Waarom hebben Millie Bobby Brown en Noah Schnapp van Stranger Things een huwelijkspact?

Inhoudsopgave:

Waarom hebben Millie Bobby Brown en Noah Schnapp van Stranger Things een huwelijkspact?
Waarom hebben Millie Bobby Brown en Noah Schnapp van Stranger Things een huwelijkspact?
Anonim

Stranger Things barstte slechts zes jaar geleden op onze schermen en is sindsdien een van de populairste originele series van Netflix geworden, met miljoenen kijkers per seizoen. Volgens Variety kocht het derde seizoen van Stranger Things meer dan 40 miljoen kijkers.

Het vergaren van zo'n groot publiek heeft ongetwijfeld veel van de castleden geholpen om beroemd te worden door een anders bescheiden begin. Een castlid dat dankzij de show beroemd is geworden, is Millie Bobby Brown, ook wel bekend als Eleven.

Sinds de lancering van de show in 2016 is de actrice in een stroomversnelling geraakt en op slechts 18-jarige leeftijd heeft ze in totaal 51,5 miljoen volgers verzameld, waarmee ze effectief geld heeft weten te verdienen.

Ze is volgens een onderzoek een van de meest invloedrijke castleden. Er wordt zelfs gemeld dat de actrice tot $ 104.000 kan vragen voor een enkele gesponsorde Instagram-post.

Hoe hebben Millie Bobby Brown en Noah Schnapp elkaar ontmoet?

Sinds haar cast als Eleven in Stranger Things op de jonge leeftijd van slechts twaalf, lijkt het erop dat de actrice een sterke band heeft opgebouwd met haar medecastgenoot Noah Schnapp, zowel voor als buiten de camera.

Volgens People ontmoetten de jonge sterren elkaar voor het eerst op de set van Stranger Things in december 2015. Slechts een jaar later deelden ze hun eerste rode-lopermoment samen en in de loop der jaren zijn ze ontelbare keren samen gefotografeerd, duidelijk genietend van elkaars gezelschap.

Het lijkt er echter op dat niet alleen Noah een sterke band heeft opgebouwd met Millie gedurende haar jaren op de set. Het lijkt er ook op dat ze een hechte vriendschap heeft gevormd met haar collega-castmate Finn Wolfhard, waarbij ze verschillende keren heeft gezegd dat ze zich ongelooflijk comfortabel voelt bij het werken met de acteur, en stelt dat wat ze hebben 'bijna als een relatie' is. Aangezien het paar volwassen is geworden en zelfs hun eerste kus samen heeft gedeeld, is dit misschien geen verrassing voor de fans.

Ondanks dat ze al op zo'n jonge leeftijd in de serie speelde, verdiende Millie nog steeds een behoorlijk fors bedrag per aflevering. Voor het eerste seizoen kreeg Millie naar verluidt $ 30.000 per aflevering, maar nu wordt geschat dat ze ongeveer $ 250.000 per aflevering verdient. Dit cijfer zou echter nog hoger kunnen zijn.

Waarom hebben Millie Bobby Brown en Noah Schnapp een huwelijkspact?

Dus, hoe dichtbij zijn Millie en Noah precies? In een recente MTV-exclusief op YouTube onthulde Millie dat zij en Noah eigenlijk een huwelijkspact hebben. In het openingssegment van de video stelt Millie dat als het paar "niet op 40-jarige leeftijd getrouwd is, we samen zullen trouwen, omdat we goede kameraden zouden zijn, volledig platonisch".

Ze voegde er echter ook aan toe dat kinderen een dealbreaker zouden zijn en dat "alleen honden zouden zijn toegestaan".

Na samen zo'n lief gebaar te hebben gemaakt, is het duidelijk dat zowel Noah als Millie erg close met elkaar zijn; ze zijn tenslotte samen opgegroeid! Dit is hoogstwaarschijnlijk de redenering achter hun 'huwelijkspact', aangezien de twee het gevoel hebben dat ze dicht genoeg bij elkaar staan om zo'n vertrouwende en sterke relatie te vormen.

Bij verschillende gelegenheden heeft het paar vaak schattige kiekjes samen gedeeld op Instagram en liefdevol samen geposeerd op rode lopers, om hun bewonderende vriendschap aan de wereld te presenteren voor alle ogen om te zien. Volgens The List heeft Millie haar co-ster Noah beschreven als "de beste vriend waar een meisje om kan vragen" en heeft ze verschillende keren gesuggereerd dat ze uiteindelijk beste vrienden zijn.

Ondanks hun hechte vriendschap lijkt het er echter op dat er voorlopig niets romantisch gaat gebeuren tussen het paar, aangezien Millie momenteel een romantische band heeft met de zoon van Bon Jovi, Jake Bongiovi. Ze bevestigden hun romance officieel in juni 2021 via Instagram, waar het verliefde stel samen een schattige foto deelde.

Hoe zal seizoen 4 van Stranger Things zijn?

Veel fans bruisen van opwinding sinds het vierde seizoen van Stranger Things begon op 27 mei. Wat kunnen fans echter verwachten van het nieuwe seizoen van de show?

Fans hebben al fanatiek de teaserbeelden voor seizoen 4 van Stranger Things geanalyseerd, waarbij ze de afbeelding stuk voor stuk uit elkaar hebben gehaald om een idee te krijgen van wat het langverwachte volgende seizoen kan brengen. Tot nu toe hebben fans veel aanwijzingen onthuld. Een van deze aanwijzingen wijst erop dat seizoen 4 zich afspeelt in Rusland en onmiddellijk eindigt na de gebeurtenissen van het derde seizoen.

Een trailer die in mei werd uitgebracht, gaf ook een voorproefje van de nieuwe plotlijn van Eleven, waarin kinderen worden onderzocht in het laboratorium van Dr. Brenner. Hoewel de producenten er zeker van zijn dat de show klaar zal zijn tegen seizoen 5, hebben ze duidelijk gemaakt dat er andere 'spannende verhalen' te vertellen zijn in de wereld, wat erop wijst dat de show kan vertakken en in andere vormen kan doorgaan..

Tot nu toe zijn fans bezig met het vierde seizoen. Op Rotten Tomatoes heeft het vierde seizoen vijf volle sterren behaald en een score van meer dan 90%, terwijl andere critici de show bestempelen als 'groter, beter en gruwelijker dan ooit'. Dus als je het nog niet hebt gezien, is dit misschien het perfecte moment om te beginnen.

Aanbevolen: