Wat de verloofde van Demi Lovato ooit zei over Selena Gomez

Inhoudsopgave:

Wat de verloofde van Demi Lovato ooit zei over Selena Gomez
Wat de verloofde van Demi Lovato ooit zei over Selena Gomez
Anonim

Demi Lovato kan worden toegevoegd aan de lijst met sterren wiens engagementen snel en furieus waren. In juli 2020 bracht de zangeres het goede nieuws en fans waren dolblij voor haar, want het is geen geheim dat ze door de jaren heen een aantal moeilijke momenten heeft gehad.

Demi Lovato gutste over de avond dat Max Ehrich haar ten huwelijk vroeg, maar het blijkt dat hij iets heeft getweet over haar voormalige vriendin Selena Gomez, en mensen praten er niet meer over.

Laten we eens kijken naar de tweet waarmee dit drama begon.

De Tweet

Demi Lovato en Max Ehrich zijn absoluut een schattig stel, ze proberen deze tijd door te komen zoals iedereen, en de zangeres vertelde dat ze bang was na het zien van een horrorfilm.

Maar als het gaat om dit beroemde en pas verloofde stel, hebben mensen het over één belangrijk ding: de tweet van Max Ehrich dat hij met Selena Gomez zou gaan trouwen.

Niemand wil een oudere tweet vinden van hun verloofde die zegt dat ze met iemand willen trouwen, en het feit dat hij dit zei over een voormalige vriend van haar moet zeker moeilijk zijn.

Volgens Elle.com sprak hij over de tweet en de reactie die hij had gekregen. Hij legde uit: "Ik denk dat ze een extreem, extreem, extreem getalenteerd meisje is, en ik ben sinds 2010 echt verliefd op haar. En ik, mijn tiener zelf, zei het ook in een interview, dus het is een beetje was dit doorlopende ding, maar toen heb ik het natuurlijk op Twitter gezet, en ik realiseerde me niet eens dat dat zo zou aanslaan - dat mensen dat als serieus zouden nemen."

Wat had Lovato hierover te zeggen? Ze beweert dat niets hierover echt was. Ze zei dat mensen proberen niet aan de realiteit van de wereld te denken, wat moeilijk kan zijn, dus daarom is dit gebeurd.

Lovato zei: "Dus aan de ene kant begrijp ik en heb ik medelijden met degenen die zo geschokt zijn door de realiteit van 2020 dat ze zichzelf moeten afleiden met gemanipuleerde beelden om zich niet te concentreren op hoe slecht deze tijden zijn - maar aan de andere kant, als je niet 13 jaar oud bent en probeert de realiteit van nu te vatten, trek dan je volwassen onderbroek aan en schrijf over wat er echt toe doet. Alsjeblieft."

Selena Gomez en Demi Lovato's vriendschap

Demi Lovato zei dat ze "geen vrienden is met Demi Lovato", wat fans absoluut verdrietig maakt omdat ze heel dichtbij waren.

Volgens Insider.com ontmoetten ze elkaar op Barney toen ze nog kinderen waren, en in 2008 deelden ze video's op YouTube en noemden ze elkaar BFF's. In juni 2010 leek het alsof het bergafwaarts was gegaan, maar in de loop der jaren zeiden ze aardige dingen over de muziek die de ander de wereld in bracht.

Toen Demi Lovato optrad tijdens de Grammy Awards in 2020, zei Selena Gomez dat ze trots op haar was en dat ze er zo dol op was. Lovato legde uit dat ze geen vrienden meer waren en klonk alsof ze het heel diplomatiek wilde houden. Ze zei: "Als je met iemand opgroeit, zul je altijd van diegene houden. Maar ik ben geen vrienden met haar, dus het voelde…" Ze ging verder met te zeggen: "Ik zal altijd van haar houden., en ik wens iedereen niets dan het beste."

Max Ehrich en Demi Lovato's liefdesverhaal

Hoe lang zijn Max Ehrich en Demi Lovato al samen?

Het was pas in maart 2020 dat ze officieel werden, volgens Us Weekly. Toen hij haar ten huwelijk vroeg, deelde Lovato het goede nieuws op haar Instagram en vertelde ze over haar gevoelens voor hem. Ze zei: "Ik wist dat ik van je hield op het moment dat ik je ontmoette. Het was iets dat ik niet kan beschrijven aan iemand die het niet uit de eerste hand heeft meegemaakt, maar gelukkig deed jij dat ook." Ze ging verder met te zeggen: "Ik ben vereerd om je hand in het huwelijk te accepteren. Ik hou meer van je dan een bijschrift zou kunnen uitdrukken, maar ik ben extatisch om een gezin en een leven met je te stichten. Ik hou voor altijd van je mijn baby. Mijn partner. Op onze toekomst!!!!”

Natuurlijk kun je niet weten of de tweet van Max Ehrich over Selena Gomez echt is of niet, maar één ding is zeker: het lijkt niet op iets dat Demi Lovato wilde zien. Fans zouden graag tot op de bodem uitzoeken en weten of hij vroeger echt verliefd was op de zanger. Maar in de tussentijd zal iedereen wachten om te horen over de trouwplannen van Lovato en Ehrich, die ongetwijfeld fantastisch zullen zijn.

Aanbevolen: