RHOP': dit is wat we weten over de echtgenoot van dr. Wendy Osefo

Inhoudsopgave:

RHOP': dit is wat we weten over de echtgenoot van dr. Wendy Osefo
RHOP': dit is wat we weten over de echtgenoot van dr. Wendy Osefo
Anonim

Terwijl Monique Samuels weg is, lijkt het erop dat de vrouwen van Real Housewives of Potomac niet zijn komen spelen. Nu, na te zijn gekomen voor het huwelijk van Samuels, lijkt de preview van seizoen 6 erop dat de cast zich richt op de relatie van Dr. Wendy Osefo.

Wendy is getrouwd met Eddie Osefo, een advocaat uit Maryland. De afgestudeerde rechtenstudent aan de Georgetown University is het gesprek van Bravo, en Wendy laat de andere vrouwen niet wegkomen met kleine roddels. Dit is wat we tot nu toe weten over haar relatie met Eddie.

'Een stad van rook en spiegels'

In de preview horen we Wendy Potomac terloops introduceren als 'een stad van rook en spiegels'. Welke leugens verspreiden de cast en over wie? Voorlopig zien we Gizelle Bryant in de pot roeren door geruchten over Eddie Osefo naar voren te brengen.

"Wat je niet gaat doen, is dat je niet met de naam van mijn man gaat spelen", zegt Wendy terwijl de camera snel afsnijdt om oog-in-oogcontact te maken met wie we aannemen dat het Gizelle is.

Ze is zich terdege bewust van de kracht die een gerucht heeft. Welnu, wat zijn die geruchten precies, en bevatten ze enige waarheid? We duimen voor Wendy en Eddie, maar er circuleren dramablogs over ontrouw.

Volgens All About The Tea werd Eddie door een andere echtgenoot van Potomac gewaarschuwd dat geruchten over zijn vermeende buitenechtelijk geboren kind zendtijd zouden krijgen. In de blogpost stond:

"Een schoonfamilie van Wendy Osefo nam contact op met AllAboutTheTea.com - om inzicht te krijgen in de ruzie tussen het paar en Eddies vervreemde ouders. Eddie en zijn familie zullen elkaar niet kussen"

Het exclusieve artikel citeerde verder een anonieme bron die beweerde dat Eddie Wendy bedroog met een vrouw bij zijn advocatenkantoor. De bron dreigde ook dat hun huwelijksproblemen zullen worden opgenomen in seizoen 6, dat ook in de "First Look" wordt weergegeven.

Eddie stopt roddels

Eddie en Wendy zijn het favoriete koppel van veel kijkers van de hele Real Housewives-franchise. Dat gezegd hebbende, mensen die jaloers zijn op een bloeiende relatie, zullen al hun energie steken in het afbreken ervan.

In mei stopte Eddie de geruchten over zijn vermeende geheime kind in een hartverwarmende Instagram-post gewijd aan Wendy.

Hij schreef bij de moederdagfoto: "Het zou jouw dag niet zijn zonder hen; De moeder van mijn ENIGE 3 baby's … Bedankt dat je me zegent met mijn kleine chocolade? druppels ??. De haters zullen altijd een hekel hebben aan (ellende houdt van gezelschap)…"

Tal van Instagram-berichten van het gelukkig getrouwde stel zijn sindsdien gepost en voordat de smack talk opkwam. Hij eert niet alleen zijn huwelijk om kritiek te vermijden. Voordat Wendy bij RHOP kwam, schreef Eddie lange liefdesbrieven aan haar via sociale media.

In het bijzonder in één bericht bedankte hij Wendy dankbaar dat ze hem had geleerd lief te hebben en hem erop vertrouwde dat hij van haar hield. Hij voegde eraan toe: "Jaar 9 zal er zeker een zijn waar we boeken over schrijven." Nou, hij heeft gelijk, maar niet op de manier die deze twee waarschijnlijk hadden verwacht.

We hebben echter één dubieus ding gevonden op Eddie's sociale media. Hij volgt slechts iets meer dan 600 accounts, maar dat is niet wat ons is opgevallen. Terwijl we aanvankelijk scrolden om te zien of hij nog steeds de RHOP-cast volgde, ontdekten we dat hij een groot aantal dorstlessende Instagrams volgt.

Dat is niet tegen de modellen die hun persoonlijke merken bouwen. Voor velen is het ook geen rode vlag voor een echtgenoot om modellen/volwassen inhoudsaccounts te volgen. Dit grijze gebied-onderwerp is echt aan iedereen om te beoordelen op basis van een individuele reeks relatiegrenzen.

Er zijn veel vrouwen in bikini die Wendy niet wederzijds volgt. Een vergissing op Instagram is echter duidelijk een drastisch verschil met castmates die ontrouw beweren. Ze zijn niet twee in hetzelfde. We werken nog steeds samen met Wendy en Eddie!

Spanning met Eddie's familie

We hebben in het verleden gezien hoe Eddie en Wendy worstelden met de acceptatie van hun relatie door zijn familie. Bravo-fans analyseerden de stressvolle breuk op Reddit.

Een fan heeft een bericht geplaatst op een RHOP Reddit-thread over de impact van de Nigeriaanse cultuur:

"Misschien omdat ik Nigeriaan ben, dacht ik altijd dat familievervreemding een probleem was dat vaker voorkwam in onze gemeenschap. Niet waar, aangezien ik meer niet-Nigeriërs heb leren kennen, lijkt het in geen enkele cultuur ongewoon voor families om een lid af te sluiten, soms om dwaze redenen, soms voor serieuze problemen, meestal te ingewikkeld voor een tv-programma als Potomac om in te komen."

Het gelaagde achtergrondverhaal van Wendy's geïmmigreerde familie en de overtuigingen van Eddie's familie met betrekking tot erfgoed spelen een grote rol in de kritiek op hun huwelijk. We zijn hier niet om die problemen te bagatelliseren en Wendy en Eddie te prijzen omdat ze zo'n strijd hebben gevoerd terwijl ze hun toewijding aan elkaar nakomen.

Aanbevolen: