Julia Roberts was afschuwelijk voor deze acteur, volgens haar

Inhoudsopgave:

Julia Roberts was afschuwelijk voor deze acteur, volgens haar
Julia Roberts was afschuwelijk voor deze acteur, volgens haar
Anonim

In een ideale wereld zou iedereen aardig voor elkaar zijn, simpelweg omdat dat het juiste is om te doen. In werkelijkheid zijn er echter veel onbeschofte mensen. Aan de andere kant lijken sommige sterren aardig en nuchter te zijn. Er zijn echter ook enkele sterren die notoir brutaal zijn tegen de mensen om hen heen.

Gedurende de hele carrière van Julia Roberts heeft ze een lange lijst van beminnelijke personages op het grote scherm gespeeld. Als gevolg hiervan heeft Roberts miljoenen fans die graag zouden willen leren dat ze in het echte leven altijd een lieverd is. Helaas heeft een geliefde acteur onthuld dat ze een keer met Roberts te maken hebben gehad voordat ze beroemd werden en Julia was verschrikkelijk voor hen.

Roberts Reputatie

Gedurende de ongelooflijke carrière van Julia Roberts speelde ze in zoveel films die de wereld betekenen voor bioscoopbezoekers dat ze het recht verdiende om America's Sweetheart te worden genoemd. Desondanks is het vrij algemeen bekend geworden dat Roberts niet goed kon opschieten met een paar van haar beroemde collega's.

Tijdens een gesprek met The New York Times over haar film I Love Trouble in 1993, onthulde Julia Roberts precies hoeveel ze een hekel had aan haar co-ster Nick Nolte. Na te hebben verklaard dat zij en Nolte "elkaar op de zenuwen werkten", noemde Roberts Nick "volstrekt walgelijk" voordat hij eindigde door te zeggen dat hij "zijn best doet om mensen af te weren".

Naast ruzie met Nick Nolte, kon Julia Roberts notoir niet opschieten met Steven Spielberg. Spielberg had naar verluidt zo'n hekel aan het werken met Roberts dat hij haar de bijnaam Tinkerhell gaf op de set van hun film Hook. Natuurlijk, it takes two to tango, dus het zou onredelijk zijn voor mensen om te veronderstellen dat Roberts verantwoordelijk was voor haar netelige relaties met Spielberg en Nolte. Dat gezegd hebbende, maakt het leren over de vetes van Roberts het iets minder verrassend dat een andere beroemde acteur vertelde dat hij een negatieve ervaring met haar had.

Een indrukwekkende carrière

Halverwege de jaren '90 werd ER een enorme hit bij tv-kijkers en kreeg het bijna universele lof van critici. De show blijft zelfs zo geliefd dat hij nog steeds een toegewijde fanbase heeft die bestaat uit mensen die alles over ER willen weten. Hoewel er veel redenen zijn voor het blijvende succes van ER, is een van de meest opvallende dat de show een ongelooflijke cast had toen deze debuteerde. Ondanks de sterrencast van ER, lijdt het geen twijfel dat George Clooney en Julianna Margulies de meest spraakmakende castleden van ER waren tijdens de vroege seizoenen.

Van 1994 tot het jaar 2000 hielp Julianna Margulies om van ER een van de meest succesvolle shows op televisie te maken, totdat ze ervoor koos om met de show te stoppen. Toen Margulies ER eenmaal achter zich had gelaten, kostte het haar een tijdje om een andere handelsmerkrol te vinden. Ze zou echter opduiken en geweldige optredens geven in shows als Scrubs en The Sopranos in de jaren die volgden.

In 2009 zou Julianna Margulies zich opnieuw aan de top van de acteerwereld bevinden toen haar show The Good Wife een enorm succes werd. In de jaren die volgden, speelde Margulies een ongelooflijk belangrijke rol in de zeven seizoenen van succes van The Good Wife. Meest recent stemde Margulies ermee in om te schitteren in het tweede seizoen van The Morning Show, wat betekent dat ze over ellebogen wrijft met sterren als Jennifer Aniston, Reese Witherspoon en Steve Carrell.

Een onbeleefde ontmoeting

Nadat The Good Wife een enorme hit werd, begon de ster van de show, Julianna Margulies, de talkshowrondes te maken. Als onderdeel van dat circuit ging Margulies in 2010 naar Late Show en tijdens haar optreden vertelde ze gastheer David Letterman dat ze een serveerster was voordat ze het sterrendom vond. Helaas onthulde Margulies vervolgens dat ze een vreselijke ervaring had die op Julia Roberts wachtte.

"Ik werkte in een van deze restaurants waar alleen beroemde mensen binnenkwamen… En jaren later kwam ik er een tegen: Julia Roberts. Ze is lief… als je niet op haar wacht." Nadat ze Roberts aanvankelijk in de schaduw had gesteld, vertelde Julianna Margulies wat er gebeurde toen ze Julia weer ontmoette toen ze allebei beroemd waren.

Nadat ze Julia Roberts tegenkwam toen ze allebei aan toneelstukken in hetzelfde gebied werkten, sprak Julianna Margulies met de a-lister over hun eerste interactie. "Ik zei: 'Je weet dat ik ooit op je heb gewacht.' En ze zei: 'Oh God, was ik verschrikkelijk?' En het is als… 'Ja, een beetje.' En ze zei: 'Ik was jong!' … We waren allebei 23. Ze was in die tijd een grote ster en er waren 20 mensen om haar heen. Ze gaf het toe, ze zei: 'Oh, het spijt me zo… en toen kocht ze eten voor me.'"

Aanbevolen: