin zou gaan, en dan zou ga naar KKW Fragrance - dat zijn verzendkosten op drie verschillende websites. En ik voelde me zo slecht. En dan Skims, snap je wat ik bedoel? Dus ik wilde één beautymerk.”

Het lijkt erop dat de Keeping Up-ster ook van plan is om dezelfde stap te zetten met haar geurbedrijf, met haar KKW Fragrance-bedrijfspagina die een verklaring plaatst om aan te kondigen dat ze de website zullen sluiten om onder een nieuwe merknaam te lanceren. De verklaring legde ook de nadruk op het feit dat fans "van alle schoonheidscategorieën op één site kunnen kopen".

Het lijkt erop dat dit deel uitmaakt van het grotere geheel voor SKKN by Kim, maar het is nog niet officieel bevestigd.

Wat vinden fans van Kims nieuwe SKKN-producten?

Tot nu toe lijkt het erop dat alle producten op de site behoorlijk indrukwekkende recensies hebben gekregen, hoewel er meer tijd nodig zal zijn om een algemeen beeld te krijgen van hoe deze producten het doen.

Alle producten hebben ten minste vier sterren gekregen in termen van klantrecensies, en de meeste van hen zitten rond de 4,5 sterren van de 5 - een behoorlijk indrukwekkende beoordeling. Ondanks de prijs lijkt het erop dat klanten tot nu toe denken dat de producten waar voor hun geld bieden.

Beauty-recensies zijn over het algemeen positief, hoewel sommigen hebben opgemerkt dat sommige producten een beetje prijzig zijn en dat fans goedkopere alternatieven kunnen krijgen. De beoordeling door een arts van de producten was echter een beetje kritischer en onthulde welke producten het geld niet waard waren, naast het benadrukken van de goede.

Niet iedereen zal van het merk houden, vooral als het gaat om de bottom line.

Hoeveel kost SKKN door Kim?

Hoewel SKKN blijkbaar af en toe verkopen houdt, variëren de prijzen voor schoonheidsbundels van minder dan $ 200 tot meer dan $ 600. Voor de gemiddelde consument is dat duidelijk een forse prijs. Terwijl fans die zweren bij Kim's schoonheidsvermogen waarschijnlijk niet zullen schrikken van de prijzen, zijn anderen niet onder de indruk.

Er is wat online reactie geweest van schoonheidsenthousiastelingen die zeggen dat Kim geen voeling heeft met de realiteit als het gaat om haar prijzen. De prijsstijging lijkt echter geen invloed te hebben gehad op de verkoop van SKKN, en misschien ook niet; alles wat met het KarJenner-merk wordt gekenmerkt, lijkt goed te presteren op de markt.

Aanbevolen: