Wie zijn de vier dochters van Steve Harvey en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de vier dochters van Steve Harvey en wat doen ze?
Wie zijn de vier dochters van Steve Harvey en wat doen ze?
Anonim

In juni 2019 werd Steve Harvey officieel de langst dienende presentator van de beroemde Amerikaanse spelshow Family Feud. Dat record was eerder in handen van Richard Dawson, die tussen 1976 en 1985 de inaugurele run van de show op ABC presenteerde. Harvey staat nu bijna elf en een half jaar aan het roer van de door Mark Goodson gecreëerde serie.

Family Feud plaatst in wezen twee teams uit verschillende families tegen elkaar. Ze strijden om enquêtevragen te beantwoorden, met geldprijzen voor het grijpen. Als een gezin vijf opeenvolgende wedstrijden wint, mogen ze weglopen met een auto.

Het is dus voldoende om te zeggen dat Harvey dagelijks wordt omringd door familie - zowel die van anderen als die van hemzelf. De inmiddels 64-jarige tv-persoonlijkheid heeft zelf een groot gezin, dat bestaat uit drie zonen en vier dochters. We bekijken wie zijn meisjes zijn en wat ze voor de kost doen.

verkoos zijn beroep boven hen

Steve is drie keer getrouwd geweest, oorspronkelijk met zijn pre-fame minnaar, Marcia Harvey in 1980. Twee jaar later verwelkomden ze hun eerste kinderen samen: tweelingdochters, Brandi en Karli. Hoewel ze uiteindelijk samen nog een kind kregen (een zoon in 1991), zou hun huwelijk snel uiteenvallen omdat de komiek zijn carrière belangrijker vond dan zijn gezin.

In 1990, toen hij nog steeds getrouwd was met Marcia, ontmoette Steve Marjorie Elaine, zijn huidige vrouw. Hoewel ze pas in 2007 officieel door het gangpad liepen, waren Marjorie en Steve naar verluidt al in die vroege jaren gezellig met elkaar aan het knuffelen. Met deze factoren gecombineerd, vroegen Marcia en Steve een echtscheiding aan, die in 1994 werd bevestigd.

Voor de jonge Brandi en Karli had hun vader feitelijk zijn beroep boven hen gekozen. De komiek slaagde er uiteindelijk in om zich te verzoenen met zijn dochters, die tegenwoordig een centraal onderdeel vormen van zijn enorme familie.

Steve Harvey's tweelingdochters, Brandi en Karli
Steve Harvey's tweelingdochters, Brandi en Karli

Hij heeft sindsdien ook onthuld dat zijn dochters nu begrip hebben voor zijn beslissing van toen. "Jaren later zeiden ze tegen me: 'Pap, we begrepen niet waarom je ons verliet, maar we weten nu dat je moest gaan'", vertelde Steve aan People Magazine in 2016. "Je hoorde niet alleen bij ons. naar de wereld.'"

Jongeren empoweren

Karli en Brandi vierden dit jaar hun 39e verjaardag op 20 augustus. Karli staat bekend als een succesvolle haarstylist en ondernemer. Ze is ook een openbare spreker en mentor, die een aantal van haar meest opmerkelijke werk heeft gedaan om jonge mensen in het Disney Dreamers Academy-programma te empoweren. Ook haar zus Brandi draagt bij aan dit initiatief.

Karli is sinds 2015 getrouwd met haar man, Benjamin Raymond. Nu de wonden uit hun verleden geheeld waren, was Steve er om haar zes jaar geleden op haar grote dag door het gangpad te begeleiden. Raymond is, net als zijn vrouw, ook een zakenman, spreker in het openbaar en mentor. Het echtpaar heeft samen één kind, een zoon genaamd Benjamin Troy Raymond II, die werd geboren in juni 2016.

Hoewel Karli heel open is over zowel haar persoonlijke leven als haar carrière, is Brandi alleen maar zichtbaarder als professional. In haar eentje heeft ze een aantal commerciële en charitatieve ondernemingen. Ze is de oprichter van Beyond Her, een platform dat ze gebruikt om 'actief welzijn te bieden aan gekleurde vrouwen op collaboratieve en transformatieve manieren om de geest, het lichaam en de ziel te verheffen'.

Ze heeft ook een motiverend boek geschreven, dat lezers aanmoedigt om 'het verhaal van het slachtoffer te verliezen en 100% verantwoordelijkheid te nemen' van hun leven.

Beroemdste van de kinderen van haar vader

Steve's tweede vrouw was Mary Shackelford, met wie hij getrouwd was van 1996 tot 2005. De scheiding en de gevolgen van deze relatie waren veel erger dan de eerste, inclusief voogdijgevechten voor hun zoon, Wynton. Mary en Steve hebben nooit samen een dochter gehad.

Steve Harvey met zijn tweede vrouw, Mary Shackelford
Steve Harvey met zijn tweede vrouw, Mary Shackelford

Toen hij bijna 15 jaar geleden met Marjorie trouwde, had ze al een zoon (Jason) en twee dochters (Lori en Morgan) uit haar twee eerdere huwelijken. Hij adopteerde ze alle drie, om het totaal aantal kinderen officieel op zeven te brengen.

34-jarige Morgan is sinds 2013 getrouwd met Kareem Hawthorne. Ze hebben samen twee dochters, de 6-jarige Elle en de kleine Marley Jean, die in september één werd. Morgan studeerde Bakken en Gebak aan het Culinary Institute of America en is de auteur van een e-boek met recepten getiteld Party Heart.

Op 24-jarige leeftijd is Lori ongetwijfeld de beroemdste van haar vaders kinderen geworden. Ze werkt als model en influencer op sociale media en heeft momenteel een relatie met supersteracteur Michael B. Jordan.

Steve werd onlangs geciteerd en zei dat iedereen een vader kan zijn, maar 'er is een echte man voor nodig om een vader te zijn'. Het is absoluut een mantra dat hij tegenwoordig met zijn dochters lijkt samen te leven.

Aanbevolen: