Annuleren getrouwd met medicijn LA heeft het leven van de cast drastisch veranderd, zowel beter als slechter

Inhoudsopgave:

Annuleren getrouwd met medicijn LA heeft het leven van de cast drastisch veranderd, zowel beter als slechter
Annuleren getrouwd met medicijn LA heeft het leven van de cast drastisch veranderd, zowel beter als slechter
Anonim

De sterren van Married to Medicine: Los Angeles waren pas twee seizoenen bekend voordat de spin-off abrupt eindigde in 2020.

Als je niet bekend bent met de Bravo-serie, waarvan de hoofdversie zich afspeelt in Atlanta, volgt deze de levens van zes vrouwen - die dokters of doktersvrouwen zijn - in de omgeving van Los Angeles. De eerste seizoenen waren gericht op Dr. Britten Cole, Dr. Imani Walker, Dr. Noelle Reid, Asha Kamali-Blankinship, Shanique Drummond en Jazmin Johnson, terwijl het tweede seizoen Dr. Kendra Segura en Lia Dias wierp, ter vervanging van Dr. Reid en Kamali-Blankinship.

Oorspronkelijk vernieuwd voor een derde seizoen, werd de productie aanvankelijk teruggedrongen vanwege de Covid-19-pandemie, maar Bravo trok er uiteindelijk de stekker uit, wat betekende dat de hoofdrolspelers plotseling uit hun tv-optredens waren. Maar deze stoere dames hebben hun tijd niet echt verspild sinds de show uit de lucht werd gehaald, ze zetten hun zakelijke ondernemingen voort en gaven fans updates over hun professionele leven.

8 Dr. Britten Cole werkt hard aan haar huidverzorgingsmerk

Dr. Britten Cole was een van de belangrijkste castleden van Married to Medicine: Los Angeles, en de enige die banden had met de originele show, omdat hij bevriend was met een van de sterren, Dr. Contessa Metcalfe.

Sinds de spin-off werd geannuleerd, heeft de anesthesioloog uit Florida haar eigen huidverzorgingsmerk opgericht, Famous AF. We hebben Dr. Cole in april van dit jaar verlaten om haar bedrijf te stoppen. Op dit moment vermeldt de website nog steeds twee producten, maar het Instagram-profiel van het merk is zeker opgewaardeerd sinds we voor het laatst op Cole hebben gecontroleerd.

Gestart in mei 2021, is het sociale platform doorspekt met huidverzorgingstips en berichten die de producten van Britten promoten, met een nieuw logo en ontwerp vanaf juni. Volgens de Instagram-pagina van Famous AF werd hun schoonheidsversterkende gel, toepasselijk Glowtorious B. I. G. genoemd, onlangs aangevuld nadat ze uitverkocht waren, wat betekent dat de zaken goed lijken te gaan voor Dr. Cole.

7 Dr. Imani Walker is teruggekeerd naar haar podcast over geestelijke gezondheid

Dr. Imani Walker heeft haar persoonlijke leven erg privé gehouden sinds haar periode in Married to Medicine: Los Angeles. In seizoen één verkeerde het huwelijk van Dr. Walker en voormalig R&B-groep Portrait-lid Phil in een crisis en het paar besloot te scheiden, deels vanwege de lange afstand.

Nadat de show was geannuleerd, heeft Dr. Walker een memoires geschreven, 'A Calm Chaos', die in september van dit jaar zal worden uitgebracht. De psychiater keerde onlangs ook terug naar haar podcast, Imani State of Mind, en bleef openhartig over haar eigen geestelijke gezondheidsreis. Eind juni onthulde dr. Walker dat ze worstelde met een depressie en dat ze medicijnen was gaan gebruiken om het te behandelen.

6 Dr. Noelle Reid veranderde in een TikTok Content Creator

De pandemie heeft zeker bijgedragen aan de opkomst van TikTok, waarbij veel publieke figuren zich tot het meest recente sociale platform wenden om hun eigen videobewerkingen te plaatsen. Dr. Noelle Reid, bekend van haar hoofdrol in het eerste seizoen van Married to Medicine: Los Angeles, is een van hen en plaatst clips over haar werk in het Trinity He alth and Wellness Center en haar yogastudio.

Volgens haar Instagram werkt ze ook als consultant voor een merk voor cellulaire voedingsstoffen dat gezond ouder worden promoot.

5 Asha Kamali-Blankinship's acteercarrière stijgt enorm

De vrouw van Dr. Larry Blankinship, een fysiotherapeut, Asha Kamali-Blankinship heeft haar acteercarrière een ommekeer zien maken sinds Married to Medicine: Los Angeles werd opgeheven.

De actrice en moeder van twee sterren in de Starz-serie Gaslit, een politieke thriller over de Watergate. Kamali staat tegenover een met sterren bezaaide cast, waaronder Julia Roberts, Sean Penn, Betty Gilpin en Dan Stevens, om er maar een paar te noemen. De reality-tv-ster speelt de rol van Linda, de secretaresse van John Dean van Stevens, de advocaat die als advocaat van het Witte Huis diende voor de toenmalige president Richard Nixon.

Kamali heeft ook Cora Alcindor geportretteerd in HBO's Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. De serie is vernieuwd voor een tweede seizoen, maar het is niet duidelijk of fans in deze komende aflevering meer van Kamali te zien zullen krijgen.

4 Shanique Drummond richtte een lifestylemerk op

Shanique Drummod is getrouwd met dr. Robert Drummond, een spoedeisende hulparts. Sinds Married to Medicine: Los Angeles voor het eerst werd uitgezonden, maakte Shanique haar doelen voor de toekomst heel duidelijk: de gelicentieerde California Re altor en Property Manager was van plan om te draaien naar luxe onroerend goed.

Nadat de show was geannuleerd, heeft ze verschillende berichten op haar Instagram gedeeld waar ze volop lijkt te genieten van het drukke "bossbabe"-leven, hoewel het niet duidelijk is wat haar nieuwe carrière inhoudt. Naast haar baan in de makelaardij heeft Shanique ook een lifestyle-merk opgericht dat zich richt op zelfzorg, Zen by Nique, dat lingerie en schoonheidsproducten verkoopt.

3 Jazmin Johnson ontwikkelt een fitnesscommunity

Jazmin Johnson, de echtgenote en doktersvriend uit seizoen één en twee, is zelf getrouwd met een arts, de Los Angeles-psychiater Dr. Gadson Johnson.

Jazmin's echtgenoot komt echter niet voor in Married to Medicine: LA. Volgens Jazmin was de beslissing wederzijds en genomen om hun relatie en de privacy van hun zoon te beschermen.

"Dus ik hoefde niet te zeggen dat je het niet kunt, maar ik zou het niet hebben gedaan als wij samen waren, want ik ben erg beschermend over ons huwelijk", zei ze in 2020.

Terwijl haar huwelijk zo privé mogelijk blijft, zelfs na het einde van de show, heeft Jazmin haar eigen zakelijke onderneming opgericht: J Fitness 90210. Sinds we Jazmin voor het laatst hebben gecontroleerd, is het merk nog niet officieel geworden, maar haar Instagram maakt zich op voor de grote lancering met fitnesstips en trainingsroutines voor haar volgers.

2 Lia Dias heeft meerdere zakelijke ondernemingen

Lias Dias kwam in seizoen twee bij de show dankzij haar vriendschap met Dr. Imani Walker. Lia's man is een collega van Dr. Walker en de drie kennen elkaar al een tijdje.

Dias is niet direct betrokken bij de medische wereld, maar ze is een succesvolle zakenvrouw, die aan het hoofd staat van beautymerk Girl Cave LA, met vijf locaties in de VS, en Hype Hair Magazine, een haar- en beautymagazine voor zwarte vrouwen die onlangs haar 20e verjaardag heeft gevierd.

1 Dr. Kendra Segura voert campagne voor reproductieve gezondheid

Dr. Kenda Segura verscheen ook op Married to Medicine: LA in zijn tweede seizoen. Ze is verloskundige en getrouwd met internist Dr. Hobart, met wie ze een dochter deelt.

Sinds haar periode bij de reality-tv-show tot een einde kwam. Dr. Segura zette haar activiteit als arts voort en plaatste verschillende video's op haar sociale kanalen om mythes over anticonceptie te ontkrachten en om het bewustzijn over moedersterfte bij zwarte vrouwen te vergroten. In de nasleep van Roe v. Wade die vorige maand door het Hooggerechtshof werd vernietigd, heeft Dr. Segura haar platform gebruikt om haar verontwaardiging te uiten.

"Dit heeft een diepe invloed op mij als verloskundige/gyn, als pleitbezorger van vrouwengezondheid, als pleitbezorger van gezondheidsgelijkheid en gelijkheid, als VROUW", vertelde ze op 27 juni.

"Maar ik heb hoop en vertrouwen in de beroepsprocedure dat we eindelijk het recht van een vrouw op haar eigen lichaam zullen laten rusten en dat dit in de toekomst nooit meer in twijfel wordt getrokken."

Married to Medicine: Los Angeles is misschien geannuleerd, maar je kunt Married to Medicine, dat zich afspeelt in Atlanta, op Bravo zien.

Aanbevolen: