50 Cent zit niets te doen terwijl zijn vriendin en ex hard vechten

Inhoudsopgave:

50 Cent zit niets te doen terwijl zijn vriendin en ex hard vechten
50 Cent zit niets te doen terwijl zijn vriendin en ex hard vechten
Anonim

50 Cent en Vivica Fox hebben een jaar geleden in 2003 een relatie gehad, maar op de een of andere manier ha alt hun relatie vandaag, 18 jaar later, nog steeds de krantenkoppen.

Curtis Jackson zit niets te doen terwijl zijn huidige vriendin en zijn ex-vriendin het uitvechten op sociale media, en ze houden absoluut niets tegen.

Het drama

Het begon allemaal toen Vivica een interview afnam en een beetje te uitgebreid herinneringen ophaalde over haar relatie met 50 Cent. Vervolgens gaf ze aan dat 'de enige' reden dat ze uit elkaar gingen, was dat ze 'te openbaar, te snel' gingen.

Dit ontstak een volledige woordenstrijd tussen de twee dames, en het gebeurde vrij snel.

Toen ShadeRoom Vivica's interview oppikte en het op sociale media plaatste, kwam Cuban Link het tegen en reageerde door een blauw emoji-hart te plaatsen en het woord "aww" te schrijven met een viool en een ander emoji-gezicht. Beschouwd als een sarcastisch duwtje om Vivica op haar pad te houden, raakten de dames verstrikt in een totale oorlog op sociale media.

50 Cent zweeg en heeft zich nog niet uitgesproken over deze situatie.

De dames vechten het uit

Vivica's openbare liefdesverklaring aan 50 Cent was vreemd om te horen, aangezien ze bijna tien jaar bezig waren elkaars naam te besmeuren nadat hun breuk eindigde.

Cuban overschaduwde Vivica met de viool-emoji, min of meer zeggend dat ze moest stoppen met zeuren, en dat leidde tot Vivica's explosieve tirade op sociale media.

Ze hield het gesprek gaande en beweerde ook te hebben geschreven dat ze blij was dat 50 Cent liefde had gevonden in zijn nieuwe relatie. Cuban trapte er niet in en de uitwisseling ging door.

50 Cent zweeg nog steeds en gaf geen steun aan Cuban of probeerde Fox op enigerlei wijze tegen te houden.

Fans wogen ook mee in hun gedachten, aangezien dit allemaal op zo'n openbare manier op sociale media gebeurde.

Opmerkingen inbegrepen; "De opmerking van Cuba was onnodig omdat Vivica sprak over haar relatie met 50 en waarom het eindigde. Wat is haar probleem?" net zoals; "Nu weten jullie allemaal dat ze vol gas zou komen?" en ""Niet nerveus worden" ??."

Het is interessant dat 50 Cent tijdens al dit heen en weer helemaal niets te zeggen heeft gehad.

Aanbevolen: