Hoe Porsha Williams haar dochter, Pilar Jhena McKinley, opvoedt

Inhoudsopgave:

Hoe Porsha Williams haar dochter, Pilar Jhena McKinley, opvoedt
Hoe Porsha Williams haar dochter, Pilar Jhena McKinley, opvoedt
Anonim

Porsha Williams kan soms haar voet in haar mond steken en wat schaduw werpen op The Real Housewives van Atlanta, maar ze is een toegewijde moeder en zakenvrouw.

Williams betrad de wereld van de Real Housewives in seizoen vijf van RHOA naast Kenya Moore, met wie ze veel vetes en woordenwisselingen had. Maar sinds Nene Leakes de show verliet (en fans vertelde om het te boycotten) na seizoen 12, zijn de kijkcijfers gedaald en staat de toekomst van RHOA op het spel.

Dat geeft niet, want Williams heeft een nieuwe verloofde, Simon Guobadia, de ex-echtgenoot van haar RHOA-tegenspeler Falynn Guobadia, haar vele zakelijke ondernemingen en haar kleine meisje, Pilar Jhena. Zo voedt ze haar dochter op.

Wie is Porsha Williams?

Williams is geboren in Atlanta. Ze werd geboren uit twee ondernemers en haar grootvader was Hosea Williams, een burgerrechtenactivist.

Geïnspireerd door haar ouders volgde ze later een graad in bedrijfsinformatietechnologie aan de Amerikaanse InterContinental University. In 2005, op 24-jarige leeftijd, opende ze haar eigen kinderdagverblijf terwijl ze ook model stond voor een "pin-up" kalender voor de Atlanta Dymes.

In 2009 ontmoette ze voetballer Kordell Stewart en het paar trouwde in 2011 op live televisie. Hun huwelijk verscheen in de serie Platinum Weddings.

Een jaar later kondigde Bravo aan dat zij en Moore de nieuwste castleden zouden zijn in het vijfde seizoen van RHOA, naast Cynthia Bailey, Kandi Burruss, NeNe Leakes, Phaedra Parks en Kim Zolciak. William had meteen problemen met Moore.

Door de seizoenen heen hebben we Williams zien scheiden van Stewart, haar relatie met baby-papa, ondernemer Dennis McKinley, hun verloving, de geboorte van hun dochter Pilar en hun splitsing. Meer recentelijk is Williams verloofd geraakt met Simon Guobadia, de ex-echtgenoot van haar RHOA-collega Falynn Guobadia, wat voor drama zorgde.

Hoe maakt Williams haar anders $400 duizend netto waard?

Porsha heeft andere vormen van inkomen. Ze is een succesvolle ondernemer. In 2018 lanceerde ze een beddengoedlijn genaamd Pampered by Porsha, en een pruikenlijn genaamd Go Naked Hair gelanceerd in 2016.

Samen met RHOA is ze ook presentator op Dish Nation, waar ze de show betrad tijdens het tweede seizoen in 2013, en eindigde op de achtste plaats in The New Celebrity Apprentice in 2017. Williams is ook de auteur van The Pursuit of Porsha, die dit jaar werd uitgebracht.

Williams vertelde People dat het een uitdaging was om het boek te schrijven en zichzelf open te stellen door te zeggen: "Ik wil mijn echte ik en mijn verhaal hier delen, inclusief zowel mijn beproevingen als mijn vele zegeningen."

Maar Williams is niet altijd succesvol geweest. Ze heeft in het verleden geldproblemen gehad en op een gegeven moment zelfs problemen met de IRS, omdat ze $ 240, 624 aan onbetaalde belastingen verschuldigd was. In 2019 meldde Daily Mail dat de $ 240k aan onbetaalde belastingen afkomstig was van het belastingjaar 2009 tot 2017. Als ze het geld niet betaalde, dreigde de regering haar huis in te nemen.

Dus het lijkt erop dat Williams het zakelijk goed doet, maar niet qua geld. Ze zal in de toekomst voorzichtiger moeten zijn, anders stort alles in wat ze heeft gebouwd.

Wie is de babyvader van Williams, Dennis McKinley?

Williams en McKinley ontmoetten elkaar rond 2018 en verloofden zich in 2019. Volgens The Sun is hij "de eigenaar van Detroit Equities, een bedrijf dat branding opbouwt door middel van strategische investeringen." Hij is ook "de CEO van QueenVirginRemy.com, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de verkoop van damespruiken."

Helaas gaf McKinley toe dat hij Williams had bedrogen terwijl hij zwanger was van hun dochter Pilar, en dat maakte uiteindelijk een einde aan hun verloving. McKinley was er echter voor Williams toen ze op 22 maart 2019 beviel van hun dochter.

De enige reden waarom ze nog steeds contact hebben, is Pilar. Williams zei in een aflevering van RHOA: "Als we geen baby hadden, zouden jij en ik waarschijnlijk niet eens meer met elkaar praten omdat je over mij zou f--en, en ik over jou."

"Een duidelijke breuk in de relatie [is belangrijk]", vertelde Williams aan Andy Cohen in een interview. "Je moet het romantische deel van de relatie echt doorbreken en je op het kind concentreren. Als je nog steeds probeert om weer bij elkaar te komen, zal het alles verpesten."

Is Williams verdrietig dat het niet gelukt is?

Williams is verdrietig dat het niet tot een oplossing kon komen tussen haar en McKinley, tenminste omwille van hun dochter.

"Als het op PJ aankomt, is het deel waar ik verdrietig over word, dat ik wou dat we het hadden kunnen oplossen", zei Williams. "Als ik ernaar kijk, weet ik dat Dennis zo'n krachtige vaderfiguur is. Ik heb echt het gevoel dat ik zoveel in haar ga steken om te weten over de echte shit hier in de wereld, hij zal te."

Williams weet hoe belangrijk het is om beide ouders in het leven te hebben, omdat haar tijd met haar vader werd afgebroken nadat hij plotseling stierf toen ze 17 was.

"Helaas, toen hij stierf en ik in die jaren van 17 ben dat je begint te daten en dat alles, was hij er niet", zei Williams in haar podcastshow. "Die mentaliteit dat ik gewoon een skelet idee heb van waar een man me in zou moeten leiden, zoals, ernstig beledigende situaties."

Zijn Williams en McKinley succesvol co-ouderschap van Pilar?

Williams heeft zoveel plezier gehad bij het opvoeden van Pilar, of PJ zoals ze haar noemen. Williams vertelde de Daily Dish dat het een totale zegen was.

Porsha vertelde ESSENCE dat er niets boven moeder zijn gaat. "Als moeder zijnde, wetende dat dit kleine meisje van me gaat houden en dat ik haar voor altijd heb, is de grootste zegen geweest. Ik had niet gedacht dat ik zoveel van een ander wezen zou kunnen houden."

Tot nu toe hebben McKinley en Williams het co-ouderschap samen uit het park geslagen. In december 2020 zei Williams dat zij en McKinley "een geweldige co-ouderschapsrelatie hebben".

McKinley vertelde de Daily Dish dat zijn opvoedingsmethode PJ laat uitzoeken wie ze wil zijn, alleen, met natuurlijk wat hulp onderweg.

Haar eigen keuzes laten maken

"Ik denk dat elke vader een goede vader wil zijn, toch; niemand wil een slechte vader zijn, dus met PJ leer ik dat ze onafhankelijk is (ze houdt er niet van om opgepakt te worden, ze wil niet dat je haar te eten geeft, ze speelt alleen),' zei Mckinley. "Dus ik ben opgewonden om haar haar eigen beslissingen te laten nemen, te groeien in haar eigen individualiteit. Juist, dus mijn filosofie is dat dit nu mijn kind is, maar op een dag zal ze de leider van iemand anders zijn! Ik zal haar helpen contact te maken die stippen in de komende 20 jaar."

Williams plaatste ook een hartverwarmend eerbetoon aan McKinley voor Vaderdag en schreef: "Je relatie met Poeh Beer is zo mooi! Pilar is een echte papa's meisje en ik ben er dol op! Familyforever." Afgezien daarvan voedt Williams haar kleine meid heel goed op met de hulp van McKinley en nu Guobadia. Ze zijn één grote gelukkige familie.

Aanbevolen: