14 foto's van Jennifer Aniston en Courteney Cox die hun ware vriendschap tonen

Inhoudsopgave:

14 foto's van Jennifer Aniston en Courteney Cox die hun ware vriendschap tonen
14 foto's van Jennifer Aniston en Courteney Cox die hun ware vriendschap tonen
Anonim

"Er is absoluut geen oordeel in de rechtbank. Je zult je nooit uitgescholden voelen. Ze is buitengewoon eerlijk, belachelijk loyaal en enorm liefdevol. Ik heb veel in haar logeerkamer geslapen. Zonder al te veel van mijn privé-spullen weg te geven, het enige wat ik kan zeggen is dat ze er door dik en dun voor me is geweest."

Dat citaat van Jen laat echt de verbondenheid tussen de twee zien, een die zich verder uitbreidt dan de set Friends. Ze werkten tien jaar samen op de set en de vriendschap is nog steeds sterk - sterker nog, de twee maken nog steeds normaal samen Mexico-reizen.

We zullen in het artikel enkele van hun topmomenten samen bespreken. Deze foto's laten de ware vriendschap van Jennifer Aniston en Courteney Cox zien. Geniet ervan en zoals altijd, deel het met een vriend.

14 Besties presenteren een prijs

Deze twee zijn serieuze vriendschapsdoelen! Ze speelden meer dan 25 jaar geleden samen in Friends en ze lijken tegenwoordig nog steeds hechter dan ooit.

In 2018 verschenen de twee samen om vriend George Clooney te eren tijdens het 46e Life Achievement Award Gala voor de AFI, en beiden zagen er prachtig uit in zwarte jurken.

13 Brad Hangt Met De Meisjes

Het is niet schokkend om oude schoolfoto's van Jennifer Aniston en Courteney Cox te zien en Brad Pitt naast hen te zien. Brad en Jen waren tenslotte al meer dan 6 jaar samen.

We weten dat de wereld eerder dit jaar in een razernij raakte toen Brad en Jen herenigd werden bij de SAG-awards, en blijkbaar sprong haar bestie Courteney ook op de kar en hoopt ze dat de twee weer bij elkaar komen.

12 Throwback met de meiden

Deze foto is meer dan 20 jaar geleden genomen, in 2000, en toont Jen Aniston en Courteney Cox samen met hun vrienden Lisa Kudrow en Renée Zellweger.

Als we niet wisten dat deze foto in 2000 is genomen, zouden we het waarschijnlijk kunnen raden op basis van hun kapsels en outfits. Eén ding is echter zeker, ze zijn allemaal gracieus ouder geworden.

11 90s Throwback

Jennifer Aniston en Courteney Cox ontmoetten elkaar in 1994 toen ze begonnen met het filmen van Friends.

Hoewel de twee tegenwoordig hecht zijn, wisten de meeste fans waarschijnlijk niet dat toen ze auditie deden voor Friends, Courteney Cox eigenlijk de eerste was die auditie deed voor de rol van Rachel Green, en niet Jen Aniston, maar wees het eigenlijk af.

10 Met de dochter van Courteney

Jennifer Aniston en Courteney Cox zijn zo hecht dat Court Jen koos als meter van haar dochter.

Coco Riley Arquette, geboren in juni 2004, heeft niet alleen beroemde ouders, maar ze heeft ook een beroemde meter. Aniston heeft onthuld "Coco noemt me Nouna", toen ze nog maar een baby was.

9 Viering van de 55e verjaardag van Courteney Cox

Courteney Cox vierde haar 55e verjaardag in een intieme setting, niet alleen samen met Jen, maar ook met haar andere Friends-co-ster Lisa Kudrow. Monica Gellar plaatste een foto op haar Instagram en schreef er het volgende bij:

"Hoe gelukkig ben ik om mijn verjaardag met deze twee te vieren??? Ik hou van jullie meiden. Zo veel."

8 Elkaar altijd steunen

Als twee mensen al zo lang in elkaars leven zijn, is het niet verwonderlijk dat ze een belangrijke steungroep voor elkaar worden.

Jennifer Aniston opende in 2014 voor More Magazine en legde uit dat: "Zonder al te veel van mijn privé-dingen weg te geven, kan ik alleen maar zeggen dat ze [Courteney Cox] er door dik en dun voor me is geweest." Deze twee hebben een onmiskenbare vriendschap.

7 Samen op vakantie

Het is geen geheim dat Jen dol is op strandvakanties (vooral Los Cabos, Mexico), en wat is een betere manier om je 48e verjaardag door te brengen dan deze samen met je partner en beste vriend door te brengen in een prachtige villa?

Dat is precies wat Jen deed in februari 2017, en op basis van de foto's die van de reis zijn gemaakt, heeft de Friends-ster echt genoten van haar tijd aan het zonnebaden.

6 Jen verwelkomen op Instagram

Ze brak bijna IG, toen Aniston haar langverwachte debuut maakte op het socialemediaplatform. Natuurlijk werd ze begroet door de rest van de cast, inclusief haar bestie. Dit is wat Cox te zeggen had toen ze haar beste vriend op IG verwelkomde;

“Hallo Jen! Welkom in de wereld van sociale media … het is klote. Je gaat het geweldig vinden!”

5 Verjaardagswensen

Deze IG-post verwarmt al onze harten, met enkele geweldige woorden van Courteney met betrekking tot Jen's verjaardag. “De wereld werd zeker mooier op de dag dat dit meisje werd geboren. Gelukkige verjaardag lieverd! Ik hou van je!”

Geweldig om te zien hoe dicht de twee bij elkaar blijven en de impact die Aniston ook buiten de set op Cox had.

4 Haar beste vriend bedanken

Afgelopen zomer ging team bestie naar Cabo San Lucas, ter ere van Courteney's 55th, volgens The Sun.

Het was een spontane reis toen de twee halverwege de week vertrokken. Hier zien we het einde van de reis als de besties landden in LA, een warme omhelzing delend voordat ze hun eigen weg gingen.

3 Hetzelfde haar maakt niet uit

Cox's bijna tien miljoen volgers kregen een kick van deze, met Courteney die probeerde het uiterlijk van haar vriend te repliceren, met dezelfde pruik en bril. Zoals Cox echter al zei, kan er, ondanks het plezier, maar één Jen zijn;

“Hoe hard je het ook probeert… er is maar één Jennifer Aniston. Gelukkige verjaardag mijn beste vriend @jenniferaniston! Ik hou van je!”

2 Joey's In The Mix

Vorig jaar waren zowel Joey als Courteney bezig met Jen en het feit dat ze nog steeds niet op IG zat. Oh, wat zijn de dingen snel veranderd, want Aniston is een van de meest gewilde celebs op het platform, met bijna 32 miljoen volgers.

De foto's die de fans het meest aan het praten krijgen, zijn natuurlijk Joey en de andere leden van de cast.

1 Vrienden voor altijd

Een geweldige foto die de ware vriendschap tussen deze twee laat zien. Aniston zou toegeven dat Cox altijd haar beste vriend is geweest - Cox nam haar zelfs in huis zonder vragen te stellen wanneer de tijden in haar persoonlijke leven moeilijk waren.

Deze twee hebben het allemaal samen zien gebeuren, van goede tijden tot slechte tijden.

Bronnen – Hallo, IG, The Sun, E Online & Us Magazine

Aanbevolen: