Wist Kelly Dodd eigenlijk dat ze werd ontslagen bij 'RHOC'?

Inhoudsopgave:

Wist Kelly Dodd eigenlijk dat ze werd ontslagen bij 'RHOC'?
Wist Kelly Dodd eigenlijk dat ze werd ontslagen bij 'RHOC'?
Anonim

Fans houden niet van iedereen in de Real Housewives-franchise en het lijkt erop dat mensen de laatste tijd veel te zeggen hebben over Kelly Dodd. Ze vocht onlangs met voormalig RHOBH-ster Lisa Vanderpump en ze heeft veel opmerkingen gemaakt over de COVID-19-pandemie die mensen ongemakkelijk hebben gemaakt.

Met sommige fans die niet enthousiast zijn over RHOC, is er gesproken over een nieuwe cast of dat sommige mensen worden vervangen, en kijkers hebben onlangs vernomen dat Kelly Dodd niet zou terugkeren naar de show voor seizoen 16.

Wist Kelly dat ze werd ontslagen? Laten we eens kijken.

Kelly's vuren

Fans willen dat Kelly Dodd de show verlaat en dat komt door de opmerkingen die ze maakte over de COVID-19-pandemie, samen met een deel van haar gedrag in de serie.

Het lijkt misschien alsof Kelly zich ervan bewust was dat fans niet blij met haar waren en dat ze zich afvroeg of ze terug zou kunnen komen naar RHOC. Maar het blijkt dat Kelly zegt dat ze "overrompeld" was.

Volgens Us Weekly werden zij en Rick Leventhal, haar man, geïnterviewd op Jeff Lewis Live op SiriusXM en ze zei: "Ik had geen idee."

Kelly vertelde waarom ze gelooft dat haar werd verteld de show te verlaten: "Luister, uiteindelijk ben ik ontslagen vanwege mezelf, ik ben degene die mezelf heeft ontslagen. Ik bezorgde ze veel verdriet Ik heb ze veel problemen bezorgd. En weet je, het spijt me. Zoals, ik voel me slecht."

Kelly bracht ook 'cultuur annuleren' ter sprake en zei dat mensen die haar niet mogen, 'luid' zijn. Ze zei: "Je wilt dat iemand van je houdt om je te haten, of je wilt dat mensen echt van je houden, maar ik heb een miljoen volgers en ze zijn diehard, zoals fans, en ze houden van mij. En dan heb ik, dan heb ik deze kleine groep mensen die de annuleringscultuur zijn die mij haten."

Wanneer een castlid wordt gevraagd om de franchise te verlaten of het is hun beslissing, plaatsen ze vaak een openbare verklaring of delen ze met fans op sociale media waarom ze zijn vertrokken. Kelly gaf Us Weekly een verklaring en bedankte fans voor hun steun en zei dat ze de realityshow dankbaar was omdat ze Rick kon ontmoeten en trouwen.

Kelly zei ook dat het geweldig was om vrij te zijn van haar contract met het netwerk: ze schreef: "Nu gaat het verder en verder! Ik ben super enthousiast om een gratis agent te zijn, niet gebonden aan een Bravo-contract, en kan niet wachten om met Rick aan nieuwe projecten te werken. Ik wens de show niets dan succes."

Kelly's opmerkingen over Braunwyn

Hoewel Kelly zei dat zij de reden was voor haar ontslag, sprak ze wel over co-ster Braunwyn Windham-Burke, die ook de show verlaat, samen met Elizabeth Vargas. Volgens Too Fab zei Kelly over Braunwyn: "Ze was waarschijnlijk de slechtste mens met wie ik ooit in mijn hele leven heb gewerkt."

Braunwyn sms'te Kelly om te vragen hoe het met haar ging nadat ze waren ontslagen en volgens People.com had Kelly niet de beste reactie. Ze vertelde haar: "Dit was jouw schuld. We zouden nog steeds in de show zijn als je de dingen niet zo donker en lelijk maakte en al die politieke 'wakkere' BS bracht."

Kelly's 'RHOC'-dagen

Kelly Dodd kwam in seizoen 11 bij The Real Housewives of Orange County en haar leven was toen anders. Ze was nog steeds getrouwd met haar nu ex-man, Michael, en haar dochter Jolie was veel jonger.

Fans zagen meteen dat het huwelijk van Kelly en Michael een moeilijke tijd doormaakte, en toen Shannon Beador een feest had met een jaren 70-thema, kregen de twee huisvrouwen een groot gevecht. Kelly had een gemeen woord over de relatie tussen Shannon en David en zei dat ze begreep waarom David een affaire had. In seizoen 12 begonnen Kelly en Meghan King Edmunds te vechten, en in het volgende seizoen hadden Kelly en Vicki wat spanning. Het is eerlijk om te zeggen dat Kelly in elk seizoen ruzie heeft gehad met ten minste één andere persoon.

Wat vinden andere castleden ervan dat Kelly Dodd RHOC verlaat? Fans hadden het erover dat Kelly in de show zou blijven, maar het klinkt alsof het een verrassing was voor Emily Simpson. Volgens E! News, Emily, die nog in de serie blijft, zei dat ze niet wist dat er "zoveel veranderingen" zouden zijn. Ze noemde de opmerkingen van Andy Cohen over een "reboot" en zei dat dat haar in de war bracht. Emily vervolgde: "Ik bedoel, het was een schok, schokkend, schokkend. Ik was zo vaak geschokt op één dag. Ik was getraumatiseerd."

Aanbevolen: