Alle beroemdheden waar Angelina Jolie en Brad Pitt aan zijn gelinkt sinds hun splitsing

Inhoudsopgave:

Alle beroemdheden waar Angelina Jolie en Brad Pitt aan zijn gelinkt sinds hun splitsing
Alle beroemdheden waar Angelina Jolie en Brad Pitt aan zijn gelinkt sinds hun splitsing
Anonim

Acteurs Angelina Jolie en Brad Pitt waren vroeger het beroemdste stel van Hollywood - de twee ontmoetten elkaar in 2005 tijdens het filmen van de actiefilm Mr. & Mrs. Smith, ze trouwden in 2014 en gingen uit elkaar in 2016. Samen, het echtpaar heeft zes kinderen: drie geadopteerde en twee biologische.

Vandaag bekijken we met wie de twee sterren sinds hun splitsing een romantische band hebben gehad. Van Charlize Theron tot The Weeknd - blijf scrollen om de datinggeschiedenis van Angelina Jolie en Brad Pitt sinds 2016 te zien!

9 Brad Pitt was gelinkt aan Kate Hudson

De lijst wordt afgetrapt door actrice Kate Hudson die werd gelinkt aan Brad Pitt. In 2017, direct na zijn splitsing van Jolie, ging het gerucht dat Pitt een relatie had met Hudson, maar de actrice ontkende de geruchten tijdens een optreden op Bravo's Watch What Happens Live With Andy Cohen. "Dat was het gekste gerucht aller tijden. Daar klopt niets van", gaf Hudson toe. "Eigenlijk had ik hem in vier jaar niet echt gezien. Het was een beetje een geweldig gerucht. Ik vond het een beetje leuk. Ik dacht: 'Oké, prima. We krijgen een tweeling! '"

8 Brad Pitt was gelinkt aan Sienna Miller

In 2017 werd Brad Pitt ook gelinkt aan actrice Sienna Miller. Maar zelfs als de twee een tijdje uitgingen, werd hun relatie nooit bevestigd.

Een bron voor Us Weekly heeft onthuld dat de twee sterren "wat tijd samen hebben doorgebracht. Ze zijn allemaal goede vrienden, dus ze waren aan het rondhangen."

7 Brad Pitt was gekoppeld aan Ella Purnell

Laten we verder gaan met actrice Ella Purnell die in 2017 aan de Hollywood-ster werd gekoppeld. Purnell ontkende echter romantisch betrokken te zijn bij de acteur, en ze onthulde zelfs dat de geruchten haar leven erg moeilijk maakten. "Ik had familieleden die me sms'en om me te feliciteren", zei ze. "Ik was doodsbang. Ik was echt van streek. Ik had het gevoel dat ik het huis niet uit kon en ik schaamde me." Volgens Who's Dated Who, Pitt en Purnell gedateerd in oktober 2017.

6 Brad Pitt was gekoppeld aan Charlize Theron

Begin 2019 werd Brad Pitt in verband gebracht met mede-Hollywood-ster Charlize Theron. Destijds meldden verkooppunten dat de twee "belachelijk gevoelig" waren in Hotel Chateau Marmont in Los Angeles. Geen van de twee heeft echter ooit een relatie bevestigd, en Theron maakte zelfs grapjes over de geruchten tijdens een interview met Ellen DeGeneres.

5 Brad Pitt was gekoppeld aan Nicole Poturalskia

De volgende op de lijst is het Duitse model Nicole Poturalskia met wie Brad Pitt eind 2019 begon te daten. Destijds was Pitt 56 jaar oud, terwijl Poturalskia 27 was. In oktober 2020 meldde Page Six dat de twee sterren uit elkaar waren gegaan nadat ze bijna een jaar aan elkaar waren gekoppeld. Volgens de outlet is het Duitse model in een open huwelijk met restauranthouder Roland Mary.

4 Brad Pitt was gelinkt aan Lykke Li

Laten we verder gaan met de Zweedse muzikant Lykke Li. Veel verkooppunten meldden dat de twee in 2021 naar elkaar toe groeiden, maar een bron voor People onthulde dat de twee sterren alleen maar goede vrienden zijn.

Lykke Li is 23 jaar jonger dan de Hollywood-ster en zij is zijn buurvrouw in Los Feliz.

3 Brad Pitt was gelinkt aan Alia Shawkat

Actrice Alia Shawkat werd in november 2019 gespot met Brad Pitt, wat velen deed geloven dat de twee meer zijn dan alleen vrienden. In een interview met The New Yorker onthulde Shawkat echter dat dat slechts geruchten zijn en dat Pitt er geen idee van had."Ik had zoiets van, 'Weet je dat iedereen denkt dat we aan het daten zijn? En er is dit hele ding, en ik word gevolgd'", zei ze. "En hij zei: 'Het spijt me. Het gebeurt. Als je met me omgaat, gebeurt het.' Hij was zich er helemaal niet van bewust."

2 Brad Pitt was gekoppeld aan Andra Day

Een andere dame die gelinkt was aan Brad Pitt is muzikant Andra Day. Het gerucht ging dat de twee sterren in juni 2021 aan het daten waren, maar de zangeres ging in op de geruchten in een interview met Entertainment Tonight. 'We hebben elkaar nog nooit ontmoet,' zei ze. "Dus ik had zoiets van, 'Oh, oké.' Mijn zus sloeg me eigenlijk nadat ze zei: 'Heb je Brad Pitt ontmoet?' Ik zei: "Ik denk het wel. Ik denk dat we dat deden." Het is hilarisch. Het was ijle lucht. Iemand verveelde zich die dag."

1 Angelina Jolie was gekoppeld aan The Weeknd

Hoewel Brad Pitt sinds zijn scheiding van Angelina Jolie aan talloze dames was gekoppeld, was ze slechts aan één man gekoppeld. Het gerucht gaat dat Jolie sinds september 2021 een relatie heeft met de Canadese muzikant The Weeknd, hoewel geen van beiden de relatie heeft bevestigd. De twee zijn meerdere keren op dezelfde plekken gespot, maar er zijn nog geen foto's van de twee samen gemaakt. Naar verluidt zijn de kinderen van Jolie geen fans van hun moeder die uitgaat met de 32-jarige zangeres.

Aanbevolen: