Wie zijn de 5 dochters van David Foster en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de 5 dochters van David Foster en wat doen ze?
Wie zijn de 5 dochters van David Foster en wat doen ze?
Anonim

In 2021 verwelkomde platenproducent en componist David Foster een zoon met zijn vrouw, actrice en zangeres Katharine McPhee. Een van de meest interessante feiten over de relatie tussen David en Katharine is hun leeftijdsverschil van 35 jaar. Hun zoon is hun eerste kind samen, maar hij is de zesde van David omdat Foster vijf volwassen dochters heeft uit eerdere relaties. Zoals de meeste mensen zich herinneren, was hij op een gegeven moment zowel Gigi en Bella Hadid als de stiefvader van Brandon en Brody Jenner.

Davids eerstgeboren kind, Allison Jones Foster, werd afgestaan voor adoptie, maar kreeg later weer contact met haar vader. Ze werkt bij de David Foster Foundation, daarna komt Amy Skylark Foster uit zijn eerste huwelijk, die auteur en songwriter is. Hij had Sara, een actrice en ontwerper, Erin, die ook een ontwerper is, en Jordan, een beroemde stylist uit zijn tweede huwelijk.

Zijn dochters hebben het goed voor zichzelf gedaan

David werd voor het eerst vader toen hij 20 jaar oud was, hij gaf zijn dochter Allison af voor adoptie. 30 jaar later kwam het paar weer bij elkaar en bouwde een relatie op. De 51-jarige werkt nu bij de David Foster Foundation, waar ze de directeur en secretaris van het bestuur is.

Zijn tweede kind is Amy Skylark Foster, hij had Amy met zijn eerste vrouw B. J. Cook. Net als haar vader is ze ook een songwriter, naast een tekstschrijver en romanschrijver. Soms treden de kinderen van beroemdheden in de voetsporen van hun beroemde ouders.

David had later Sara, Erin en Jordan Foster met zijn tweede vrouw, Rebecca Dyer. Erin en Sara speelden in de comedyserie Barely Famous. Sarah speelde ook in 90210, en ze runt samen met Erin een kleding- en lifestylemerk genaamd Favorite Daughter. Het duo heeft in de loop der jaren aan verschillende projecten samengewerkt, ze waren niet alleen Heads of Creatives voor Bumble, maar zijn ook adviseurs en influencers voor het workoutbedrijf Mirror.

David's vijfde dochter, Jordan, is een celebrity-styliste, ze heeft met enkele van de grootste namen in de branche gewerkt. Net als de rest van haar broers en zussen heeft ze haar eigen weg uitgestippeld en haar plaats in de industrie gevestigd. Jordan heeft met een aantal grote namen in Hollywood gewerkt, van Karolina Kurkova, Lily Aldridge en Kate Upton tot Ashley Graham.

Hij had een gespannen relatie met enkele van zijn dochters

David heeft blijkbaar een geweldige relatie met zijn kinderen, maar dat was niet altijd het geval. Amy, Sara en Erin hebben allemaal gesproken over de afwezigheid van hun vader in hun leven toen ze opgroeiden. Per PEOPLE, in de documentaire David Foster: Off the Record, sprak Amy over haar relatie met haar vader en hoe die met de tijd is veranderd.

"Hij begrijpt dat het als ouder veel meer is dan alleen zorgen - hij steekt er tijd in, hij steekt er energie in, hij steekt er moeite in." Ze verklaarde verder: "[Onze relatie] is veel gegroeid, en ik denk dat mijn vader en ik veel op elkaar lijken", zegt ze. "De relatie die ik met mijn vader heb is nu zo geweldig. Hij zit niet zo vast in zijn manieren dat hij denkt dat hij onhandelbaar is, dat hij niet hoeft te veranderen. Hij evolueert elke dag, en daar hou ik van."

Ondertussen spraken Sara en Erin ook over hun relatie met hun vader in de podcast "Sibling Revelry" van Kate en Oliver Hudson. Volgens Page Six onthulden de beroemde zussen dat mensen dachten dat ze verwend waren, terwijl dat verre van realiteit was.

"We hebben nooit bij onze vader gewoond, toch, nadat onze ouders uit elkaar waren gegaan. Dus vanaf de leeftijd van 3 en 5 woonden we bij onze moeder, en onze vader woonde in dit huis van $ 20 miljoen met Brandon en Brody. Het had de trolley, het zwembad en dit ding."

Erin vertelde hoe anders hun leven was dan dat van hun vader en zijn nieuwe familie en dat ze geen deel uitmaakten van zijn wereld.

"Ze hadden een heel ander leven. Maar in de wereld zouden mensen zeggen: 'Jullie zijn verwende snotaapjes en jullie hebben alles, en jullie zijn rijke kinderen.' zoals: 'Ik bedoel, ja, maar we wonen daar niet. We hebben geen poortcode. We hebben daar geen kamer. We maken niet echt deel uit van die wereld."

David heeft enkele beroemde voormalige stiefkinderen

Foster heeft een prachtig samengesteld gezin en is in het verleden een stiefvader geweest van enkele beroemde sterren. Op een gegeven moment was hij de stiefvader van Gigi en Bella Hadid. David was getrouwd met Yolanda Hadid, aluin Yolanda Hadid van Real Housewives of Beverly Hills, het paar was vier jaar getrouwd voordat ze ermee ophielden.

Foster was destijds ook een stiefouder van Brandon en Brody Jenner, hij was getrouwd met hun moeder Linda Thompson. Linda had Brandon en Brody met Olympian, Caitlyn Jenner.

Aanbevolen: