Kunnen de dochters van David Foster echt opschieten met zijn vrouw Katharine McPhee?

Inhoudsopgave:

Kunnen de dochters van David Foster echt opschieten met zijn vrouw Katharine McPhee?
Kunnen de dochters van David Foster echt opschieten met zijn vrouw Katharine McPhee?
Anonim

Hoewel Yolanda Foster lang geleden stopte met RHOBH, herinneren fans zich nog steeds dat ze naar het castlid van Real Housewives keken tijdens haar huwelijk met David Foster. Yolanda was altijd super lief voor David, maakte hem etend en overlaadde hem met liefde. Het was een grote schok toen ze hoorden dat ze gingen scheiden. En voor veel fans was het ook verrassend om te horen dat David Foster verloofd was met Katharine McPhee, die tientallen jaren jonger is dan hij.

Katharine en David zijn nu gelukkig getrouwd en de ouders van zoontje Rennie. En Katharine is nu de stiefmoeder van Davids dochters: de 51-jarige Allison, de 48-jarige Amy, de 40-jarige Sara, de 39-jarige Erin en de 35-jarige Jordan. Maar houden Davids kinderen echt van zijn vrouw? Blijf lezen om erachter te komen of de dochters van David Foster echt kunnen opschieten met zijn vrouw Katharine McPhee.

Vinden de dochters van David Foster zijn vrouw leuk?

Terwijl mensen zich concentreren op de vele jaren tussen het paar, is de relatie van David Foster en Katharine McPhee erg liefdevol. En het lijkt erop dat de kinderen van David Foster het helemaal goed hebben met zijn vrouw Katharine McPhee… maar ze denken dat ze echt aantrekkelijk is.

Jordan, Sara en Erin gaven commentaar op het uiterlijk van Katharine McPhee. Volgens People legde Erin uit: "Ons grootste probleem met [Katharine] is hoe heet ze is. Haar lichaam is krankzinnig."

Erin deelde ook dat haar man het ermee eens is dat Katharine er echt goed uitziet: "Als ze op familiezondag komt, denk ik: 'Doe geen bikini aan.' Mijn man zegt altijd: 'Kat, ga het zwembad in!' En ik heb zoiets van, 'Simon…'"

David Foster deelt het gevoel: toen Katharine een foto deelde met hun baby op sociale media, schreef hij in de reacties: "HEET MOM!!!!!" met een vuur-emoji.

Erin legde People uit dat Katharine een "facilitator" is en als David Foster ruzie maakt met zijn kinderen, moedigt Katharine hem aan om ze te bellen en het goed te maken.

Erin Foster had het over Katharine McPhee en had alleen maar lieve woorden over haar stiefmoeder. Ze vertelde Us Weekly dat Katharine "moeiteloos" bij iedereen paste en dat ze "sterk" is omdat trouwen met iemand met volwassen kinderen nooit een eenvoudige taak zal zijn. Ze merkte ook op dat David vier keer eerder was getrouwd dan Katharine. Erin zei: "we houden echt van Katharine."

Velen waren verrast door het leeftijdsverschil tussen het paar, aangezien David 72 jaar oud is en Katharine McPhee 37. Er was ook een klein leeftijdsverschil tussen David en Yolanda Hadid, aangezien Yolanda 57 jaar oud is.

Volgens Us Weekly wil David Foster zijn scheiding van Yolanda privé houden en wil hij niemand over details vertellen. Hij legde in David Foster: Off The Record uit: "Hoe kan ik een zieke vrouw achterlaten? Feit is dat dat niet de reden is waarom ik wegging. Het was om een andere reden, die ik nooit zal onthullen, maar het had niets te maken met haar ziek zijn."

Sara en Erin Foster hadden een show genaamd 'Barely Famous'

Sara en Erin Foster lijken super close en ze hadden ook hun eigen show op VH1 genaamd Barely Famous. De show had in totaal twee seizoenen en 12 afleveringen.

Volgens People zouden de zussen graag meer afleveringen maken: in 2020 zei Erin: "Mensen vragen er altijd om terug te komen. Ik denk dat we ons realiseerden dat we een heleboel verschillende dingen hebben gedaan en succes hebben gehad sinds de show, maar de waarheid is dat aan de basis van onze samenwerking samen, ik denk dat mensen Barely Famous gewoon weer willen zien."

Toen Erin en Sara Foster over Barely Famous spraken in een interview met Refinery 29, zeiden ze dat het leuk leek om een fictief tv-programma te maken dat aanvoelde als een realityserie.

Erin legt uit: "Mensen in Midden-Amerika krijgen een voorproefje van de grappige dingen die gebeuren in L. A., en mensen in L. A. kijken naar dingen waar ze mee te maken hebben: mensen die paparazzi-shoots voor zichzelf opzetten, of een publicist hebben als er geen werk dat gedaan moet worden, of een assistent hebben als ze geen assistent nodig hebben. Alleen de idioten die we allemaal kennen."

De zussen hebben ook wat acteercredits op hun naam staan: met name Erin verscheen op The O. C. en Sara speelden Jen Clark bij de reboot van 90210.

Katharine McPhee is ook beroemd om haar muzikale tv-serie Smash, die twee seizoenen werd uitgezonden. Ze speelde in de Netflix-komedie Country Comfort 2021 en speelde ook Jenna Hunterson in de Broadway-musical Waitress in 2019 en 2020. Meest recent speelde ze in de film Tiger Rising, die in 2022 uitkomt, samen met Dennis Quaid en Queen Latifah.

Aanbevolen: