Is Angelina Jolie met iemand aan het daten sinds haar splitsing van Brad Pitt?

Inhoudsopgave:

Is Angelina Jolie met iemand aan het daten sinds haar splitsing van Brad Pitt?
Is Angelina Jolie met iemand aan het daten sinds haar splitsing van Brad Pitt?
Anonim

In september 2016 waren fans verbijsterd door het nieuws dat Angelina Jolie en Brad Pitt uit elkaar waren gegaan, waarbij de laatste later toegaf dat zijn verslaving aan alcohol een grote rol speelde in de scheidingsaanvraag die volgde op hun splitsing.

En hoewel de met een Oscar bekroonde acteur er geen probleem mee had om van zijn vervreemde vrouw door te gaan met andere vrouwen, lijkt het alsof de moeder van zes kinderen een andere benadering heeft gekozen en heeft besloten haar aandacht ergens anders op te richten.

Hoewel Angie nog steeds in het openbaar wordt gezien, hebben fans gemerkt dat ze nog nooit met mannelijke metgezellen is gezien om te suggereren dat ze aan het daten is, noch hebben bronnen enige indicatie gegeven dat ze op zoek is naar een relatie - maar is ze sindsdien helemaal uitgegaan haar scheiding van Brad?

Is Angelina Jolie aan het daten sinds haar breuk met Brad Pitt?

Om het eerlijk te zeggen, de S alt-actrice heeft blijkbaar geen behoefte gehad aan het zoeken naar een vriendje, hoewel ze de laatste jaren wel een paar dates zou hebben gehad, meldt Us Weekly.

Uiteindelijk is Angelina nog steeds getrouwd met Brad, en hoewel er geen plannen zijn om hun langdurige echtscheidingsstrijd af te blazen, is het feit dat ze nog steeds wettelijk aan elkaar gebonden zijn, naar verluidt om haar huwelijk met haar ex te beëindigen voordat ze iets serieus begint.

Sinds hun splitsing hebben Angelina en Brad de krantenkoppen gehaald over de rommelige echtscheiding, aangezien beide sterren naar verluidt streden om hun deel van de activa te behouden, aangezien er geen huwelijkse voorwaarden waren opgesteld toen het ex-paar in het huwelijksbootje stapte Augustus 2014.

Als dat nog niet genoeg was, wilde de brunette naar verluidt om te beginnen nooit trouwen, maar nadat ze door haar voormalige vlam "onder druk" was gezet met de verhuizing, besloot ze door te gaan met de trouwplannen, ondanks dat ze had haar twijfels vanaf het moment dat Brad het idee had voorgesteld.

"Ze voelde dat Brad haar onder druk zette om te trouwen, en het was iets dat ze nooit had willen doen."

In november 2019 beweerde Us Weekly ook dat, hoewel Angie een paar dates had gehad sinds ze stopte met Brad, haar belangrijkste prioriteit bleef bij haar kinderen en moederschap - ze neemt de dingen geleidelijk aan wat haar liefdesleven betreft bezorgd, maar haar kinderen komen altijd op de eerste plaats.

"Ze is niet gesloten voor het idee om iemand nieuw te ontmoeten, maar het is niet haar hoofdprioriteit," gutste de insider. "Ze draait helemaal om de kinderen, haar baan en het opruimen van haar rommelige scheiding."

De 45-jarige vertelde in december 2019 aan Harper's Bazaar dat ze haar kinderen dankt voor het feit dat ze de ingrijpende veranderingen in hun leven zo goed aankunnen, maar gezien de hoeveelheid tijd die ze dagelijks met hen doorbrengt, zijn ze als gezin zoveel hechter geworden vanwege de obstakels waarmee ze ooit werden geconfronteerd.

"Het deel van ons dat vrij, wild, open, nieuwsgierig is, kan door het leven worden afgesloten. Door pijn of door schade, "zei ze.

“Mijn kinderen kennen mijn ware zelf, en ze hebben me geholpen om het weer te vinden en te omarmen. Ze hebben veel meegemaakt. Ik leer van hun kracht. Als ouders moedigen we onze kinderen aan om alles te omarmen wat ze zijn, en alles waarvan ze in hun hart weten dat het goed is, en ze kijken naar ons terug en willen hetzelfde voor ons.”

Brad, aan de andere kant, heeft het niet zo moeilijk gevonden als Angelina om uit het huwelijk te stappen, want na jaren van therapeutische behandeling voor zijn verslaving, lijkt het erop dat de filmster Once Upon A Time in Hollywood er klaar voor was om weer deel te nemen aan de datingscene.

Hoewel hij sinds 2016 een romantische band heeft met verschillende sterren, zou Brad het meest recentelijk daten met het 27-jarige model Nicole Poturalski, die in Berlijn, Duitsland woont.

De twee hadden eerder in het jaar een relatie van drie maanden voordat ze naar verluidt besloten om hun romance te beëindigen, waarbij bronnen aan Page Six vertelden dat de dingen om te beginnen nooit zo serieus tussen hen waren.

En hoewel wordt gezegd dat zowel Angie als Brad vrijgezel zijn, is er geen kans op een verzoening tussen het paar. De twee zijn geleidelijk op een punt gekomen waar de enige communicatie die ze tegenwoordig hebben, is als het om hun kinderen gaat.

Beide Hollywood-sterren wonen nog steeds in Los Angeles, dus tijd doorbrengen met de kinderen was niet zo'n uitdaging, aangezien Brad naar verluidt slechts enkele minuten van zijn ex woonde.

Maar afgezien van co-ouderschap en andere zaken met betrekking tot hun nakomelingen, zijn Brad en Angelina niet langer gefocust op het zien of er een kans is dat ze nog bij elkaar kunnen komen, met bronnen die zeggen dat ze gelukkiger zijn uit elkaar.

Aanbevolen: