Madonna zegt dat haar eerdere huwelijken geen goed idee waren

Inhoudsopgave:

Madonna zegt dat haar eerdere huwelijken geen goed idee waren
Madonna zegt dat haar eerdere huwelijken geen goed idee waren
Anonim

Sinds haar carrière decennia geleden begon, staat Madonna bekend om haar krachtige, onbeschaamde uitspraken en het overtreden van sociale normen. Ze is ontegensprekelijk een van de meest invloedrijke artiesten aller tijden, en zelfs als ze in de zestig is, is ze nog steeds zo gedurfd als in het begin.

Een paar dagen geleden deed ze een interview in echte Madonna-stijl, waar ze heel eerlijke vragen over van alles en nog wat beantwoordde. Inclusief haar grootste spijt. Dit is wat ze zei.

Madonna deed een bot interview

Op dit moment is de Queen of Pop volledig gefocust op werk. Ze promoot haar nieuwe remix-compilatie, Final Enough Love: 50 Number Ones, en daarvoor deed ze een interview waarin ze niet aarzelde, genaamd "Finally Enough Talk: 50 Questions With Madonna." Ze beantwoordde veel vragen over alles, van muziek tot haar persoonlijke leven tot haar gedachten over verschillende onderwerpen. De vraag die hier van belang was, was echter een vraag over haar spijt in het leven. Ze vroegen haar specifiek over een levensbeslissing die " was niet het beste idee." Daarop antwoordde ze: "Trouwen. Beide keren!"

Zoals de meeste mensen die dit lezen waarschijnlijk wel weten, was ze twee keer getrouwd. Een keer naar acteur Sean Penn, een controversiële relatie vol geruchten over geweld en giftigheid, en een keer naar Guy Ritchie, de vader van haar zoon Rocco. Kort nadat haar tweede huwelijk eindigde, zei ze: "Ik denk dat ik liever door een trein wordt overreden", dan opnieuw te trouwen. Hoewel Madonna nooit verlegen of zelfbewust is geweest om over haar liefdesleven te praten, was deze uitspraak nogal gewaagd, hoewel misschien niet verrassend.

Madonna's laatste relatie

Hoewel ze zich niet heeft teruggetrokken voor haar beslissing om niet opnieuw te trouwen, geniet Madonna van haar datingleven. Sommige van haar keuzes in haar liefdesleven hebben voor enige controverse gezorgd, aangezien haar partners vaak veel jonger zijn dan zij, maar ze lijkt echt gelukkig en heeft plezier. Onlangs ging ze uit elkaar met haar vriend van drie jaar, de 28-jarige Ahlamalik Williams, en ze was heel nonchalant over hun breuk en zei dat ze gewoon uit elkaar groeiden tijdens de lockdown.

Al met al is ze tevreden met hoe de dingen gaan, en hoewel ze weet dat mensen de neiging hebben om neer te kijken op vrouwen die met jongere mannen uitgaan (op een manier dat ze dat niet doen met mannen die met jongere vrouwen uitgaan), is ze heeft nooit iets gegeven om wat mensen zeggen, en ze is niet van plan om nu te beginnen. "Ik heb nooit echt een conventioneel leven geleid, dus ik denk dat het nogal dwaas is voor mij of iemand anders om te denken dat ik conventionele keuzes ga maken", zei ze een paar jaar geleden.

Op dit moment promoot de koningin haar nieuwste album, dus haar liefdesleven moet misschien een tijdje op de achterbank zitten. Eindelijk genoeg liefde: 50 Number Ones is nu uit, en het is een must om te luisteren naar elke Madonna-fan.

Aanbevolen: