Hemsworth of Evans: hoe elke beroemde Chris trainde voor zijn rol als superheld

Inhoudsopgave:

Hemsworth of Evans: hoe elke beroemde Chris trainde voor zijn rol als superheld
Hemsworth of Evans: hoe elke beroemde Chris trainde voor zijn rol als superheld
Anonim

Thor en Captain America zijn twee van de stichtende leden van het Avengers-team. Het zijn niet alleen iconische personages, maar hebben ook een iconisch uiterlijk waar fans voor elke film op vertrouwen. Hoewel deze rollen niet volledig vertalen van strips naar het Marvel Cinematic Universe, lijken de lichaamsbouw nog steeds op de getekende.

Chris Hemsworth speelt de rol van een Noorse god, en er wordt dus verwacht dat hij er ook zo uitziet. Na maanden en maanden van fysieke training om specifieke spiergroei aan te pakken, een verandering in het dieet en in wezen een nieuwe superheldenlevensstijl voorafgaand aan en tijdens het fotograferen, begint hij eruit te zien als de Thor die we allemaal kennen en waar we van houden.

Chris Evans, aan de andere kant, speelt een soldaat die werd geïnjecteerd met serum om hem groter en beter te maken. Hij moest speciale spieren en gymnastiekvaardigheden ontwikkelen om volledig in zijn karakter te kunnen stappen, samen met het versnipperen van zoveel mogelijk vet. Beide helden moesten hard trainen voor hun rol, maar welke Chris trainde harder?

8 De trainer van Chris Hemsworth laat hem 5 dagen per week trainen

Om de lichaamsbouw van Thor te krijgen, moet Hemsworth regelmatig trainen. Zijn persoonlijke trainer, Luke Zocchi, heeft een specifiek plan opgesteld om hem in vorm te krijgen (en te houden) om deze Asgardiaanse god te spelen. Om zijn krachttraining vol te houden, was zijn plan opgedeeld in dagen van duw- en trekoefeningen. Zocchi deelde de basislay-out en zei: "Voor deze laatste Thor hielden we vast aan een regime van duwen/trekken. Het zou in vijf dagen worden opgesplitst."

7 Chris Evans' trainer gericht op krachtopbouw

Steve Rogers houdt rail vast1
Steve Rogers houdt rail vast1

Onze supersoldaat Chris Evans had ook een sterk lichaam nodig voor zijn rol, maar zijn personal trainer nam een andere benadering om hem in vorm te krijgen. Hij had niet zoveel ijdelheidsspieren nodig, maar streefde naar meer flexibiliteit. "Trainer Simon Waterson implementeerde populaire samengestelde liften met een hoog gewicht/lage herhalingen… Evans voerde ook een aantal lichaamsgewichtbewegingen uit, plyometrie zoals squat-to-box-sprongen en gymnastiek."

6 Chris Hemsworth begon 3 maanden eerder met trainen

Om zijn ijdelheidsspieren voor te bereiden, ontmoette Hemsworth Zocchi enkele maanden voorafgaand aan de eerste opnames voor een van de Marvel-films waarin hij zou verschijnen. "Voor al die Marvel-rollen beginnen we ongeveer drie maanden eerder. We houden bijna wel van een bootcamp", vertelde Zocchi. Chris zet zich het hele jaar in voor fitness, maar hij gaat echt all-in als hij zich voorbereidt op de film.

5 Chris Evans dronk meerdere eiwitshakes per dag

Evans draait helemaal om de gezondheid van het lichaam en wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat hij voor zichzelf zorgt. Over zijn 4-5 eiwitshakes per dag zei hij: "Als aanvulling gebruikte ik een beetje glutamine, whey-eiwitshakes, vertakte aminozuren en vervolgens 500 mg supplementen van Omega-3, Omega-6 en Omega-9 vetzuren. zuren elke ma altijd om ervoor te zorgen dat mijn gewrichten goed functioneerden - ik had het nodig omdat het sporten zo intensief was, vooral met dingen als gymnastiek."

4 Chris Hemsworth moest 4.500 calorieën per dag eten

Hoewel hij is gemaakt om er groter uit te zien dan de 'aardbewoners' op het scherm, is Chris Hemsworth in het echte leven een grotere man. Hij staat op 6'3 en zwaar van de spieren, hij moet ervoor zorgen dat hij de voeding krijgt die zijn lichaam nodig heeft. Het aantal calorieën dat hij eet neemt toe wanneer hij probeert spieren op te bouwen voor Thor, en Zocchi vertelde: "Hij at zo'n 4.500 calorieën per dag. Het was te gek."

3 Chris Evans koos voor een koolhydraatarme eiwitaanpak

Steve Rogers post-serum
Steve Rogers post-serum

Evans sloeg een andere weg in wat betreft eten. In plaats van te eten om dikker te worden, moest hij gewoon genoeg eten om hem te helpen spieren op te bouwen zonder vetlagen toe te voegen. Zijn trainer, Waterson, legde uit: "De grootste uitdaging voor Chris was genoeg eten om spieren op te bouwen, maar het vermijden van het opslaan van overtollige energie als vet… We vertrouwden op koolhydraatarme eiwitshakes tussen ma altijden en snacks zoals fruit en noten,"

2 Chris Hemsworth moest zijn bloedstroom beperken

Hemsworth onderging een nieuwe (voor hem) trainingsstijl die absoluut niet favoriet was. Hij zei: "Door de bloedstroom en zuurstof te beperken, worden de spieren gedwongen om harder te werken in een kortere tijd en gebeurt er een heleboel andere 'sportwetenschappelijke' dingen… van de puzzel in het laten groeien van Thor's armen om eruit te zien als de benen van een renpaard." Verschillende filmrollen vereisen verschillende soorten training, en gelukkig heeft hij dit alleen hoeven doen voor de rol van Thor.

1 Chris Evans haatte zijn training

Sprekend met de verschillende persoonlijkheden van onze superheld 'Chrises', genoot Evans helemaal niet van zijn trainingsroutine voor Captain America. Hemsworth is doorgegaan met trainen op nieuwe wegen, en heeft zelfs een app gemaakt die iedereen kan kopen en die draait om schoon eten en sporten, terwijl Evans toegaf: "[Training] was slopend, het was brutaal en ik zou elk excuus vinden mogelijk niet te gaan… Maar ik moest het doen." Het was misschien moeilijk, maar het heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

Aanbevolen: