Royal Fans vrezen dat prins Harry 'buiten zijn diepte' is als hij wordt belaagd door Amerikaanse media

Royal Fans vrezen dat prins Harry 'buiten zijn diepte' is als hij wordt belaagd door Amerikaanse media
Royal Fans vrezen dat prins Harry 'buiten zijn diepte' is als hij wordt belaagd door Amerikaanse media
Anonim

Prince Harry's recente podcast blijft aan beide kanten van de Atlantische Oceaan golven maken.

De hertog van Sussex sprak over het lijden van "generatietrauma" in een podcast met acteur Dax Shepard.

Koninklijke redacteur Camilla Tominey verscheen op de Britse tijdschriftshow This Morning.

Hoewel Tominey het ermee eens was dat de koninklijke familie het recht had om zijn verhaal te delen, vond ze dat er "een zekere mate van uitbuiting" gaande was. Ze ging verder met te zeggen dat Amerikaanse interviewers alleen aan hun beoordelingen dachten en niet aan zijn 'beste belangen'.

Prins Harry
Prins Harry

"Als je naar Amerika gaat, zou je kunnen zeggen dat er een zekere mate van uitbuiting aan de hand is," zei ze.

"De Amerikanen wrijven hun hoofden tegen elkaar van blijdschap, ze weten dat deze man behoorlijk beschadigd is, geen recht heeft op zijn familie. Ik weet dat ze de kost moeten verdienen en ze zoeken financiële onafhankelijkheid in Amerika, maar laten we het gewoon afhandelen dit alles met zorg, "voegde ze eraan toe.

'Ze [Meghan en Harry] hebben het allebei moeilijk gehad, geen van beiden heeft een bijzonder goede relatie met een groot deel van hun families, en dan krijg je mensen die podcasts hosten denken: 'Briljant, dit wordt de beoordelingen."'

Prinses Diana en baby Harry
Prinses Diana en baby Harry

Prins Harry ging donderdag zitten met Dax Shepard's Armchair Expert en producer Monica Padman.

Amerikaanse fans waren van streek nadat hij schijnbaar kritiek had geuit op het Eerste Amendement - het recht op vrije meningsuiting.

"Ik heb zoveel dat ik wil zeggen over het Eerste Amendement zoals ik het een beetje begrijp, maar het is waanzinnig. Ik wil niet beginnen met het volgen van de Eerste Amendement-route, want dat is een enorm onderwerp en een die ik niet begrijp omdat ik hier nog maar kort ben."

"Maar je kunt overal een maas in de wet vinden. Je kunt kapitaliseren of exploiteren wat niet wordt gezegd in plaats van te handhaven wat er wel wordt gezegd."

Prinses Diana en haar zonen Harry en William
Prinses Diana en haar zonen Harry en William

In de podcastaflevering vergeleek Harry zijn leven met het leuk vinden om in The Truman Show te zijn en een 'dier in een dierentuin' te zijn.

The Truman Show werd uitgebracht in 1998 en is geschreven door de in Nieuw-Zeeland geboren scenarioschrijver/regisseur Andrew Niccol. Jim Carrey speelt de hoofdpersoon die ontdekt dat zijn leven een tv-show is.

Tijdens het interview onthulde Harry dat hij een Amerikaans tintje aan zijn Britse accent aan het ontwikkelen is. Dat hij als twintiger wist dat hij "de baan niet wilde" om fulltime koninklijk te zijn.

Hij sprak ook over het beruchte incident van naakt biljarten in Las Vegas voordat hij in Afghanistan diende.

De hertog vertelde ook over zijn geestelijke gezondheid, vooral in verband met de dood van zijn moeder Diana, prinses van Wales.

Aanbevolen: