De echte reden waarom Bill Maher nooit getrouwd is

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Bill Maher nooit getrouwd is
De echte reden waarom Bill Maher nooit getrouwd is
Anonim

Bill Maher is nooit verlegen geweest om zijn mening te delen. De man verdient er tenslotte de kost mee. Hoewel sommige van zijn interviews verhit zijn geworden en hij onbedoeld sommigen heeft aangemoedigd om hem te willen annuleren vanwege wat zij als "controversieel gedrag" beschouwen, v alt niet te ontkennen dat hij een enorme aanhang heeft. De meeste van deze mensen, die fans zijn van zijn HBO-talkshow Real Time, bevinden zich midden in het politieke spectrum, gedesillusioneerd door wat er links en rechts gebeurt. Bovendien heeft Bill's stand-upcarrière hem een absoluut enorme fanbase opgebouwd die heeft bijgedragen aan zijn enorme vermogen.

Ondanks al zijn financiële succes, bekendheid en zijn bijdragen aan de komische en politieke wereld, is Bill nooit getrouwd. In feite zijn de meeste van zijn relaties onder de radar gebleven. Velen vragen zich af waarom Bill niet serieus betrokken is geweest bij iemand. Hij heeft tenslotte de charme, het geld, de roem en het intellect om in principe bij wie hij maar wil te zijn. Zelfs nog, Bill zal niet settelen. Dit is waarom hij nooit getrouwd is geweest en waarschijnlijk nooit zal trouwen.

De reden waarom Bill Maher nooit getrouwd is, heeft te maken met zijn liefde voor het vrijgezelle leven

Fans van re altime Met Bill Maher of zijn stand-up weet hij dat hij niet verlegen is om zijn afkeer van relaties te delen. Zoveel van zijn beste comedy-stukjes zijn daarop gebaseerd. Maar zelfs wanneer hij raask alt over politiek in zijn HBO-show, heeft Bill de ware redenen onthuld waarom hij liever vrijgezel is. In februari 2021 deed Bill een segment 'Nieuwe regels' over hoe het Amerikaanse economisch beleid altijd draait om gezinnen in tegenstelling tot alleenstaanden, die nu een groter deel van de bevolking uitmaken. In dit informatieve en grappige stukje werpt Bill licht op waarom hij blij is om bij die laatste demo te zijn.

"Begrijpt een politicus hoe beledigend [deze beleidsfocus] is voor zo'n grote groep mensen?" vroeg Bill. "Je houdt van kinderen en familie? Geweldig. Jij ook. Maar voor miljoenen anderen, een goede nachtrust krijgen, de afstandsbediening niet delen, of vuile luiers verschonen, nooit een relatiegesprek hoeven voeren of luisteren naar een passief-agressieve zucht… onbetaalbaar."

In een oude stand-up routine grapte Bill dat het huwelijk een compromis was. Zo grapte hij dat je 'goede seks voor lekker eten' verruilt als je gaat trouwen. Uiteindelijk gaat het om een bepaalde levensstijl die Bill wil leiden. Hij wil niet alle inzet en verplichtingen hebben en de "grote seks" mislopen. Hoewel hij ook politieke redenen heeft genoemd om niet te trouwen en kinderen te krijgen (voornamelijk omdat meer kinderen meer economische en ecologische hulpbronnen opslokken), is de belangrijkste reden waarom hij niet is getrouwd, dat hij liever vrijgezel is.

Bill Maher begrijpt monogamie gewoon niet

Hoewel Bill over huwelijk en relaties heeft gesproken in zijn talkshow, evenals in zijn stand-up stukjes, is hij het meest eerlijk over het onderwerp geweest toen hij met Howard Stern sprak. Niet alleen omdat Howard een fenomenale interviewer is die dat soort informatie uit zijn gasten ha alt, maar ook omdat de twee het zo intens oneens zijn over het onderwerp huwelijk. Tijdens Bill's optreden in 2019 in The Stern Show, legde hij uit dat hij gelooft dat hij en Howard op zoveel manieren hetzelfde zijn, behalve voor alles wat met relaties en huwelijk te maken heeft. Waar Howard monogaam is en het grootste deel van zijn leven met slechts twee vrouwen heeft doorgebracht, ontmoet Bill voortdurend nieuwe partners.

"Ik heb [huwelijk] nooit begrepen -- ik heb geprobeerd relaties te hebben, ik ben verliefd geweest, ik heb een aantal fantastische vrouwen gekend, een stel, vrouwen", legde Bill uit aan Howard. "Maar ik heb nooit begrepen hoe je dag na dag, week na week, maand na maand, jaar na jaar bij dezelfde persoon kunt zijn, dat snap ik gewoon niet."

"Oh mijn god, ik vind het zo heerlijk en ontspannend en ik voel die druk niet en hoe raar het is om iemand nieuw in je leven te brengen," zei Howard als reactie. "Ben je graag alleen?"

"Ik vind het geweldig! Ik hou ervan!" verklaarde Bill. "Ik hou van al mijn tijd. Om te beslissen wat ik met al mijn tijd ga doen."

In een interview tussen de twee iconen op Real Time, slechts een paar maanden later, vroeg Howard of Bill een vriendin had. Bill's reactie was "niet in de traditionele zin." Hoewel hij wel zei dat hij iemand in zijn leven heeft die hij "aanbidt" en hem een goed gevoel geeft, verklaarde hij ook dat er meestal meer dan één is.

Aanbevolen: