Kourtney Kardashian nieuwste Instagram-snap genaamd 'De eerste echte familiefoto

Kourtney Kardashian nieuwste Instagram-snap genaamd 'De eerste echte familiefoto
Kourtney Kardashian nieuwste Instagram-snap genaamd 'De eerste echte familiefoto
Anonim

Kourtney Kardashian is geprezen voor het aantal filtervrije shots in haar zwempak in het huis van haar moeder Kris Jenner in Palm Springs.

De Keeping Up With The Kardashians-ster hing maandag bij het zwembad en kreeg lof van fans omdat ze geen van de afbeeldingen hadden gewijzigd.

De familie Kardashian-Jenner wordt regelmatig bekritiseerd voor het bewerken van hun foto's met talloze apps.

Maar de 141 miljoen volgers van de moeder van drie waren onder de indruk dat ze haar 'echte lichaam' liet zien.

Misschien voelde de oprichter van Poosh zich een beetje onzeker, omdat ze later de pittige kiekjes verwijderde - zelfs nadat ze meer dan een miljoen "likes" had gekregen.

"Ze lijkt zo zelfverzekerd en puur met zichzelf, nu vind ik dat geweldig", merkte een fan op.

"Jij bent mijn favoriet omdat je ECHT bent. Ik zie geen van de andere familieleden zulke onbewerkte foto's posten. Dit is misschien wel de meest echte foto van een Kardashian/Jenner ooit," spoot een ander.

"Dat klopt!!! Eindelijk een van de zussen die er nog steeds hetzelfde uitziet en geen werk gedaan heeft gekregen", merkte een derde op.

De foto's komen nadat Kourtney's ex-vriend Younes Bendjima haar baby-papa Scott Disick in de schaduw heeft gesteld.

Vorige week plaatste Younes, die meer dan een jaar met Kourtney uitging na haar breuk met Scott, een screenshot van een vermeend direct bericht dat hij van Lord Disick had ontvangen.

De vader van drie heeft naar verluidt een foto gestuurd van Kourtney die zoent op Travis Barker tijdens hun huidige vakantie in Italië. Paparazzi hebben het stel betrapt op een aantal zeer stomende PDA-acts.

Schreef naar Younes in zijn Instagram DM's: "Yo is this chick ok!!???? Broooo like what is this. In the middle of Italy."

Younes schreef terug: "Het maakt me niet uit, zolang ze maar gelukkig is. PS: ik ben je broer niet."

Hij schreef bij de post: "Behoud dezelfde energie die je in het openbaar en privé over mij had."

Scott dacht misschien dat hij in goed gezelschap verkeerde, aangezien Bendjima eerder zijn gevoelens liet weten over de nieuwe romance van zijn ex.

"Schaamteloosheid is zo normaal geworden in de huidige samenleving dat bescheidenheid vreemd is geworden", plaatste Bendjima en vervolgens verwijderde hij op zijn Instagram-verhalen.

Bendjima, die moslim is, maakte ook zijn conservatieve waarden bekend toen hij uitging met de beroemde realityster.

"[Dat is] wat je moet laten zien om likes te krijgen?" hij becommentarieerde een van Kourtney's bikinifoto's voordat hij deze verwijderde nadat ze kritiek had gekregen van haar fans.

Aanbevolen: