Ricky Martin's ex-vriendin Rebecca De Alba kende zijn echte identiteit terwijl ze aan het daten waren

Inhoudsopgave:

Ricky Martin's ex-vriendin Rebecca De Alba kende zijn echte identiteit terwijl ze aan het daten waren
Ricky Martin's ex-vriendin Rebecca De Alba kende zijn echte identiteit terwijl ze aan het daten waren
Anonim

Ricky Martin was niets minder dan een Latin pop-krachtpatser en een van de grootste hartenbrekers die ooit uit de jaren 90 kwam. Zijn hits als "Livin' la Vida Loca" en "She Bangs" brachten hem internationaal naar de top van de hitlijsten en hij werd al snel een begrip.

Toen kwam hij in 2010 tot grote ontsteltenis van zijn vrouwelijke fans uit de kast als homo. Sindsdien woont hij samen met zijn man Jwan Yosef en hun 4 kinderen, maar zijn langdurige ex-vriendin zegt dat ze van zijn seksualiteit afwist, zelfs terwijl ze aan het daten waren.

Ricky Martins relatie met Rebecca De Alba was in het begin perfect

Rebecca De Alba, een Mexicaans model, is openhartig over haar relatie met de Puerto Ricaanse zangeres. In een interview met AllVipp.com vertelde ze over het begin van zijn verkering en de ontwikkeling van hun liefde.

Ze zei: "Het was zo mooi. We waren goede vrienden en van daaruit werden we verliefd, punt. Hij gaf zichzelf op. We waren altijd samen… Ricky was helemaal niet onzeker. Het is… weet niet hoe je het moet uitleggen… als je jezelf gewoon in alles heel goed begrijpt, hoef je geen moeite te doen om gelukkig te zijn met je partner. Je hoeft dingen niet in twijfel te trekken, of hem te controleren, te kijken naar wat hij doet, en vooral hem de persoon te zijn die hij is."

Hoewel ze, ondanks hun liefde voor elkaar, zegt dat het geen verrassing was toen de popster uit de kast kwam als homo.

Terwijl het interview vorderde, legde ze meer uit over haar vermoedens en of zijn seksualiteit er wel of niet toe deed.

Ze zegt: "Ik wist het al. En soms denk ik, wat maakt het uit of ik het wist of niet wist? Wat maakt het uit als je halsoverkop verliefd wordt op een persoon wie heeft een andere seksuele voorkeur, maar is trouw en respecteert je Wat maakt het uit of iemand homo is, of wat de moeite waard is, is waar hij van gemaakt is, wat geven ze je, wat maakt het uit, de waarde van zijn leven ?"

Ricky Martin spreekt zijn dankbaarheid uit voor zijn vroegere relatie

Ricky Martin wist heel goed dat ze wist van zijn verborgen seksualiteit. In een interview met Vulture sprak hij zijn liefde en medeleven uit voor Rebecca de Alba, die hij niet noemde, en vergeleek hij hun relatie met die van surrealistische kunstenaar Salvador Dalí en zijn vrouw Gala. Dalí, van wie bekend was dat hij zich niet seksueel aangetrokken voelde tot vrouwen, had een diepe liefde voor Gala en gebruikte haar vaak als zijn muze in zijn kunstwerken.

Ricky Martin werd geciteerd en zei: "Ik had mijn vriendin, een vrouw met wie ik negen jaar lang met en uit ging, en ze is als het Gala voor Dalí. Dalí had Gala. En ik had een vrouw die geweldig was. Helaas praten we niet meer, maar ze was geweldig, en ze was krachtig, en ze wist van mij. Ze wist dat ik homo was, maar we waren samen… Ze wist het en we waren samen. Het was een van die dingen, maar we gingen uit elkaar rond '97, '98, en toen werkte ik gewoon."

Met in de tv-serie American Crime Story: The Assassination Of Gianni Versace, waarin hij wijlen Versace's minnaar Antonio D'Amico speelt, drukt hij het belang uit van het portretteren van succesvolle koppels van hetzelfde geslacht op televisie, vooral tijdens een periode waarin homoseksualiteit nog algemeen werd afgekeurd.

Hij werd geciteerd door Canoe.com en zei: Het is belangrijk dat we wat licht werpen op dit soort powerkoppels, ook al was hij stil en achter de schermen, en hij was er gewoon om zijn man 15 jaar lang te steunen. Ik geloof ook dat er een zekere mate van homofobie rondging in zijn familie waar hij zich verstopte, ook al zegt hij: 'Mijn relatie met Gianni was heel open en vrij.’ Dus ik gebruikte dat ook voor de camera, en daar zal ik je altijd heel dankbaar voor zijn.”

Aanbevolen: