Relaties die in de echte wereld begonnen en de tand des tijds doorstonden

Inhoudsopgave:

Relaties die in de echte wereld begonnen en de tand des tijds doorstonden
Relaties die in de echte wereld begonnen en de tand des tijds doorstonden
Anonim

MTV's The Real World heeft verschillende liefdesrelaties gecreëerd tussen onwaarschijnlijke vreemden die zich manifesteerden in serieuze, intieme relaties die lang na het einde van de show duurden. Deze echtparen hebben de tand des tijds doorstaan en zijn geëvolueerd door veranderingen in entertainment en popcultuur, van afspraken tot het huwelijk en nog veel meer. Dit is het ware liefdesverhaal van vreemden, uitgekozen om in een huis te wonen en hun leven vast te leggen, die ECHT werden en liefde vonden!

The Real World heeft van 1992 tot 2017 met succes 33 seizoenen uitgezonden, waarmee het het langstlopende programma op MTV is en een van de langstlopende series in de geschiedenis. De serie probeerde aanvankelijk zijn kernpubliek te bereiken door problemen van de hedendaagse jongvolwassenheid af te beelden, maar verwierf een reputatie voor het uitbuiten van onvolwassenheid en onverantwoordelijk gedrag. Ondanks alle tumult gingen de relaties die op The Real World begonnen echter door in het echte leven, wat bewijst dat liefde op de meest onwaarschijnlijke plaatsen wordt gevonden.

8 Pam Ling & Judd Winick, seizoen 3, The Real World: San Francisco

De geneeskundestudent en aspirant-cartoonist raakten verliefd op elkaar tijdens seizoen 3 van The Real World in 1994 en hebben sindsdien 25 jaar samen gevierd. Tijdens show-mances zei Judd: Ik kan me niet voorstellen dat je helemaal jezelf bent als je voor de camera staat. Pas als de camera stopt, kun je eindelijk beoordelen.” Pam en Judd delen twee kinderen en dragen actief bij aan aids-educatie ter ere van hun Real World-kamergenoot Pedro Zamora die in 1994 aan aids stierf.

7 Melinda Stolp & Danny Jaimeson, seizoen 16, The Real World: Austin

Afbeelding
Afbeelding

De relatie van het paar ontwikkelde zich in 2005 tijdens The Real World: Austin (2005), en ze hadden drie jaar een relatie voordat ze in 2008 trouwden en in 2010 scheidden. Het paar herenigde zich op The Challenge, een spin-offshow met voormalige leden van de Real World-cast die tegen elkaar strijden in extreme uitdagingen om eliminatie te voorkomen; maar geen vlam werd opnieuw aangestoken. Melinda zei: Mijn advies voor iedereen die op The Real World gaat, ga niet met iemand samen. Je hele leven verandert!”

6 Jenna Compono & Zach Nichols, Seizoen 26: Battle Of The Exes II

Zach Nichols en Jenna Compono met zoon op boot
Zach Nichols en Jenna Compono met zoon op boot

Jenna en Zach verschenen in verschillende seizoenen van Real World, maar het klikte uiteindelijk tijdens seizoen 26 van Battle of the Exes in 2014. Het paar ging een paar jaar met elkaar uit voordat ze zich in december 2019 verloofden, maar vertraagde de bruiloft vanwege de pandemie. Ze trouwden in 2020 en delen één zoon, die op het punt staat een grote broer te worden omdat ze onderweg nog een kleintje verwachten!

5 Sean Duffy & Rachel Campos, Seizoen 26, Road Rules: All-Stars

Afbeelding
Afbeelding

Rachel en Sean ontmoetten elkaar tijdens de Real World spin-off show Road Rules: All-Stars (1998), en zijn sinds 1999 gelukkig getrouwd en delen samen negen kinderen. Het echtpaar woont in Wisconsin en leidt een succesvol leven, waarbij Sean als Republikeins congreslid heeft gewerkt en Rachel als gast gehost op The View. Tegenwoordig zetten ze zich in om voor hun jongste kind te zorgen, dat "nog meer liefde, tijd en aandacht nodig heeft vanwege complicaties, waaronder een hartaandoening."

4 Johanna Botta & Wes Bergmann, seizoen 16, The Real World: Austin

Afbeelding
Afbeelding

Wes en Johanna's show-mance begon op The Real World: Austin (2005) en duurde drie jaar, waarin ze zich verloofden en samen een huis kochten. Ze verschenen later in spin-offshows, waaronder The Challenge, The Island en The Gauntlet, maar Johanna's betrokkenheid bij Wes' vriend verkleinde elke kans op verzoening. Elk is sindsdien verder gegaan met hun leven en heeft verschillende partners gevonden, die nooit lid waren van The Real World, maar een vergelijkbare spotlight delen.

3 Alton Williams en Irulan Wilson, seizoen 12, The Real World: Las Vegas

Alton en Irulan maakten contact op The Real World: Las Vegas (2002) en hielden hun relatie drie jaar na de show vast, en gingen zelfs samenwonen. Beiden verschenen op The Gauntlet, maar gingen om onbekende redenen voor The Gauntlet 2 uit elkaar, behalve speculaties dat ze uit elkaar gingen vanwege Altons betrokkenheid bij een andere kamergenoot. Alton verhuisde terug naar San Francisco en won The Challenge, en Irulan woont in Queens met haar vriend en werkt als fotograaf.

2 Jemmye Carroll en Ryan Knight, seizoen 10 The Real World: New Orleans

Afbeelding
Afbeelding

Jemmye en Ryan vonden liefde op The Real World: New Orleans (2010), en gingen bijna een jaar daarna uit, maar gingen uit elkaar omdat Ryan vals speelde. Nadat Ryan stierf aan middelenmisbruik, deelde Jemmye: Ik zal de rest van mijn leven van je houden, en je zult hier voor niets zijn … Ik geloof dat we in een leven daarvoor verbonden zielen waren en onze weg zullen vinden terug naar elkaar voor een nieuw avontuur.”

1 Dustin Zito & Heather Marter, Seizoen 24, The Real World: Las Vegas

Dustin en Heather hadden een klik tijdens The Real World: Las Vegas (2011), dateren van meerdere jaren, gingen samenwonen en verschenen op Battle Of The Exes. Hun relatie had moeilijkheden met betrekking tot lange afstandsproblemen en Dustins geschiedenis in homoporno, wat uiteindelijk de reden was waarom ze officieel uit elkaar gingen in 2014. Beide partijen hebben sindsdien een stap terug gedaan van hun debuut in reality-tv-shows en leven nu gelukkig een gescheiden leven met hun belangrijke anderen.

Aanbevolen: