Alle vrouwen met Ringo Starr zijn romantisch gelinkt aan

Inhoudsopgave:

Alle vrouwen met Ringo Starr zijn romantisch gelinkt aan
Alle vrouwen met Ringo Starr zijn romantisch gelinkt aan
Anonim

'Vrede en liefde' is het favoriete motto van voormalig Beatle Ringo Starr, maar het lijkt erop dat zijn romantische leven niet altijd vol liefde was, en zeker ver van rustig. De 81-jarige, wiens echte naam Sir Richard Starkey is, verwierf wereldwijde faam en fortuin als drummer van popviertal The Beatles, en is een van de slechts twee overgebleven leden van de iconische band (samen met Paul McCartney.) Hij staat nu bekend om zijn indrukwekkende drumvaardigheden, nadat hij een succesvolle solocarrière had opgebouwd nadat de groep was ontbonden en zijn relatief teruggetrokken persoonlijkheid in vergelijking met andere Beatles-leden.

De drummer is tijdens zijn leven twee keer getrouwd geweest en heeft in de loop der jaren talloze andere relaties en affaires gehad, hoewel er vaak alleen geruchten gaan met niet-substantieel bewijs. Met hoeveel vrouwen is Ringo romantisch in verband gebracht?

7 Zijn eerste officiële vriendin was Patricia Davies

Voor zijn eerste huwelijk was de jonge Richard betrokken bij een meisje genaamd Patricia Davies - die in hetzelfde gebied woonde en deel uitmaakte van zijn vriendschapsgrond, omdat hij bevriend was met de jonge Cilla Black. Er wordt gedacht dat het paar ongeveer vijf jaar samen was. Het liep echter uit de hand tussen hen toen Starr zich een weg begon te banen in de muziekindustrie.

6 Hij trouwde in 1965 met Maureen Cox

Starr is vroeg getrouwd. In februari 1965, net 24 jaar oud, trouwde hij met de achttienjarige Maureen Cox - een kapper die hij in 1962 ontmoette in dezelfde week dat hij bij The Beatles kwam. Het huwelijk werd bespoedigd vanwege de ontdekking van Maureens zwangerschap slechts enkele weken daarvoor. Samen kregen ze drie kinderen; Zak, Jason en Lee.

Het huwelijk was echter niet gelukkig. In 1970 was het paar klaar om te scheiden. Ringo's ongebreidelde ontrouw en alcoholisme, naast Maureens eigen affaire met Ringo's bandlid George Harrison, zorgden ervoor dat hun relatie uiteindelijk instortte. Ondanks de wens van Maureen om het huwelijk voort te zetten, gaf ze uiteindelijk toe, en het paar scheidde in juli 1975. Ringo heeft spijt betuigd voor zijn gedrag tijdens het huwelijk en beschreef zichzelf als een "dronkaard, een vrouwenklopper en een afwezige vader."

5 Hij had een affaire met model Nancy Lee Andrews

Tijdens zijn noodlottige huwelijk met Maureen had Ringo een buitenechtelijke affaire met het Amerikaanse model Nancy Lee Andrews. Ringo's ontrouw werd aangehaald als de reden voor zijn scheiding. Het paar woonde samen en raakte zelfs verloofd, maar de zaken werden zuur toen Starr de verloving afzegde. Nancy, woedend door het verraad, probeerde haar voormalige geliefde aan te klagen wegens 'palimony'.

4 En een affaire met Vicky Hodge

De affaire met Nancy was niet de enige indiscretie tijdens Ringo's eerste huwelijk. Hij sloeg ook op met het bekende supermodel Vicky Hodge, die veel tijd met haar doorbracht in Londen terwijl zijn vrouw Maureen thuis was in Liverpool. Toen Maureen op bezoek kwam, zou Ringo zijn best doen om de liefhebbende echtgenoot te spelen. Cynthia Lennon, de eerste vrouw van John, zei over hun relatie:

"Hoewel hij in Londen ronddwaalde met een van de prominente modellen van haar tijd, Vicky Hodge, toen Maureen in Londen aankwam, kwam het rookgordijn naar beneden en gedroegen Ringo en Maureen zich als twee kleine liefdesvogels."

3 Een van zijn relaties was met Samantha Juste

Halverwege de jaren 70 bouwde Ringo ook een relatie op met Samantha Juste, de ex-vrouw van Monkee-bandlid Mickey Dolenz. Juste was al heel lang een vriend en hij begon haar te zien tijdens zijn relatie met Nancy Andrews tijdens een van hun scheidingsperioden. Ringo herinnerde zich dat hij graag tijd doorbracht in het huis van Juste. Hij waardeerde duidelijk hun tijd samen romantisch, en de vriendschap die Samantha bood.

2 Hij ging ook uit met de stralende actrice Shelley Duvall

Ringo zou ook een korte relatie zijn aangegaan met iconische actrice Shelley Duvall, de ster van hitfilms als The Shining en Popeye. Er is weinig bekend over hun tijd samen, hoewel wordt aangenomen dat ze elkaar hebben gezien kort voordat Starr zijn tweede vrouw ontmoette.

1 Zijn tweede huwelijk was met Barbara Bach

Starr vond opnieuw liefde in 1980 toen hij zijn toekomstige vrouw, de Amerikaanse actrice en voormalig model Barbara Bach, 74, ontmoette op de set voor de film Caveman, waarin ze allebei speelden. Ze trouwden kort daarna in 1981. Het was het tweede huwelijk voor hen beiden, en het lijkt erop dat Ringo deze keer echt klaar was voor het huwelijk - ze blijven tot op de dag van vandaag een stel, en de verbintenis is een gelukkige geweest.

Hoewel het paar eind jaren 80 worstelde met alcohol- en middelenverslavingen, slaagden ze erin elkaar te helpen door hun strijd heen, samen naar een afkickkliniek en sindsdien zijn ze vrij van drugs en alcohol. Beiden zijn nu toegewijd aan een schoon leven en beoefenen zelfs samen vegetarisme. Het stel reist veel en heeft huizen over de hele wereld, waarbij ze vaak hun tijd verdelen tussen Londen en Los Angeles.

Aanbevolen: