Lala Kents leven is drastisch veranderd sinds haar scheiding van Randall Emmett

Inhoudsopgave:

Lala Kents leven is drastisch veranderd sinds haar scheiding van Randall Emmett
Lala Kents leven is drastisch veranderd sinds haar scheiding van Randall Emmett
Anonim

Nadat The Real Housewives of Orange County in 2006 debuteerde op Bravo, werd de show al snel een hit die groot genoeg was om een paar spin-offs voort te brengen die in 2008 in première gingen. beide shows werden ook ratingreuzen, Bravo koos ervoor om de geldtrein draaiende te houden door steeds meer shows in de franchise te lanceren. In 2010 debuteerde de zesde serie in de franchise en The Real Housewives of Beverly Hills introduceerden de kijkers bij Lisa Vanderpump.

In de jaren sinds ze beroemd werd, zijn fans gaan geloven dat Lisa Vanderpump een hekel had aan de hoofdrol in The Real Housewives of Beverly Hills. Of dat nu waar is of niet, ze zou RHOBH uiteindelijk achterlaten om te schitteren in haar eigen spin-offserie, Vanderpump Rules. Verschillende seizoenen in die show maakten kijkers kennis met Lala Kent en leerden ze haar verloofde Randall Emmett kennen. Helaas, nadat het paar leek op weg te zijn naar huwelijksgeluk, viel hun relatie uiteindelijk uit elkaar. Het blijkt dat Kents leven een aantal enorme veranderingen heeft ondergaan sinds ze een alleenstaande dame werd.

Lala Kent en Randall Emmett's relatie

In 2015 waren Lala Kent en Randall Emmett allebei op een kerstviering toen ze zijn aandacht trok. Emmett, een film- en televisieproducent, raakte geïnteresseerd in het casten van Kent en volgens haar hadden ze een "directe connectie" terwijl ze samenwerkten.

Nadat het klikte, gingen Lala Kent en Randall Emmett uiteindelijk in 2018 naar buiten met hun relatie. Helaas beoordeelden veel mensen de relatie van Kent en Emmett vanaf het begin vooral vanwege hoe ze eruitzagen als een paar. Lange tijd leek het er echter op dat Kent en Emmett erg gelukkig waren samen.

Uiteindelijk zijn Lala Kent en Randall Emmett verloofd in 2018 en hebben ze samen een kind gekregen. De trouwplannen van het paar werden echter opgeschort vanwege de COVID-19-pandemie en het bleek dat dat waarschijnlijk een goede zaak was, gezien hoe de zaken er nu tussen staan.

Hoe het leven van Lala Kent is veranderd sinds haar breuk met Randall Emmett

In de jaren sinds Lala Kent in de publieke belangstelling kwam, zijn miljoenen fans gefascineerd door haar leven, dat vaak gezegend leek. Maar sinds eind 2021 had iedereen die eerder dacht dat Kent een leven leidde dat vrij was van echte worstelingen, moeten weten dat dit zeker niet meer het geval was, als het ooit zo was. Het was tenslotte in die tijd dat de toenmalige verloofde van Kent, Randall Emmett, op camera werd vastgelegd met twee vrouwen in een hotel in Nashville.

Toen de beelden van Randall Emmett met twee vrouwen de krantenkoppen haalden, hadden fans meteen moeten weten hoeveel het leven van Lala Kent veranderde op basis van die onthulling. Kent is tenslotte een 'reality'-showster die de wereld de afgelopen jaren routinematig heeft laten kennismaken met de grootste gebeurtenissen in haar leven. Toen die foto's echter opdoken, ging Kent lange tijd niet direct in op de situatie.

In de dagen die volgden op de bovengenoemde foto's die de krantenkoppen haalden, verwijderde Lala Kent alle foto's van Randall Emmett van haar sociale media. Bovendien vond Kent een meme leuk over het bedrog van Emmett en werd ze in het openbaar gespot zonder haar verlovingsring. Toen Kent echter een aflevering van haar podcast opnam weken nadat het drama met Randall Emmett voor het eerst opdook, maakte ze duidelijk dat ze nog niet klaar was om over de situatie te praten. Dat Kent zo ongewoon zwijgzaam was over een belangrijke situatie in haar persoonlijke leven, was een grote verandering voor haar.

Uiteindelijk heeft Lala Kent haar stem weer gevonden en heeft ze in verschillende interviews verteld hoe haar persoonlijke leven nu uit elkaar werd gescheurd. Als gevolg van Kents bereidheid om open te zijn met haar fans, is het bekend dat haar leven opnieuw een enorme verandering heeft ondergaan. In november 2021 onthulde Kent immers in een Instagram-video dat ze naar een "nieuwe plek" was verhuisd. In een grappige wending, slechts enkele seconden nadat ze had onthuld dat ze een nieuw huis had, stapte Kent over naar een betaalde promo voor een bedrijf dat niet-alcoholische wijn verkoopt. Hoewel Kent optimistisch leek in de video waarin ze haar nieuwe huis noemde, is het vinden van een nieuwe woonplek na een ingrijpende breuk voor iedereen een moeilijk proces.

Naast het vinden van een nieuw huis, is het leven van Lala Kent op een veel belangrijkere en ingrijpendere manier veranderd: ze is een alleenstaande moeder geworden. Natuurlijk kan het buitengewoon moeilijk zijn om in die situatie te zijn, afhankelijk van verschillende factoren, waaronder het soort relatie dat je hebt met iemand met wie je co-ouderschap hebt. Dat gezegd hebbende, er zijn miljoenen fantastische alleenstaande ouders in de wereld en er is alle reden om te denken dat Kent er een zal zijn. Toch is het een enorme verandering voor iedereen om door te gaan van het opvoeden van je kind met je aanstaande echtgenoot om onverwacht een alleenstaande ouder te worden.

Aanbevolen: