Prins Andrew kan seksueel misbruik buiten de rechtbank regelen met betaling door de koningin

Inhoudsopgave:

Prins Andrew kan seksueel misbruik buiten de rechtbank regelen met betaling door de koningin
Prins Andrew kan seksueel misbruik buiten de rechtbank regelen met betaling door de koningin
Anonim

Royal insiders hebben beweerd dat het mogelijk is dat prins Andrew zijn aanrandingszaak buiten de rechtbanken zal regelen door een grote forfaitaire som te betalen. Gezien het feit dat de koningin naar verluidt al miljoenen beschiet om de juridische verdediging van haar zoon te financieren, is het waarschijnlijk dat de aanzienlijke schikkingsvergoeding ook uit de zak van de vorst zal komen.

Het vooruitzicht van een dergelijke betaling hangt echter af van de uitspraak van rechter Lewis Kaplan, die later deze week zal beslissen of hij de motie van de verdediging om de zaak te seponeren zal accepteren.

Bronnen beweren dat de koninklijke familie graag wil dat de zaak van Andrew wordt geregeld door het platina-jubileum van de koningin

Bronnen hebben geconcludeerd dat de koninklijke familie graag wil dat de zaak van Andrew wordt gedaan en afgestoft, vooral omdat de koningin in juni haar platina-jubileum zal vieren - de stress van de juridische problemen van haar zoon zal de gelegenheid voor Elizabeth zeker verzuren.

Over de mogelijke schikking gesproken, een gerapporteerde vertrouweling van de prins heeft verklaard: 'Het is duidelijk dat dit een Amerikaanse zaak is waarbij Amerikaanse advocaten betrokken zijn en waarbij een Amerikaanse civiele rechtszaak is betrokken.'

“In werkelijkheid wordt 99 procent van de Amerikaanse civiele rechtszaken buiten de rechtbank om beslecht. Een schikking zou altijd een optie op tafel zijn, want daar belandt de overgrote meerderheid. Er is ook de bredere druk en de gevolgen van uitputting waarmee rekening moet worden gehouden.”

Hoewel een overeengekomen schikking een invasief proces zal voorkomen, kan het worden opgevat als een erkenning van Andrews schuld

Hoewel een overeengekomen schikking zal voorkomen dat de hertog een proces moet ondergaan, wat ongetwijfeld veel invasieve en gevoelige informatie over de koninklijke familie zal onthullen, zal het betekenen dat velen zullen aannemen dat het een bekentenis van zijn schuld is. Dit zal natuurlijk nadelig zijn voor het doel om Andrews naam te zuiveren.

De 61-jarige wordt drie keer beschuldigd van verkrachting door Virginia Giuffre, die verklaart dat de incidenten plaatsvonden toen ze net 17 was op het beruchte privé-eiland van de veroordeelde pedofiel Jeffery Epstein.

Er wordt algemeen aangenomen dat de koningin de juridische kosten van haar zoon op zich nam na zijn rampzalige Newsnight-interview, waarin zijn gedrag veel meer kwaad dan goed deed. Zijn vermeende onsympathieke houding ten opzichte van zijn vermeende slachtoffer beledigde velen en zijn 'alibi' werd gemakkelijk gedwarsboomd.

Verder, terwijl hij de onmiskenbare foto van hem aansprak met zijn arm om een jonge Giuffre, verklaarde de prins: "Het is heel moeilijk om het te kunnen bewijzen, maar ik kan me niet herinneren dat die foto ooit is genomen." Een uitspraak die zaait ernstige twijfel over de legitimiteit van de rest van zijn schijnbare herinneringen.

Aanbevolen: