Home Alone'-reboot met in de hoofdrol Archie Yates wordt belaagd door geïrriteerde fans

Home Alone'-reboot met in de hoofdrol Archie Yates wordt belaagd door geïrriteerde fans
Home Alone'-reboot met in de hoofdrol Archie Yates wordt belaagd door geïrriteerde fans
Anonim

Fans van de originele Home Alone-film hebben hun ongenoegen geuit na de reboot met Archie Yates in de hoofdrol

kreeg een releasedatum in november op de Disney+ streamingdienst.

Home Sweet Home Alone gaat op 12 november exclusief in première op Disney+ als zesde deel in de Home Alone-franchise. Macaulay, 40, speelde de jonge Kevin McCallister in de originele Home Alone die in november 1990 werd uitgebracht.

Archie, 12, speelt Max Mercer in de reboot en zijn personage wordt achtergelaten terwijl zijn familie in Japan is voor de feestdagen.

Max beschermt vervolgens het ouderlijk huis wanneer een getrouwd stel probeert in te breken om een kostbaar erfstuk op te halen.

Ellie Kemper, 44, Kenan Thompson, 43, en Rob Delaney, 44, schitteren ook in de familiekomedie geregisseerd door Dan Mazer met een script van Mikey Day en Streeter Seidell.

Macaulay zal ook een cameo-optreden maken in zijn rol als Kevin uit de eerste twee Home Alone-films.

Archie is vooral bekend door het spelen van Yorki in het comedy-drama Jojo Rabbit uit 2019.

Maar fans gingen al snel naar sociale media om hun ergernis te uiten over wat zij zagen als het gebrek aan ideeën van Hollywood.

Waarom Macaulay Culkin nooit meer hetzelfde was na Home Alone
Waarom Macaulay Culkin nooit meer hetzelfde was na Home Alone

"De film is tegenwoordig niet eens logisch vanwege mobiele telefoons. Als Kevins ouders of Kevin zelf een mobiele telefoon hadden, hadden ze elkaar kunnen bellen. Einde van de film", schreef iemand online, "Waarom hebben we een remake nodig? Kijk gewoon naar het origineel!" een tweede toegevoegd.

"Ze kunnen een voortzetting doen met Macaulay heeft de vader. Niemand wil hetzelfde verhaal opnieuw verteld zien na slechts 2 of 3 decennia," merkte een derde op.

"Is elk nieuw idee uitgeput?? Al deze remakes En ze zijn nooit zo goed als het origineel", voegde een vierde eraan toe.

In april kondigde Macaulay Culkin aan dat hij vader was geworden. De voormalige kindacteur, nu 40, en vriendin Brenda Song zouden "gelukkig" zijn na het verwelkomen van hun eerste kind, een jongetje genaamd Dakota.

Baby Dakota werd geboren op maandag 5 april om 13.10 uur in Los Angeles, met een gewicht van 6 pond, 14 ons, volgens Esquire. De naam is een ontroerend eerbetoon aan de overleden zus van Culkin. Dakota Culkin stierf tragisch nadat hij in 2008 voor een rijdend voertuig voor een bar in het westen van LA was gestapt.

Het ongeval leidde niet tot een strafrechtelijk onderzoek, omdat LAPD-agenten vaststelden dat de automobilist niet dronken reed.

Ten tijde van het ongeval noemde Culkins woordvoerster de dood van Dakota een 'vreselijk tragisch ongeval'.

Brenda en Macaulay ontmoetten elkaar op de set van Changeland in 2017.

Het privépaar heeft niet aangekondigd dat ze voor de geboorte een kind verwachtten.

Aanbevolen: