Dit is waarom fans blij zijn dat Henry Cavill niet de volgende James Bond is geworden

Inhoudsopgave:

Dit is waarom fans blij zijn dat Henry Cavill niet de volgende James Bond is geworden
Dit is waarom fans blij zijn dat Henry Cavill niet de volgende James Bond is geworden
Anonim

Het gerucht gaat dat Henry Cavill bijna werd gecast als James Bond -- of tenminste, de producers beschouwden hem even kort. Fans zijn van mening dat een kogel ontweken is, en dit is waarom.

Fans houden van Henry Cavill voor meer dan zijn acteerkarbonades

Fans op Reddit waren overal in een verhaal dat iets bevestigde dat ze al wisten: Henry Cavill is een geweldig mens. Een artikel dat Cavill's off-screen persona bevestigde, was helemaal niet verrassend.

Een fan wees erop dat "het niet lijkt alsof hij een goede vent speelt, het lijkt echt." Ze gingen zelfs zo ver om te zeggen dat "Cavill onze nieuwe standaard gaat worden."

Hij is niet alleen ongelooflijk getalenteerd op het scherm, maar hij is altijd aardig geweest voor fans en laat de roem niet naar zijn hoofd stijgen. Maar dat is niet de enige reden waarom fans echt van hem houden -- en blij zijn dat hij uiteindelijk niet Bond is geworden.

Henry Cavill is pijnlijk onhandig (en herkenbaar)

Hoewel hij er zeker goed uitziet als filmster, zeggen fans dat Henry Cavill verrassend nuchter is. Hij heeft zelfs een keer een auditie gebombardeerd terwijl hij door een A-lister acteur werd getroffen. Als dat niet "iedereen" schreeuwt, doet niets dat!

En daarom zijn fans zo opgelucht dat Cavill niet de rol van James Bond op zich heeft genomen. Om het simpel te zeggen, merkte een fan op, Kal-El zijn "past hem oneindig veel beter bij hem".

Waarom? Omdat fans "een hekel zouden hebben om hem te zien als een rokkenjager arrogante zelfvoldaan [expletive]." Eerlijk gezegd is James Bond geen aardige vent. En om Henry die persona op het scherm te zien worden, zou onaangenaam en gewoon verkeerd zijn.

Dat wil niet zeggen dat Daniel Craig (en alle eerdere versies van James Bond) een eikel is. Maar het is eerlijk om te zeggen dat hij lang niet zo stijlvol overkomt als Henry. Om te beginnen is er dat stukje over zijn hele liefdesverhaal met Rachel Weisz… die begon toen ze allebei met andere mensen waren.

Hoe dan ook, fans zeggen dat het afbreuk zou doen aan Henry's imago als hij iemand als James Bond zou spelen.

Maar Henry heeft al een Womanizing Smug Jerk gespeeld…

Eén fan wees er wel op dat het enige probleem met de opluchting van anderen over het feit dat Henry het personage van James Bond niet verbrak, is dat hij dat al heeft. Zijn personage in 'The Tudors' was ook een "vrouwelijke arrogante zelfvoldane" eikel. Hoewel, hij was 'een goede vriend van de koning'.

Het punt is dat fans daar niet naar terug willen! Nu Henry Cavill een letterlijke superheld is van een zeer aantrekkelijk universum, wil niemand hem een slechterik zien spelen. Maar natuurlijk kan het op een dag heel goed gebeuren -- Henry's talent zal hem ongetwijfeld naar veel meer kansen leiden, zowel goede als slechte.

Aanbevolen: