Jaden Smith wilde op 15-jarige leeftijd geëmancipeerd worden, maar woont hij nog steeds thuis?

Inhoudsopgave:

Jaden Smith wilde op 15-jarige leeftijd geëmancipeerd worden, maar woont hij nog steeds thuis?
Jaden Smith wilde op 15-jarige leeftijd geëmancipeerd worden, maar woont hij nog steeds thuis?
Anonim

Will Smiths naam werd weer in de schijnwerpers gezet na zijn verontschuldigingsvideo aan Chris Rock. In werkelijkheid heeft Smith zijn hele leven moeilijke beslissingen moeten nemen, vooral thuis. Op 15-jarige leeftijd overwoog zoon Jaden om van zijn ouders te worden geëmancipeerd.

Voor Will was deze beslissing moeilijk om onder ogen te zien, vooral gezien zijn opvoedingsstijl, die gevuld was met positiviteit en bijna nooit straf.

We zullen kijken hoe het allemaal ging en hoe de situatie diffuus werd. Daarnaast zullen we kijken naar de huidige woonsituatie van de familie Smith en waar Jaden nu woont.

Jaden Smith wilde op 15-jarige leeftijd geëmancipeerd worden

Will Smith heeft een aantal moeilijke momenten doorgemaakt, vooral in de afgelopen tijd. Als het echter om het vaderschap gaat, ging het in 2013 helemaal mis, nadat Jaden samen met zijn vader in de film After Earth verscheen.

De film had een enorm budget, samen met een grote hype. Het werd echter allemaal platgedrukt na de release en Jadens carrière was nooit meer hetzelfde.

Als vader was het pure liefdesverdriet voor Will, "After Earth was een verschrikkelijke kassa en kritieke mislukking", schreef Will in zijn memoires. "En wat nog erger was, was dat Jaden de klap kreeg. Fans en de pers waren absoluut gemeen; ze zeiden en drukten dingen over Jaden die ik weiger te herhalen. Jaden had trouw alles gedaan wat ik hem had opgedragen, en ik had coachte hem in de ergste openbare mishandeling die hij ooit had meegemaakt."

Jaden voelde een gevoel van verraad van zijn vader en vroeg op zijn beurt om op 15-jarige leeftijd legaal op zichzelf te wonen. Hoewel Jaden uiteindelijk van gedachten veranderde, was het een harde realiteit voor de Fresh Prince ster in gezicht.

"Toen Jaden op vijftienjarige leeftijd vroeg of hij een geëmancipeerde minderjarige was, brak mijn hart. Uiteindelijk besloot hij het niet te doen, maar het is klote om het gevoel te hebben dat je je kinderen pijn hebt gedaan."

Jaden bleef uiteindelijk zitten, maar slechts tijdelijk.

Jaden Smith is verhuisd, maar veroorzaakte nogal wat opschudding

Jadens melodie over emancipatie veranderde toen hij naar de Ellen Show ging. De jeugdster sprak over de voordelen van thuis wonen.

"Ik ga nergens heen", vertelde Jaden Smith aan Ellen DeGeneres over het huis van Smith. “Wat mensen niet krijgen, is dat alles bij hem thuis gratis is. Dus ik kan alles en nog wat bij hem thuis krijgen, dus ik denk dat ik daar nog 20-30 jaar kan blijven.'

"Hij zegt dat zodra ik een film heb die groter is dan een van zijn films, ik mijn eigen huis moet krijgen", voegde Jaden Smith eraan toe.

De tijdlijn is nog steeds onduidelijk, met sommige rapporten waarin staat dat Jaden op 18-jarige leeftijd vertrok, terwijl andere platforms vermelden dat hij iets later in 2020 vertrok. Niettemin wordt aangenomen dat toen Jaden het huis verliet, dit niet de gezondste overgang was, aangezien de ster nogal wat opschudding veroorzaakte in zijn huis in Hidden Hills, Californië.

Volgens rapporten was het gebied erg rustig, totdat Jaden bij zijn entourage introk. Zijn goede vriend Justin Bieber had dezelfde problemen toen hij opgroeide en op jongere leeftijd het huis uit ging.

Tegenwoordig lijkt Jaden veel onopvallender te zijn.

Will Smith en Jada Pinkett kochten een nieuw huis van $ 11,3 miljoen in 2021

Laten we zeggen dat de familie Smith dol is op de gemeenschap van Hidden Hills, Californië en de afgelopen jaren regelmatig huizen in het gebied heeft gekocht.

In 2021 kochten Will en Jada een ander onroerend goed in het gebied en verbouwden ze tot een prachtig huis met een waarde van $ 11,3 miljoen.

Volgens Architectural Digest zit de nieuwe hub vol met voorzieningen waar de meesten van ons alleen maar van kunnen dromen.

"De eerste verdieping van het huis met zes slaapkamers, zes badkamers en negen halve badkamers is een paradijs voor entertainers dankzij de open conceptindeling en de talrijke kamers die geschikt zijn voor vrije tijd."

"Dit omvat een geluiddichte mediaruimte, een biljartkamer en een aangebouwde natte bar met een handige halve muur die is uitgesneden aan de linkerzij- en achterramen geflankeerd door barstoelen zodat gasten in de volgende kamer boven of in de achtertuin kan een drankje pakken. Dankzij de lichte houten kasten en de overvloed aan natuurlijk licht is het huis comfortabel genoeg."

Jaden bezoekt zijn ouders natuurlijk nog steeds op de normale manier, vooral gezien de recente controverse over de familie na de Oscars.

Aanbevolen: