Big Brother 23': Derek X & Hannah maakt een laatste deal voor twee! Zouden ze het einde kunnen halen?

Inhoudsopgave:

Big Brother 23': Derek X & Hannah maakt een laatste deal voor twee! Zouden ze het einde kunnen halen?
Big Brother 23': Derek X & Hannah maakt een laatste deal voor twee! Zouden ze het einde kunnen halen?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van Big Brother 23 van 8 augustus 2021 worden hieronder besproken! De aflevering gemist? Maak je geen zorgen! Stream nu het hele seizoen op Paramount+!

Raad eens wie er weer in de buurt is? Ja, dat klopt! Britini. De Big Brother houseguest is nu voor de derde keer dit seizoen uitgezet, en hoewel ze er alleen als pion is, voelt Britini zich niet al te veilig', weet je met de derde keer is altijd een charme, en zo.

De beslissing werd genomen door niemand minder dan Derek X, die zijn allereerste Head of Household-overwinning mee naar huis nam. Hoewel Britini in de buurt is, plaatste Derek haar tegen het echte doelwit, Sarah Beth, althans dat dachten we! Het lijkt erop dat de zaken eindelijk opschudden en dat er een mogelijke christelijke achterdeur in de maak is.

Hoewel de dingen in huis een beetje tam waren, verandert Derek X het spel zeker, maar hij doet het niet alleen! De BB-speler heeft nauw samengewerkt met Hannah, zo veel dat de twee nu een laatste twee deal hebben. Dus, hoe ver konden ze het echt maken? Laten we erin springen!

Derek X &Hannah's laatste twee

Derek X nam zijn allereerste Head of Household-overwinning mee naar huis in de Big Brother-aflevering van vanavond! De endurance-competitie was behoorlijk zwaar, en hoewel Alyssa en Xavier hem bijna mee naar huis namen, was het Derek die zich een weg naar de eerste plaats baande en zichzelf deze week veilig stelde als regerend HoH.

De speler stijgt zeker naar grote hoogten in het spel, nadat hij 2 Veto-competities heeft gewonnen en ook de HoH van vanavond! Hoewel zijn greep op het Big Brother-spel sinds het begin van het seizoen enorm is gegroeid, doet Derek X het niet alleen.

Tijdens de live-feeds van vanavond werden Derek X en Hannah gespot terwijl ze instemden met een laatste deal voor twee! Terwijl Derek X al in een alliantie zit, The Royal Flush, lijkt het alsof de "Royal flush, is flushed!" zoals Derek het uitdrukte.

Nu lijkt het alsof zijn hechte relatie met mede-huisgast, Hannah Chaddah, hem een veilig en zeker genoeg gevoel heeft gegeven om een behoorlijk riskante deal te sluiten, aangezien hij is afgestemd op 7 anderen, en Hannah is in een alliantie met The Uitkoken. Hoera!

Ondanks de grote stappen die Derek en Hannah maken, hoewel soms heel duidelijk, kuch Hannah rent naar Derek X toe na zijn HoH-overwinning kuch, het lijkt alsof fans van elke minuut genieten! "Hannah en Derek x laatste twee, hallo! BB23" schreef een fan op Twitter.

"Dit is een droom die uitkomt! Mijn baby's hebben de laatste twee gehaald! Ik ben zo blij. Ik wil huilen", twitterde een andere kijker. Hoewel fans enthousiast zijn, wat is de kans dat Derek en Hannah de laatste twee halen? Nou, best goed!

Als je bedenkt dat Derek X en Hannah niet het doelwit zijn van een van hun respectievelijke allianties en een aanzienlijk beter sociaal spel hebben gespeeld dan het grootste deel van het huis, v alt niet te ontkennen dat deze twee hebben wat nodig is om daadwerkelijk de finale te halen twee.

Bovendien heeft het duo het onmetelijk goed gedaan binnen hun eigen allianties, dus als ze de laatste twee halen, zal het verkrijgen van stemmen van de juryleden niet zo moeilijk zijn gezien het spel dat ze' heb gespeeld, het is alleen een kwestie van naar wie de stemmen gaan, dat hangt in de lucht.

Is The Cookout aan het instorten?

Hoewel het duidelijk is dat Derek X een behoorlijk Big Brother-genie is geworden, lijkt het erop dat zijn huidige alliantie, The Royal Flush, misschien niet meer bestaat! Niet alleen heeft hij officieel Sarah Beth, een lid van de genoemde alliantie, aangesteld, maar hij heeft ook duidelijk gemaakt dat het team "flush" is.

Dit kwam tot stand na Tiffany's kleine foutje waarbij ze de alliantie uitsprak tijdens een gesprek met Derek X, die een alliantielid is, en Hannah, die, nou ja… dat niet is! Oeps.

Hannah vroeg Derek X snel naar The Royal Flush, waardoor hij en later Tiffany geen andere keuze hadden dan te beweren dat het gewoon een dekmantelalliantie is. Hoewel fans hun excuses kochten, kan het zijn dat het toch geen excuses zijn.

Derek X heeft SB en Britini misschien op het verkeerde been gezet, maar de HoH heeft zijn zinnen gezet op een christelijk achterdeurplan, wat bewijst dat hij niet bang is om het doelwit niet op één, maar op twee alliantieleden te zetten, om duidelijk te maken dat The Royal Flush inderdaad gespoeld is!

Aanbevolen: