Hier is waarom fans Henry Cavill niet mogen benaderen in de sportschool

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans Henry Cavill niet mogen benaderen in de sportschool
Hier is waarom fans Henry Cavill niet mogen benaderen in de sportschool
Anonim

Henry Cavill leerde al vroeg in zijn carrière dat in vorm zijn een integraal onderdeel van succes was. In feite verloor hij al vroeg in zijn carrière de James Bond-rol omdat hij er niet goed uitzag met een handdoek om - het missen van de rol kostte hem $ 85 miljoen.

Het was een harde realiteit, maar al snel veranderde alles voor Cavill. Hij raakte niet alleen in topvorm, maar hij zou ook de rol van Superman op zich nemen, waarmee hij zijn sterrendom naar nieuwe hoogten lanceerde. Hij werd een A-lister en fans zijn dol op hem vanwege de manier waarop hij buiten de set is, als een zeer bescheiden mens.

Het lijkt echter alsof de dingen een beetje anders zijn als hij in een sportschool is. Volgens een eerder interview met GQ heeft Cavill een aantal strikte regels als het gaat om sporten in het openbaar. Hij is niet de eerste celeb, verdorie Dwayne Johnson verliet sportscholen helemaal omdat het te afleidend was, constant bezig met fans.

Hij heeft zijn eigen sportschool en dat geldt ook als hij weg is voor een film, hij neemt zijn enorme sportschool mee. Aangezien Cavill en Johnson dezelfde trainer hebben, hebben ze misschien het een en ander van elkaar geleerd.

Cavill heeft respect voor de bodybuildingwereld

In een bericht op zijn Instagram-account vertelde Cavill hoe dankbaar hij is dat hij door de jaren heen kennis heeft gekregen van enkele van de besten om naar de sportschool te gaan. Henry geeft toe dat zijn reis om in vorm te komen was gevuld met ups en downs, maar uiteindelijk heeft hij veel geleerd: "Mijn fysieke reis door de jaren heen was een interessante, met veel valkuilen en veel momenten van beloning. Ik' Ik heb de laatste tijd veel over hen nagedacht en ik heb het geluk gehad met een aantal fantastische geesten te mogen werken. Ik ben hen allemaal dankbaar."

Cavill respecteert vooral de wereld van bodybuilding en alles wat daarbij komt kijken. Hij verwees naar Phil Heath als een grote motivator tijdens zijn reis om in vorm te komen: "Onlangs heb ik enkele van de grote spelers in bodybuilding verkend, zowel uit het verleden als het heden. Het is absoluut fascinerend om te zien wat ze zichzelf door, de drive en mentale kracht die nodig zijn om fysiek op zo'n plek te komen."

"Phil Heath in het bijzonder heeft mijn aandacht getrokken, niet alleen vanwege zijn prestaties, maar ook vanwege zijn oprecht nederige en informatieve benadering van zijn berichten. Dit alles terwijl hij een 7x Mr Olympia was. Als je zijn pagina nog niet hebt bekeken het is een kijkje waard."

Cavill is altijd onderweg en gezien zijn gekke schema, moeten trainingen op het juiste moment zijn. Meestal doet hij 's ochtends vastende cardio zonder iets in zijn systeem. Cavill volgt dat op met een training gedurende de dag wanneer hij een seconde heeft. De grootste sleutel is om in zijn eigen tempo te gaan en zijn best te doen met de hoeveelheid tijd die hij heeft: "Ik deed alles wat ik kon in een druk druk schema om te proberen iets binnen te krijgen, wanneer ik maar kon."

"Tijdens deze periode heb ik geleerd dat het niet het gewicht is dat ertoe doet, het is de training. Dus als je verlegen bent om naar de sportschool te gaan omdat er altijd iemand naast je staat die mahoniegewichten gebruikt, doe dat dan niet Je doet je gewichten, zorg ervoor dat elke training telt. Je zou er uiteindelijk beter uit kunnen zien dan de man of dame naast je die die zware gewichten gebruikt"

Natuurlijk is voeding ook koning, Cavill eet een schoon dieet, vooral als hij filmt. Tijdens zijn off-season vanaf de set is hij echter een stuk flexibeler met zijn calorieën en inname.

Natuurlijk zouden fans graag een training met de celeb meemaken, maar volgens GQ is dat niet het beste idee, vooral niet als je de ster alleen ziet trainen.

Hij wil niet gestoord worden in de sportschool

Gezien zijn gekke schema, moet Cavill ergens een grens trekken. Natuurlijk, een foto maken met één ventilator kost niet al te veel tijd. Echter, één fan leidt meestal tot drie fans en voordat hij het weet, is er een menigte mensen.

Volgens GQ is dat precies wat Cavill wil vermijden, of het nu in de sportschool of op luchthavens is, "Dus, Henry Cavill heeft grenzen. Hij zal niet poseren voor foto's op luchthavens omdat, als er zich een menigte vormt, verstopt hij zich liever niet in een toilet. Hij poseert ook niet voor foto's in de sportschool - tussen de sets is 'me' time, en dat is eerlijk. "

Kortom, er is geen juiste tijd om Cavill te benaderen.

Aanbevolen: