Prinses Diana 'zou geen fan zijn geweest' van Meghan, onthult vriend

Inhoudsopgave:

Prinses Diana 'zou geen fan zijn geweest' van Meghan, onthult vriend
Prinses Diana 'zou geen fan zijn geweest' van Meghan, onthult vriend
Anonim

Prinses Diana zou geen "grote fan" zijn geweest van Meghan Markle, zei een voormalige vriend van wijlen de koninklijke familie op de 25e verjaardag van haar dood.

Prinses Diana zou bang zijn geweest dat Meghan Markle hem 'in de verkeerde richting stuurt'

Tina Brown, de voormalige dagboekschrijver van de prinses, heeft beweerd dat ze denkt dat Diana haar schoondochter Meghan zou hebben gezien als iemand die "Harry in een richting stuurt die niet goed was". Brown voegde toe: "Ik denk niet dat Diana de grote fan van Meghan zou zijn geweest die Meghan zich misschien zou kunnen voorstellen." In een gesprek met de Daily Beast voegde ze eraan toe dat Diana ook "opgewonden" zou zijn geweest door de hertog die zijn vrouw ontmoette, waardoor "haar zoon gelukkig was"."

"Ze zou blij, ondersteunend en opgewonden zijn geweest dat iemand van gemengd ras zich bij de koninklijke familie zou voegen omdat Diana zo inclusief was", voegde ze eraan toe. Brown heeft eerder gezegd dat Megxit de koninklijke familie veel pijn had bezorgd en zei dat ze "nog steeds aan het twijfelen waren" over de reden waarom de relatie met de Sussexen plotseling verslechterde.

Prinses Diana en haar zonen Harry en William
Prinses Diana en haar zonen Harry en William

Diana kwam plotseling om het leven bij een auto-ongeluk op 31 augustus 1997, toen ze 36 was. Haar zonen William en Harry waren net 15 en 12. De broers betuigden gisteren, op de 25e, hun privé respect aan prinses Diana verjaardag van haar dood, in plaats van dit gezamenlijk in het openbaar te doen. Hun relatie is naar verluidt verzuurd sinds Megxit en zijn interview met Oprah Winfrey.

Meghan Markle bekritiseerde de behandeling van haar kinderen door de media

Meghan heeft wereldwijd schokgolven veroorzaakt door te beweren dat het 'N-woord' werd gebruikt om haar kinderen in het interview te beschrijven. De hertogin van Sussex deed een reeks opzienbarende beweringen in een uitgebreid interview met het tijdschrift The Cut. Een van de meer sensationele uitspraken was Markle's onwil om foto's van haar kinderen voor de media te delen. Meghan, die getrouwd is met prins Harry, lijkt de Britse koninklijke pers te beschuldigen van het gebruik van het "N-woord" om haar kinderen te beschrijven.

Ze vertelde het tijdschrift: "Er is letterlijk een structuur waardoor als je foto's van je kind wilt vrijgeven, als lid van het gezin, je ze eerst aan de Koninklijke Rota moet geven. Waarom zou ik de zeer mensen die mijn kinderen het N-woord een foto van mijn kind noemen voordat ik het kan delen met de mensen die van mijn kind houden? Vertel me hoe dat logisch is, en dan speel ik dat spel."

De 41-jarige die twee kinderen heeft, Archie Mountbatten-Windsor, 3, en Lilibet Mountbatten-Windsor, 1, beweert dat ze geen afbeeldingen kon delen op een persoonlijk Twitter-account volgens het koninklijke mediaprotocol. Vorig jaar verschenen de Sussexen op Oprah om te beweren dat een senior royal openlijk de kleur van haar toen ongeboren kind, Archie, besprak.

Aanbevolen: