Chloe Bennet is misschien momenteel vrijgezel, maar haar datingleven is verre van saai

Inhoudsopgave:

Chloe Bennet is misschien momenteel vrijgezel, maar haar datingleven is verre van saai
Chloe Bennet is misschien momenteel vrijgezel, maar haar datingleven is verre van saai
Anonim

Chloe Bennet is geen vreemde naam in nieuwscycli. Ze staat natuurlijk bekend om haar vertolking van Daisy Johnson, de Marvel-superheld die ook bekend staat als Quake in de ABC-serie Marvel's Agents of S. H. I. E. L. D.

Ze haalde ook de krantenkoppen nadat ze had besloten haar achternaam te veranderen als gevolg van wat ze een 'racistisch Hollywood' noemde, dat zich ongemakkelijk voelde bij mijn naam. Bennet was oorspronkelijk bekend als Chloe Wang, de familienaam van haar vaders kant. Bennet is de voornaam van haar vader, maar natuurlijk dichter bij het soort Anglo-Amerikaanse geluid dat volgens haar acceptabeler is in de branche.

Afgezien van haar prestaties en deze naamsverandering, is Bennet ook van tijd tot tijd in de roddelbladen verschenen vanwege de verschillende relaties die ze door de jaren heen heeft gehad.

Haar relatie in de schijnwerpers

De eerste keer dat een relatie met Chloe Bennet in de schijnwerpers werd gezet, was bijna tien jaar geleden, toen ze in verband werd gebracht met collega-acteur en muzikant Tony Oller. Op dat moment zou Bennet ongeveer 20 jaar oud zijn geweest, met haar vriend een jaar ouder op 21.

Bennet's carrière begon toen praktisch net, aangezien ze onlangs was gecast als Hailey, een liefdesbelang voor een van de hoofdpersonen in Nashville, de muzikale dramaserie van Callie Khouri die toen werd uitgezonden op ABC. Ze speelde Hailey voor in totaal slechts zeven afleveringen, maar het werd een lanceerplatform voor haar het landen van de rol van Quake ongeveer een jaar later.

Oller zou in de beginfase zijn geweest van MKTO, het popduo waarin hij samen met Malcolm Kelley optreedt. Hij had ook net zijn grootste filmrol afgerond, als W alt Moore in het TeenNick-komedie-drama met de naam Gigantic.

Er was in het openbaar niet veel bekend over de oorsprong, ernst of duur van Bennets flirt met Oller. Echter, voordat het jaar 2012 voorbij was, waren de zaken tussen hen uit en was ze naar verluidt doorgegaan naar haar volgende relatie.

Bennet als Daisy Johnson
Bennet als Daisy Johnson

Korte relatie

Bennet's personage van Hailey op Nashville werkte als assistent die werkte voor een uitgever genaamd Jeanne Buchanan. Al snel kreeg ze een kortstondige relatie met de opkomende muzikant Gunnar Scott, gespeeld door de Britse acteur Sam Palladio.

Bennet en Palladio zouden in december 2012 zijn begonnen met daten en blijkbaar hebben ze hun relatie negen maanden voortgezet tot september 2013. Nogmaals, details bleven schaars over hoe serieus of informeel de relatie was geweest zolang deze duurde.

Terwijl Bennet Nashville verliet om in de schoenen van Daisy Johnson te stappen, bleef Palladio in de Callie Khouri-serie tot het laatste, zesde seizoen. Seizoen 5 en 6 van Nashville werden uitgezonden op CMT nadat ABC de show oorspronkelijk had geannuleerd na het einde van het vierde seizoen.

Tijdens de première van Runner Runner bevestigde Palladio inderdaad dat het uit was tussen hem en Bennet. "Ik ga op dit moment met niemand uit", zei hij. "Ik ben vrijgezel, niet getrouwd en nog geen bijlagen!"

Bennets eerste echte serieuze relatie

Eind 2013 heeft E! News meldde dat Bennet nu officieel betrokken was bij One Tree Hill-ster Austin Nichols, die tegelijkertijd speelde in Ray Donovan van Showtime. Het paar heeft elkaar waarschijnlijk ontmoet op de set van Agents of S. H. I. E. L. D. Nichols was te zien in de vijfde aflevering van seizoen 1, getiteld 'Meisje in de bloemenjurk'.

Ongetwijfeld was Nichols Bennets eerste echte serieuze relatie, tenminste in de tijd dat ze samen waren. Het paar werd vaak samen gezien bij het bijwonen van evenementen, met als een bijzonder opmerkelijk diner het 2016 White House Correspondents' Dinner. Bennet deelde een foto van het stel van die avond op Instagram, waarbij Nichols over het algemeen een veelvoorkomend kenmerk is op Bennet's sociale media-pagina's.

The Daily Mail UK meldde in juli 2017 dat Bennet en Nichols ongeveer een maand eerder uit elkaar waren gegaan. Ongeveer een jaar later begonnen geruchten de ronde te doen dat ze YouTube-persoonlijkheid Logan Paul zag. Dat bevestigde ze in een Twitter-uitwisseling met een fan. Op de vraag of het waar was en waarom ze dat zou doen, schreef Bennet: "Omdat hij aardig, creatief, grappig, levendig nieuwsgierig is naar het leven, bizar op alle manieren, een grote sukkel, en hij is een van mijn besten. vrienden."

Paul gaf eind 2018 toe dat ze uiteindelijk de zaken met Bennet hadden afgeblazen, maar dat er geen kwaad bloed tussen hen zat. "We staan op goede voet, vriendschappelijk, platonisch, vriendelijk en we waarderen elkaar gewoon", zei hij tegen ET. Bennet is sindsdien met niemand anders meer publiekelijk in verband gebracht.

Aanbevolen: