Brad Pitt besloot van zijn gezondheid een prioriteit te maken na de splitsing van Angelina Jolie

Inhoudsopgave:

Brad Pitt besloot van zijn gezondheid een prioriteit te maken na de splitsing van Angelina Jolie
Brad Pitt besloot van zijn gezondheid een prioriteit te maken na de splitsing van Angelina Jolie
Anonim

Hollywood stond bijna stil toen Brad Pitt en Angelina Jolie hun scheiding in 2016 aankondigden. Het voormalige gouden koppel haalde dagelijks de krantenkoppen aan het begin van hun relatie, nadat datinggeruchten in 2004 begonnen te circuleren, terwijl Pitt nog steeds getrouwd was met Aniston.

Brangelina bevestigde in januari 2006 dat ze hun eerste kind, Shiloh, verwachtten. Ze adopteerden hun zoon Pax uit Vietnam in 2007, nadat Pitt Jolie's twee geadopteerde kinderen Maddox en Zahara legaal had geadopteerd. Hun tweeling Knox Leon en Vivienne Marcheline werd geboren in 2008 en vormde een gezin van acht.

Het stel verloofde zich in 2012 en trouwde in augustus 2014 in Frankrijk. Maar slechts twee jaar later, in augustus 2016, vroeg Jolie de echtscheiding aan.

Terwijl Jennifer Aniston haar scheiding van Pitt afhandelde door een film te maken die hun relatiebreuk weerspiegelt, nam Pitt de beslissing om prioriteit te geven aan zijn gezondheid in de dagen na Brangelina's overlijden.

Brad Pitt's geestelijke gezondheidsstrijd

Brad Pitt heeft tijdens zijn carrière openlijk gesproken over zijn geestelijke gezondheidsproblemen. The Independent meldt dat de acteur in een interview met GQ onthulde dat hij jarenlang worstelde met een lichte depressie.

“Ik heb me altijd heel alleen gevoeld in mijn leven”, vertelde hij aan de publicatie. "Alleen opgroeiend als een kind, alleen hier zelfs, en het is echt niet tot voor kort dat ik een grotere omhelzing van mijn vrienden en familie heb gehad."

De acteur gaf toe dat de ontdekking van "vreugde" later in zijn leven voor hem kwam. En hij ervoer pas vreugde als hij de andere kanten van zichzelf leerde kennen:

“Ik denk dat vreugde een nieuwere ontdekking is, later in het leven. Ik bewoog altijd met de stroming mee, op een bepaalde manier afdrijvend, en op de volgende, zei hij.

“Ik denk dat ik jaren met een laaggradige depressie heb doorgebracht, en het is pas toen ik daarmee in het reine kwam, in een poging alle kanten van mezelf te omarmen - de schoonheid en het lelijke - die ik heb kunnen vangen die momenten van vreugde.”

Hoe ging Brad Pitt om met zijn scheiding van Angelina Jolie?

Angelina Jolie heeft in 2016 de scheiding aangevraagd van Brad Pitt. Wat later een van de meest rommelige echtscheidingen in Hollywood werd, zette Pitt ertoe aan zich op zijn gezondheid en geestelijke gezondheid te concentreren nadat hij er zo lang geen prioriteit aan had gegeven.

Onmiddellijk nadat Jolie de echtscheiding had aangevraagd, stopte Pitt met het drinken van alcohol in een poging om nuchter te worden en voor zijn geestelijke gezondheid te zorgen - iets waar hij openlijk mee worstelde - en ging hij anderhalf jaar naar de Anonieme Alcoholisten.

"Ik had hier een heel coole mannengroep die heel privé en selectief was, dus het was veilig", zegt hij. "Omdat ik dingen van andere mensen had gezien die waren opgenomen terwijl ze hun lef aan het morsen waren, en dat is gewoon afschuwelijk voor mij."

De COVID-19-pandemie bracht Pitt er ook toe om meer voor zijn gezondheid te zorgen. Hij stopte met roken tijdens de pandemie nadat hij zich realiseerde dat de gezondheidsverandering door minder sigaretten te gebruiken, die hij maakte na zijn scheiding, niet voor hem zou werken.

"Ik heb niet het vermogen om er maar één of twee per dag te doen", legde hij uit aan GQ. “Het zit niet in mijn make-up. Ik ben all-in. En ik ga de grond in rijden. Ik ben mijn privileges kwijt.”

Waarom zijn Brad Pitt en Angelina Jolie uit elkaar gegaan?

Sinds de eerste ontmoeting in 2005, na een ontmoeting op de set van meneer en mevrouw Smith, zijn Brad Pitt en Angelina het it-koppel van Hollywood geworden.

Hoewel ze nooit de intieme details achter wat er mis ging hebben gedeeld, hebben fans en de pers een paar gissingen gedaan.

Volgens Nicki Swift kunnen er verschillende redenen zijn waarom Brangelina uit elkaar is gegaan. Een van hen is naar verluidt dat hun levensstijl ongelooflijk anders is, waarbij Jolie prioriteit geeft aan dingen buiten Hollywood en Pitt zich concentreert op het zijn van de "gouden jongen" van Tinseltown.

Er wordt ook gespeculeerd dat Jolie niet goed kon opschieten met Pitts vrienden, waaronder Edward Norton, en niet veel eigen vrienden had buiten het huwelijk. Pitt was ook het onderwerp van geruchten over vreemdgaan tijdens hun huwelijk.

Het voormalige koppel zou ook verschillende opvoedingsstijlen hebben, wat voor spanningen zorgde toen ze probeerden hun zes kinderen op te voeden. Men geloofde dat Pitt strenger was, terwijl Jolie een meer ontspannen benadering had.

Eindelijk waren er meldingen van een incident tussen Pitt en Maddox in een privévliegtuig, waarbij Maddox probeerde in te grijpen terwijl Pitt en Jolie ruzie maakten, waardoor Pitt naar zijn zoon "uitviel".

Wat de reden ook is waarom Brangelina uiteindelijk uit elkaar ging, fans hopen dat ze allebei op betere plaatsen zijn en zijn opgelucht dat Pitt prioriteit geeft aan zijn geestelijke gezondheid.

Aanbevolen: