Nannies mogen geen sieraden dragen rond Kim Kardashian, hier is waarom

Inhoudsopgave:

Nannies mogen geen sieraden dragen rond Kim Kardashian, hier is waarom
Nannies mogen geen sieraden dragen rond Kim Kardashian, hier is waarom
Anonim

Je kunt beroemdheden niet echt scheiden van belachelijke eisen. Je hebt de strikte regel zonder anjers van Katy Perry, de dure tourverzoeken van Paul McCartney en de prioriteitsvereiste van de Kardashians voor hun kindermeisjes - dat ze op de eerste plaats moeten komen voor de eigen families van de kindermeisjes. Dat is niet eens de enige "extreme" regel die ze naar verluidt volgen. Van het plegen van hun leven aan "America's Royal Family" tot het niet mogen dragen van sieraden op het werk, hier zijn de absurde kwalificaties van een Kardashian-Jenner-oppas.

De oppas moet onaantrekkelijk zijn

Volgens The Talko is dit vooral Kim Kardashian's regel. Het is niet om te voorkomen dat de kindermeisjes in de schijnwerpers van de Weegschaalkoningin komen. Het is eigenlijk een voorzorgsmaatregel tegen echtelijke conflicten zoals het typische Hollywood-schandaal over vreemdgaan met de oppas. Het is onduidelijk of dit een bestaande regel is in het Kardashiaanse huishouden of niet. Maar één ding is zeker, de make-upmagnaat scheidde van Kanye West om volledig ongerelateerde redenen.

In sommige gevallen vereisen sommige beroemdheden echter dat hun oppas te allen tijde klaar is voor de camera. Geen slechte haardagen, hun nagels moeten altijd worden gemanicuurd en ze moeten altijd op de juiste manier worden gekleed. Ze moeten er op hun best uitzien, zelfs op een gewone boodschappendag bij hun werkgevers. De Daily Mail merkte ooit op dat ze er in principe als hun deel van het gezin uit moeten zien. Tegelijkertijd moeten ze 'onzichtbaar' zijn. Als ze merken dat ze door de camera's worden gevolgd, moeten kindermeisjes zich onmiddellijk terugtrekken en naar de achtergrond verdwijnen. Dat zou verklaren waarom we nauwelijks foto's zien van beroemdheden met hun hulp, zelfs niet als ze op pad zijn met hun peuters.

De waarheid over het geen-sieradenbeleid

Nanny's van beroemdheden volgen deze regel over het algemeen. De belangrijkste redenen zijn om niet te veel aandacht op zichzelf te vestigen en diefstal te voorkomen. In het geval van de Kardashians zou het iets te maken kunnen hebben met Kim's bijna-doodervaring in Parijs in 2018. Ze werd onder schot gehouden in haar hotelkamer en werd beroofd van haar sieraden, waaronder haar verlovingsring. "Ze grepen me vast en namen me mee naar de gang", vertelde de realityster aan een Franse krant. "Ze bonden me vast met plastic kabels en plakten mijn handen af, daarna plakten ze tape over mijn mond en mijn benen."

The Keeping Up With the Kardashian-ster voegde eraan toe dat ze last had van angst na het incident. "Ik heb zeker een jaar geduurd waarin ik echt paranoïde werd van mensen die wisten waar ik was", zei ze. "Ik wilde niet eens naar een restaurant, omdat ik dacht dat iemand zou weten dat ik in dit restaurant ben. Ze zullen een foto maken, ze zullen het opsturen, ze zullen weten dat mijn huis open is, ze' Ik zal weten dat mijn kinderen er zijn. Ik was gewoon echt bang voor alles. Ik kan 's nachts niet slapen tenzij er een half dozijn bewakers in mijn huis zijn, en dat is nu mijn realiteit geworden en dat is oké."

Kim's beroemdheidsverzekeraar heeft haar toenmalige lijfwacht uiteindelijk aangeklaagd voor $ 6,1 miljoen omdat ze haar privé-appartement in Parijs "nalatig" had beschermd. Sindsdien heeft de Skims-eigenaar gezworen nooit meer met haar sieraden te pronken op Instagram. Ze heeft later echter verschillende krantenkoppen gehaald omdat ze haar regel 'overtrad'. We zijn er echter zeker van dat haar kindermeisjes niet dezelfde pas krijgen.

De kindermeisjes zouden de Kardashians boven alles moeten stellen

Het is vrij eenvoudig - de kindermeisjes moeten de Kardashians op de eerste plaats zetten. Elke andere relatie die ze hebben, inclusief hun eigen familie, komt op de tweede plaats. In zekere zin begrijpen we dat beroemdheden hectische werkschema's hebben, dus ze hebben kindermeisjes nodig die hun plaats op elk moment kunnen overnemen. Sommige beroemdheden eisen zelfs dat hun kindermeisjes niet uitgaan, een relatie hebben, trouwen of zelf kinderen krijgen. Ze hebben tenslotte al een serieuze toewijding aan de beroemde kinderen voor wie ze zorgen.

Volgens moeders zijn kindermeisjes verantwoordelijk voor het beperken van het gebruik van gadgets door kinderen, ervoor zorgen dat ze hun strikte ma altijdplannen volgen, omgaan met allerlei gekte en de kinderen bezig houden (dansen voor de baby, slaapliedjes zingen, dragen leuke kostuums) - terwijl ze altijd beschikbaar zijn om een telefoontje van hun bazen aan te nemen. Het is niet zomaar een fulltime baan. Het is een toewijding voor het leven. Daarom zijn kindermeisjes van beroemdheden ook geconditioneerd om de schuld op zich te nemen als de kinderen zich misdragen. Met zoveel aandacht voor Hollywood-families, is er geen ruimte voor fouten bij het uitbeelden van dat 'perfecte beeld'.

Zelfs tijdens het wervingsproces ondergaan kindermeisjes intensieve achtergrondcontroles, grondige interviews en worden ze vaak tijdens hun dienstverband op microniveau beheerd. Het is een contraproductieve praktijk, maar nogmaals, beroemde persoonlijkheden moeten ervoor zorgen dat ze alles onder controle hebben, zowel op als buiten de camera.

Aanbevolen: