15 Hosts en gasten van beroemdheden die niet terug mogen op SNL (en waarom)

Inhoudsopgave:

15 Hosts en gasten van beroemdheden die niet terug mogen op SNL (en waarom)
15 Hosts en gasten van beroemdheden die niet terug mogen op SNL (en waarom)
Anonim

Saturday Night Live is sinds 1975 op onze televisieschermen te zien. Dat maakt het een van de langlopende shows ooit. Sinds die tijd zijn er veel bekende en beruchte namen over het podium gekomen en hebben ze deelgenomen aan muziekuitvoeringen, sketches en zelfs semi-permanente aanwezigheid op de show. Veel van die afleveringen waren enorm populair en goed onderlegd vanwege de beroemde gezichten, maar er zijn ook enkele beroemdheden die het gewoon niet snapten.

Krijg het maar op slecht gedrag, illegale stoffen of gewoon niet inleven in de rest van de cast, de 15 beroemdheden die hier worden vermeld, hebben hun kansen op het beroemde podium verpest. Ze werden niet voor een tweede of derde keer teruggevraagd nadat ze door hun capriolen in het hondenhok waren gedropt. SNL is meestal een open boek met onderwerpen, dus we weten dat de situaties waarin deze celebs zich bevonden behoorlijk slecht moesten zijn.

14 Adrien Brody's introductie van Sean Paul werd niet goedgekeurd en enigszins racistisch

Academy Award-winnaar, Adrien Brody staat bekend om zijn bescheiden houding en schuwt de schijnwerpers. In 2003 raakte hij uit zijn karakter en deed hij alles wat de producenten hem zeiden niet te doen. Terwijl hij Sean Paul voorstelde, nam hij de aanstootgevende beslissing om dat te doen met nepdreadlocks, terwijl hij ook met een slecht Jamaicaans accent sprak.

13 Chevy Chase had problemen met zowat al zijn co-sterren

Als we aan Chevy Chase denken, dwalen onze gedachten waarschijnlijk af naar zijn beroemde rollen in Vegas Vacation, Caddy Stack en Christmas Vacation. Hij was een grappige kerel voor de camera en was zelfs een origineel castlid op SNL, maar werd verbannen vanwege zijn houding ten opzichte van zijn medesterren. Hij kreeg ook een vuistgevecht met Bill Murray… yikes.

12 De vervangers hebben hun kleedkamer opnieuw ingericht en veroorzaakten opschudding op het podium

Deze muzikale gasten werden in 1996 verbannen nadat ze betrokken waren bij een situatie backstage. Ze begonnen een goede tijd te hebben voor de show en waren complete puinhoop toen ze live gingen. Deze groep werd 30 jaar verbannen uit NBC tot een optreden in 2014 in The Tonight Show met Jimmy Fallon.

11 Martin Lawrence maakte ongepaste opmerkingen over het vrouwelijk lichaam

Acteur en komiek Martin Lawrence had in de jaren negentig geen problemen om werk te vinden, maar had niet zoveel geluk bij SNL. Toen Lawrence rond die tijd verscheen, was zijn gedrag te overdreven voor de cast en crew. Om hieraan toe te voegen, maakte hij ook beledigende opmerkingen jegens vrouwen en daarna werd hij verbannen.

10 Robert Blake werkte erg niet mee en gooide een script naar het gezicht van een mede-ster

Robert Blake is te zien in het roze shirt hierboven en lijkt een geweldige tijd te hebben met de cast; maar het kan alles behalve de waarheid zijn. Hij maakte duidelijk dat hij een hekel had aan de scripts die hem werden gegeven en gooide zelfs een verfrommeld script naar het gezicht van een castlid.

9 Sinead O'Connor's tweede verschijning omvatte het verscheuren van een afbeelding van de paus

Een van de meest beruchte, zo niet de meest beruchte, is de verbanning van Sinéad O'Connor. Meestal lopen beroemdheden hun steentje bij door de SNL-regisseurs, maar daar had O'Connor geen tijd voor. Ze nam een foto van paus Johannes Paulus II en scheurde die op live-tv in tweeën. Ze werd nooit meer welkom geheten en alleen de opnames van haar generale repetitie zijn uitgezonden.

8 Steven Seagals sketches waren verschrikkelijk en hij werkte niet goed met anderen

Sommige beroemdheden worden wel vijf keer verwelkomd, maar niet de legende Steven Seagal. Gewoonlijk zijn mensen die voor de show worden uitgenodigd enigszins knap, maar Seagal niet. Zijn houding was verschrikkelijk en was extreem kritisch naar iedereen om hem heen. Later was er een monoloog toen Nicholas Cage presenteerde, een grapje over hoe Seagal de grootste eikel was.

7 Rage Against The Machine hing twee Amerikaanse vlaggen ondersteboven vlak voor hun optreden

Rage Against the Machine had bijbedoelingen om op het SNL-podium te verschijnen. In 1996 besloten ze een politiek statement te maken terwijl gastheer Steve Forbes toekeek. Uiteindelijk hingen ze een Amerikaanse vlag ondersteboven op het podium en dat was het dan.

6 Cypress Hill gebruikte illegale middelen op het podium nadat hem herhaaldelijk werd verteld dat niet te doen

Deze hiphopgroep kwam tijdens de show in de problemen toen DJ Muggs een bepaalde illegale substantie op het podium aanstak terwijl hen herhaaldelijk werd verteld dat niet te doen. Aangezien dit technisch gezien illegaal was, zouden we zeggen dat ze behoorlijk geluk hadden met alleen een verbod op de show.

5 Louise Lasser was moeilijk om mee te werken en ze kon niet opschieten met de cast

Bekend als de ex-vrouw van Woody Allen, staat ze ook bekend als de eerste persoon die werd verbannen uit SNL. Het lijkt een zware opgave, maar ze liet het er gemakkelijk uitzien. Ze sloot zichzelf op in haar kleedkamer kort voordat ze aan de slag ging en kwam alleen naar buiten om een schets te maken met Chevy Chase.

4 Elvis Costello's last minute setwijziging naar radio, radio werd neergekeken

Elvis Costello verscheen in 1977 in de show. Zijn muzieksetlist was vooraf goedgekeurd, Costello besloot deze te wijzigen zonder de crew hiervan op de hoogte te stellen. Hij voerde "Radio, Radio" uit, dat knikt naar het onderwerp van door bedrijven gecontroleerde uitzendingen. Het netwerk was boos en hij werd nooit terug uitgenodigd.

3 Frank Zappa's luie optreden zorgde ervoor dat hij niet werd teruggevraagd

Frank Zappa was een zeer rustige muzikale gast in de show, maar sommigen zullen misschien zeggen dat hij een beetje te ontspannen was voor de camera. Blijkbaar las hij, toen hij in 1978 presenteerde, nonchalant zijn regels en wees hij er zelfs op dat hij van kaarten voorlas aan het publiek. De showrunners waren duidelijk niet onder de indruk.

2 Charles Grodin miste verschillende repetities en brak karakter in een van zijn sketches

Charles Grodin stond bekend om zijn rol in Rosemary's Baby en was er dol op, maar hij kreeg niet dezelfde liefde toen hij op SNL was. Van het overslaan van repetities tot ad-libbing-regels, hij maakte geen vrienden met de cast die dit deed. Blijkbaar had John Belushi, lid van de SNL-cast, een probleem met het feit dat Grodin niet deelnam aan dezelfde illegale stoffen als hij.

1 Andy Kaufman leidde vaak zeer controversiële sketches

Comedian Andy Kaufman werd in deze situatie niet verbannen van NBC, hij werd verbannen door het publiek. Hij was een semi-vaste gast in de show van 1975-1983, maar op een gegeven moment liet de crew het over aan de mensen in het publiek en werd uiteindelijk uit de show gedumpt. Het is waar als ze zeggen: "geef de mensen wat ze willen."

Aanbevolen: