Wie is Cuba Gooding Jr.'s jongere broer Omar Gooding?

Inhoudsopgave:

Wie is Cuba Gooding Jr.'s jongere broer Omar Gooding?
Wie is Cuba Gooding Jr.'s jongere broer Omar Gooding?
Anonim

Ondanks Cuba Gooding Jr.'s strijd in het verleden in de schijnwerpers, blijft hij een begrip. Hij is zelfs zo beroemd dat, hoewel zijn broers en zussen ook tot de knieën in Hollywood zijn, Cuba de Gooding is waarin iedereen geïnteresseerd is.

Maar hoe zit het met de broer van Cuba Gooding Jr., Omar Gooding?

Wie zijn de broers van Cuba Gooding Jr.?

Het blijkt dat Cuba een van de vier kinderen is en hij heeft twee broers. Hun zus, April Gooding, zit ook in de industrie. April acteert al heel lang (ze is ouder dan Cuba), en ze doet ook aan comedy. Bovendien is de enige Gooding-zus ook een voice-overactrice.

Natuurlijk zijn het meestal de broers van Cuba die de fans meer interesseren. Interessant is dat Cuba van de drie broers Gooding ongetwijfeld het meest bekend is. Maar van de overige twee zullen fans eerder de naam van Omar herkennen dan die van Tommy.

Tommy Gooding is een muzikant en zijn Instagram laat zijn muzikale bekwaamheid en zijn passie voor zijn gezin zien. Hij springt zeker niet zo vaak in de schijnwerpers als Cuba, en de twee worden ook zelden samen gefotografeerd.

En natuurlijk willen fans weten; wat is het vermogen van Tommy Gooding? Bronnen suggereren dat hij slechts ongeveer $ 300K waard is -- dus fans hopen dat zijn bekendere broer hem wil helpen met een financiële boost.

Hoe zit het met Cuba's andere broer?

Wat doet Omar Gooding voor de kost?

Omar Gooding heeft misschien niet zo'n lang acteer-cv als zijn broer, maar hij heeft wel zijn eigen unieke talenten. Omar, die 44 is tegen Cuba's 53, is zowel acteur als rapper. Hij is ook een komiek, net als hun zus April.

Omar heeft in een lange lijst van films gestaan en hij was ook te zien in shows als 'Grey's Anatomy' en 'Smart Guy'. Maar na jaren van sporadische acteerrollen, kreeg Omar een rol in een show genaamd 'Family Time', waarin hij nu al bijna tien jaar te zien is.

Plus, Omar eindigde in 2019 met het uitbrengen van een hiphopalbum. Muziek zou dus meer in de familie kunnen zitten dan fans vermoedden, gezien Cuba's achtergrond. En hoewel fans zich al een tijdje zorgen maakten over wat er met Cuba is gebeurd, lijkt het erop dat zijn jongere broer consequent heeft gewerkt en zijn eigen weg heeft gevonden.

Wie zijn de ouders van Cuba Gooding Jr.?

Dus wie zijn de gelukkige ouders met vier getalenteerde kinderen als acteur/muzikant? Fans zijn het tegenwoordig misschien vergeten, maar Cuba Gooding Sr. was zelf zanger. De zanger was de leider van de groep The Main Ingredient, en zijn vrouw was ook een getalenteerde zangeres.

Shirley Sullivan, Omar, Cuba, Tommy en de moeder van April, is een zangeres. Dus het hangt in de lucht of hun overleden vader of hun moeder alle Gooding-kinderen hun talenten heeft gegeven. Aan de andere kant had Shirley misschien wel de meeste invloed op haar kinderen; Cuba Sr. verliet zijn vrouw om hun kinderen alleen op te voeden in de jaren '70.

Gelukkig voor de Gooding-kinderen hadden ze een solide opvoeding en kwamen ze in contact met de juiste mensen in Hollywood. Tegenwoordig zoekt het hele gezin zijn eigen weg -- niet dankzij wijlen Cuba Sr., toch? Nou, niet precies.

In de jaren '90, meer dan twee decennia na hun scheiding, kwamen de ouders van Cuba Gooding weer bij elkaar. Cuba Sr. werd ook een acteur op zich en bleef optreden tot ver in de zestig. Helaas stierf Gooding Sr. in 2017 en liet zijn vrouw en vier kinderen achter.

Hoeveel is de broer van Cuba Gooding Jr. waard?

Hoewel Cuba ongeveer $ 15 miljoen waard is (en fans denken dat hij nu meer waard zou moeten zijn), blijft Omar een beetje achter bij zijn bekendere broer. Het is echter niet zo verwonderlijk, omdat de broers enigszins verschillende paden hebben bewandeld. Bronnen zeggen dat Omar ongeveer $ 2 miljoen waard is, veel minder dan zijn grote broer.

Maar Omar lijkt het goede leven te leiden. Hij heeft ook twee kinderen en Cuba Jr. lijkt een liefhebbende oom voor hen te zijn. Maar met wie is Omar Gooding getrouwd? Zijn vrouw is blijkbaar Mia Vogel, en het paar deelt zonen Omar Gooding Jr. en Miles.

Omar heeft zelfs verteld dat sommige van zijn muziek is geschreven met zijn kinderen in gedachten. Toch kwam een deel van de inspiratie van zijn eigen vader, toen Omar zich realiseerde dat hij zijn kinderen op dezelfde manier lesgaf als zijn vader hem leerde.

Het is duidelijk dat Omar, ondanks de decennialange scheiding van zijn ouders tijdens zijn vormende jaren, zijn overleden vader alle overtredingen heeft vergeven. En hij is duidelijk gefocust op het zijn van een geweldige vader voor zijn eigen kinderen.

The Goodings is misschien niet de meest bekende familie, maar ze zijn een getalenteerde groep. En zelfs nu Cuba uit de schijnwerpers verdwijnt, bouwen zijn broers (en zus) nog steeds aan hun carrière en hun vermogen.

Aanbevolen: