De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Nicole Richie

Inhoudsopgave:

De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Nicole Richie
De trieste waarheid over het gewichtsverlies van Nicole Richie
Anonim

In de loop der jaren zijn er een handvol 'reality'-shows geweest die een absolute sensatie zijn geworden, waaronder The Real World, Survivor en The Bachelor. Tijdens de vroege jaren 2000 was The Simple Life een andere 'reality'-show waar iedereen het over leek te hebben. Gefocust op een paar vrouwen die werden geboren met een zilveren lepel, maakte The Simple Life Nicole Richie en Paris Hilton beroemd.

Hoewel mensen zich nu afvragen hoe nep The Simple Life was, leek niemand dat in die tijd in twijfel te trekken. Echter, The Simple Life om Nicole Richie in de schijnwerpers te zetten, was soms helaas moeilijk voor haar. Hoewel de manier waarop Richie door de media en sommige van de massa's door de jaren heen op verschillende manieren is behandeld, op verschillende manieren problematisch was, was de reactie op haar gewichtsverlies bijzonder droevig.

De tabloid-obsessie met het gewicht van Nicole Richie

Toen Nicole Richie van de ene op de andere dag beroemd werd na de première van The Simple Life, werd ze meteen onder een meedogenloze microscoop gelegd.

Gezien het feit dat The Simple Life Richie en haar co-ster Paris Hilton afschilderde als verwend en onbereikbaar, hadden veel mensen helaas het gevoel dat het oké was om hen beiden genadeloos te bekritiseren.

In de jaren die volgden op het feit dat The Simple Life een sensatie werd, werd Paris Hilton voortdurend bespot in de pers omdat ze in aanraking kwam met de wet en haar feestende levensstijl.

Sarah Silverman heeft Hilton ooit zo gemeen voor haar neus bespot dat ze jaren later haar excuses aanbood aan Parijs, ook al weigerden de fans van de erfgename te geloven dat ze oprecht was.

Als het gaat om de behandeling van Nicole Richie door de roddelbladen, om welke reden dan ook, leken ze zich altijd op haar gewicht te concentreren.

Aanvankelijk leken de roddelbladen Richie altijd als overgewicht te bestempelen, hoewel de meeste mensen haar in die tijd als een volkomen normaal uitziende vrouw zouden hebben beschouwd. Voor een bewijs van hoe mensen over Richie spraken nadat ze voor het eerst beroemd werd, kijk naar het feit dat CNN in 2017 naar Nicole uit het verleden verwees als "de dikkere sidekick van Paris Hilton".

Na een lange periode van tabloids en veel mensen op internet die Nicole Richie elke keer als overgewicht bestempelden, begon ze veel gewicht te verliezen.

Hoewel er geen manier is om te weten of Richie zoveel kilo's is afgevallen omdat de media haar zo vrolijk beschaamd hadden voor het gewichtsverlies, is er een goede kans dat de twee situaties met elkaar verbonden zijn.

Het maakt niet uit of de pers een rol speelde in het dramatische gewichtsverlies van Nicole Richie of niet, veel mensen lijken het leuk te vinden om haar nu als te dun te bestempelen. Natuurlijk, sommige mensen die praten over dat Richie te dun is, zijn terecht bezorgd en willen alleen het beste voor haar.

Als de paparazzi echter foto's maken van Richie die eet alsof het een bijzaak is en mensen haar bespotten alsof ze alleen maar doen alsof ze van eten genieten, dan lijkt dat niet bedoeld om Nicole te helpen.

Nicole Richie dacht dat de obsessie van de media met haar lichaam anderen ook pijn deed

Als mensen terugkijken op de manier waarop de media de afgelopen twee decennia over Nicole Richie hebben gesproken, zou het duidelijk moeten zijn dat het slecht is voor iemand om commentaar te geven op het lichaam van andere mensen.

De omgang van Richie in de media is tenslotte een perfect voorbeeld van hoe schadelijk de pers kan zijn die zich op iemands lichaam concentreert, ongeacht of ze de persoon als te groot of te klein beoordelen.

Hoe erg het ook is dat Nicole Richie de constante krantenkoppen over haar gewicht moest verdragen, ze maakte ooit duidelijk dat ze voelde dat de dekking van haar lichaam schadelijk zou zijn voor anderen.

In 2006 werd Richie geïnterviewd door Vanity Fair. Tijdens het resulterende gesprek verklaarde Richie dat ze vond dat ze op dat moment te weinig woog. "Ik weet dat ik nu te dun ben."

Wat nog belangrijker is, Nicole Richie zei dat ze niet wilde dat jonge vrouwen naar haar keken en probeerden een lichaam te hebben dat vergelijkbaar was met dat van haar. Ik zou niet willen dat een jong meisje naar me kijkt en zegt: 'Zo wil ik eruit zien.' Ik weet dat ze dat zullen doen, en dat is nog een reden waarom ik er echt iets aan moet doen. Ik ben niet blij met hoe ik er nu uitzie.”

Later in hetzelfde interview zei Nicole Richie dat ze het gevoel had dat het uitmaken van haar toenmalige vriend, DJ AM, zo hartverscheurend was dat het tot haar gewichtsverlies leidde. "Ik raak echt gestrest en ik verlies mijn eetlust."

Gebaseerd op de opmerkingen van Nicole Richie in die tijd, was ze een vrouw die een echt liefdesverdriet doormaakte en geloofde dat ze moest aankomen. Gezien hoe kwetsbaar Richie leek te zijn en dat ze over haar gewicht sprak als een probleem, zou je denken dat de pers haar met rust zou laten, maar dat deden ze niet.

Helaas had Richie waarschijnlijk gelijk dat sommige mensen probeerden een lichaam als het hare te krijgen, maar de enige reden dat ze die invloed op mensen had, is omdat de pers geobsedeerd was door haar figuur. Aan de positieve kant, Richie lijkt vandaag op een veel betere plek te zijn op basis van haar aanwezigheid op sociale media.

Aanbevolen: