De echte betekenis achter de Stranger Things-tatoeage van Millie Bobby Brown

Inhoudsopgave:

De echte betekenis achter de Stranger Things-tatoeage van Millie Bobby Brown
De echte betekenis achter de Stranger Things-tatoeage van Millie Bobby Brown
Anonim

Netflix' Stranger Things is een van de beste tv-programma's sinds het debuut jaren geleden, en de cast is een belangrijke reden waarom. Ze zijn een begaafd stel artiesten, en hoewel het talentniveau door het dak gaat, is Millie Bobby Brown erin geslaagd om consequent op te vallen.

De ster had een bescheiden begin in acteren, en nadat ze bijna de handdoek in de ring had gegooid nadat ze was afgewezen voor Game of Thrones, is ze veranderd in een van de slimste jonge sterren die Hollywood in een tijdje heeft gezien.

Als eerbetoon aan de show liet Brown een Stranger Things-tatoeage zetten, en we hebben de details hieronder!

Millie Bobby Brown kreeg al vroeg te maken met veel afwijzingen

Hollywood loopt momenteel vol met jonge sterren die hebben bewezen dat ze het talent en de drive hebben om een lange en succesvolle carrière in de industrie te leiden. Millie Bobby Brown past perfect bij deze beschrijving en het lijkt erop dat het steeds beter gaat met de actrice.

Hoewel het niet meteen een succes was, heeft Brown de ladder in Hollywood kunnen beklimmen, iets wat niet mogelijk zou zijn geweest als ze had doorgezet met haar plannen om de industrie al vroeg te verlaten.

Ik denk dat ik gewoon erg ontmoedigd was door de afwijzing, iets wat ik iedereen vertel. Zoals, deze industrie zit gewoon vol met afwijzingen, 24/7. Je krijgt veel meer nee's -- veel nee's - - voordat je een ja krijgt. Ik deed auditie voor commercials, voor wat dan ook. Ik deed toen auditie voor 'Game of Thrones' en daar kreeg ik een 'nee' voor. Toen had ik zoiets van, 'Oh, dit is echt moeilijk, 'want ik denk dat ik die rol heel graag wilde', zei ze tegen Jimmy Fallon, volgens CNN.

Gelukkig heeft ze het volgehouden en staat haar carrière in brand.

Brown heeft veel in het verschiet, waaronder het vijfde seizoen van de show waardoor ze een doorbraakster werd.

Vreemde dingen betekenen veel voor Millie Bobby Brown

Stranger Things maakte zijn officiële debuut in 2016, het kostte geen tijd om een gevierd stuk media te worden die oven opnieuw bewees dat Netflix in staat was om uitstekende originele inhoud te leveren.

Millie Bobby Brown was een kind toen de show begon, en ze stal regelmatig de show tijdens het eerste seizoen. Haar vertolking van El was fascinerend, en in de seizoenen die volgden, bleef Brown op spectaculaire wijze presteren.

Het vierde seizoen van de show is onlangs uitgezonden en het was een gevierde release die de show op de een of andere manier naar een ander niveau wist te tillen. Brown was opnieuw uitzonderlijk in de show en haar karakter onderging een belangrijke ontwikkeling, die allemaal briljant werd vastgelegd in de uitvoering van de ster.

De show betekent duidelijk veel voor Brown, die de keuze maakte om het een permanent onderdeel van haar te maken met een tatoeage.

Millie Bobby Brown's tatoeage-toewijding aan vreemde dingen is subtiel

"In kleine zwarte inkt draagt Millie het nummer 011 om haar pols, het nummer dat ze kreeg in het Hawkins-lab voordat ze ontsnapte en haar vrienden vond", schreef Glamour.

Het is een subtiele tatoeage, een die je waarschijnlijk niet zou opmerken, tenzij je ernaar op zoek was. Desalniettemin is het een coole knipoog naar het personage dat haar tot een begrip heeft gemaakt.

De tatoeage is cool, maar het is niet de enige die Brown heeft.

"Naast haar Stranger Things-gerelateerde tatoeage, lijkt de Britse acteur, die zich opmaakt voor de release van Enola Holmes 2, ook een roos op haar rug te hebben en een sierlijke, warme tatoeage op haar sleutelbeen Het is onduidelijk of Millie Bobby Brown in de toekomst haar collectie tatoeages zal uitbreiden, maar het is leuk om te zien hoe ze de oorsprong van haar roem erkent", vervolgt Glamour.

Brown's beslissing om haar hitproject met wat inkt te vieren, is al eerder gedaan. De cast van Lord of the Rings, bijvoorbeeld, zorgden er allemaal voor dat ze hun tijd volgden in misschien wel de beste trilogie van de bioscoop.

Volgens Aragorn-acteur Viggo Mortensen: "We hebben allemaal dezelfde - het woord "negen" in het Elfs - want dat is wat we zijn, negen. Ik bezocht de tatoeëerder een paar keer, liet hem de tekening zien en Ik heb niets gezegd over Ian McKellen of wie dan ook. Hij deed het gewoon. We hebben elkaar op een ochtend allemaal ontmoet en het was een interessant evenement, en ik heb ervan genoten. Een halve dag. Eigenlijk kwam iedereen opdagen. Het gaat samen met alle andere littekens die we hebben!"

Stranger Things heeft nog één seizoen te gaan en fans kunnen niet wachten om het te zien. Als het klaar is, zal Brown altijd een stukje van de show bij zich hebben, dankzij haar inkt.

Aanbevolen: