Wie zou Sylvester Stallone casten als Young Rocky?

Inhoudsopgave:

Wie zou Sylvester Stallone casten als Young Rocky?
Wie zou Sylvester Stallone casten als Young Rocky?
Anonim

Zo te zien heeft Sylvester Stallone het boek over Rocky toch niet gesloten. Ja, ondanks het feit dat hij de teugels heeft overgedragen aan Adonis Creed van Michael B. Jordan, wil de ervaren acteur het verhaal in een ander formaat gaande houden.

In een recent Instagram-bericht plaatste Stallone de eerste twee pagina's van een behandeling op een Rocky-prequelserie. Het kleine fragment bevat stukjes informatie, hoewel de belangrijkste conclusie is dat het zich afspeelt in de jaren 60. De voorgestelde spin-off, bedacht Young Rocky, zou de pittige jager op 17-jarige leeftijd bevatten. Deze factor is belangrijk omdat het betekent dat de show op een tijd begint voordat Rocky Balboa een incassobureau wordt.

Interessant genoeg zou de show niet alleen over Rocky gaan. Stallone wees erop dat er een bron van interessante personages is om te verkennen. Hij heeft het vermoedelijk over enkele van de hulppersonen die we in de eerste film hebben ontmoet. Dat omvat Mickey, Paulie, Adrienne en Apollo. Het is duidelijk dat verschillende acteurs hen zouden vertolken, maar ze zouden hoe dan ook een rol spelen.

Wie moet worden gecast in de prequelserie 'Young Rocky'?

De vraag wie enkele intrigerende vragen oproept over welke acteurs Stallone voor ogen heeft om een tienerversie van de geliefde bokser tot leven te brengen.

Voor Rocky zijn er een paar jonge jongens die de perfecte look voor de rol hebben. Zowel Jake T. Austin als Noah Centineo hebben de leeftijd waarop Stallone zijn Rocky ziet, zij het iets ouder, maar ze kunnen allebei de rol spelen.

Als je de namen niet kent, verscheen Centineo in de populaire Netflix-serie, To All The Boys I've Loved en de herstart van Charlie's Angels. Austin is wat minder bekend, maar dat maakt hem niet minder gekwalificeerd. Hij wordt het best erkend voor zijn rollen in Wizards of Waverly Place en The Fosters.

Rocky-ondersteunende personages

Afbeelding
Afbeelding

De veteraan in de branche moet niet alleen goed nadenken over Rocky, maar Mickey, Adrienne en Paulie zijn ook cruciale zorgen.

Mickey, bijvoorbeeld, wordt een populaire figuur in de buurt van Rocky. Zijn sportschool leek eerst een vervallen structuur die van alle kanten afbrokkelde, maar daarvoor was alles anders. Mick was een gerespecteerde trainer met veel vooruitzichten voor het maken van postzegels in de lokale circuits. Als zodanig was zijn sportschool waarschijnlijk enorm anders in zijn hoogtijdagen en een prominent onderdeel van de gemeenschap, en dat is wat we verwachten te zien.

Wat Mickey betreft, er komt niemand echt in je op. De leeftijd van de acteur maakt het nog moeilijker om de lijst te verfijnen. We weten dat hij waarschijnlijk rond de 50 jaar oud zal zijn, maar die factor is voor interpretatie vatbaar. Mickey kan er zo jong uitzien als Paul Rudd of mogelijk zo oud als Josh Brolin. Een van beide is een duidelijke mogelijkheid.

Voor nu moeten fans waarschijnlijk wachten tot Stallone het officiële groene licht krijgt voor de voorgestelde Young Rocky-prequel. Geen enkel netwerk heeft het concept voor syndicatie nog opgepikt, maar dat betekent niet dat het niet zal gebeuren, vooral als Stallone zijn sterrenkracht gebruikt om de bal aan het rollen te krijgen. Hij heeft de aantrekkingskracht als zwaargewicht in de industrie. Stallone moet echter een paar telefoontjes plegen om het project te laten ontwikkelen.

Aanbevolen: