Bob Odenkirk trainde meer dan twee jaar om de hoofdrol te spelen in 'Niemand

Inhoudsopgave:

Bob Odenkirk trainde meer dan twee jaar om de hoofdrol te spelen in 'Niemand
Bob Odenkirk trainde meer dan twee jaar om de hoofdrol te spelen in 'Niemand
Anonim

Als je Bob Odenkirk kent van zijn beurt als meedogenloze strafrechtadvocaat in Better Call Saul en Breaking Bad, zul je misschien verrast zijn door zijn zeer fysieke optreden in Nobody.

Als Saul Goodman heeft Odenkirk een behoorlijk aantal gevaarlijke situaties gehad om uit te komen. Toch is het personage er altijd in geslaagd om het gevaar te ontvluchten door te vertrouwen op zijn welsprekendheid in plaats van op zijn vuisten. Nou, niemand is hier om je mening over Odenkirk als artiest uit te dagen.

Bob Odenkirk praat om in actie te komen voor 'Niemand'

De acteur heeft gesproken over zijn nieuwe rol op Jimmy Kimmel Live, waar hij verscheen - net als zijn personage in Nobody - in elkaar geslagen en onder het bloed.

Na zijn veelgeprezen optreden op Better Call Saul was Odenkirk op zoek naar een uitdaging: hij wilde in een speelfilm spelen die over de hele wereld werd gespeeld en dacht dat actie daar het juiste genre voor was.

"Als ik kon trainen, zou ik die rol kunnen spelen, dacht ik," zei Odenkirk over hoe hij besloot te werken aan Nobody, dat hij ook produceerde.

“Ik had het in me, dus ik deed het idee rond en Derek Kolstad, die de John Wick-films schreef, hield van het idee van mij als een gewone vader die door omstandigheden verwikkeld raakt in een groot gevecht dat is een groot geweldig filmisch verhaal van één man tegen de Russische maffia, vervolgde hij.

Kolstad schreef uiteindelijk de film, geregisseerd door de Russische filmmaker Ilya Naishuller.

"We hadden net een geweldig team en ik heb twee en een half jaar getraind", zei Odenkirk.

"Gelukkig duurt het zo lang voordat een film in Hollywood wordt gemaakt, dat je tegen die tijd alles kunt worden", voegde hij eraan toe.

‘Niemand’ speelt ook de hoofdrol in ‘Back To The Future’-legende Christopher Lloyd

Niemand ziet Odenkirk als hoofdpersoon Hutch Mansell. Mansell, een familieman, komt in de problemen wanneer hij een vreemdeling probeert te helpen die wordt lastiggevallen door een groep mannen.

Naarmate de film vordert, wordt onthuld dat deze schijnbaar gewone, laffe echtgenoot en vader een voormalige 'auditor' is. Hij was een huurmoordenaar die door inlichtingendiensten werd gebruikt om mensen te vermoorden die als onaantastbaar of te moeilijk te arresteren werden beschouwd.

In de film spelen ook Back To The Future-acteur Christopher Lloyd, Connie Nielsen, RZA en Gage Munroe.

"Chris Lloyd heeft nog nooit in een actiefilm gespeeld, hij heeft in zoveel klassieke films gespeeld", zei Odenkirk.

"En hij is zo'n lieve jongen en ik wist niet zeker hoe hij zich zou voelen, maar hij was absoluut duizelig toen hij deed alsof hij jachtgeweren afvuurde," zei de acteur.

Niemand ging in première op 26 maart en zal digitaal beschikbaar zijn op 16 april

Aanbevolen: