Wie zijn de 3 dochters van Bob Saget en wat doen ze?

Inhoudsopgave:

Wie zijn de 3 dochters van Bob Saget en wat doen ze?
Wie zijn de 3 dochters van Bob Saget en wat doen ze?
Anonim

Vele jaren geleden stopte de ervaren acteur Bob Saget bijna met zijn rol als Danny Tanner op " Full House ", maar gelukkig voor hem en de miljoenen fans van de show koos hij ervoor om dat niet te doen, en werd hij een van de beroemdste tv-vaders in Amerika. Daarnaast verscheen Bob in vele andere klassieke series, waaronder Raising Dad, How I Met Your Mother en Farce Of The Penguin. Buiten acteren vestigde Bob zich ook als een ongelooflijke televisiepresentator. Hij zal met liefde herinnerd worden als een van Amerika's grootste televisiepresentatoren, en dat v alt niet te betwisten.

Maar naast zijn carrière was Bob ook een trotse vader van drie dochters die hij deelde met zijn ex-vrouw. Hij heeft het vaderschap beschreven als zijn grootste prestatie in het leven, dus het v alt niet te betwisten hoeveel geluk hij voelde om het uitzonderlijke trio in zijn leven te hebben. Bob had echt niet gelukkiger kunnen zijn met hoe het leven is gelopen. Maar wie zijn zijn dochters en wat doen ze? Lees verder om erachter te komen!

Bijgewerkt op 31 januari 2022: Bob Saget stierf op 9 januari 2022. Hij was 65 jaar oud. Twee van zijn drie dochters hebben sinds zijn dood op de een of andere manier openbare verklaringen afgelegd. Op haar Instagram-verhaal deelde Aubrey Saget een screenshot van de laatste sms die ze van haar vader ontving, met de tekst 'Bedankt. Hou van je. Show Time! Een paar weken later deelde Aubey's tweelingzus Lara een ontroerende post op Instagram over haar vader en hoeveel hij voor haar betekende. De jongste dochter van Bob Saget, Jennifer, heeft een eigen Instagram-account en heeft sinds de dood van haar vader niet meer met de media gesproken. Dit is niet zo verwonderlijk, aangezien Jennifer altijd de meest intieme van de drie Saget-zussen is geweest.

8 Aubrey Saget is de eerstgeborene van Bob Saget

In 1982 trouwde Bob met een voormalige advocaat en scenarioschrijver genaamd Sherrie Kramer. Een paar jaar later verwelkomde het paar een tweeling, Aubrey en Lara op 16 oktober 1989. Hoewel ze niet in de showbizz was zoals haar vader, heeft Aubrey bewezen dat ze behoorlijk begaafd is in kunst en heeft ze een succesvolle carrière voor zichzelf in die industrie. Ze is goed geschoold in kunst en heeft naar verluidt haar bachelor- en masterdiploma behaald aan de New York University. Voor haar indrukwekkende vaardigheden ontving Aubrey de Steinhart Masters in Fine Art Scholarship Award Grant. Momenteel werkt Aubrey als schilder en kunstconservator en geniet ze ongetwijfeld van wat ze doet. Haar werken zijn sindsdien tentoongesteld in de Verenigde Staten, India, Frankrijk en nog veel meer landen. Hoewel ze nu in de dertig is, blijft Audrey's relatiestatus onbekend.

7 Lara Saget is het middelste kind van Bob Saget

Lara Melanie Saget, de tweede van de tweeling, werd ook geboren op 16 oktober 1989. Net als Aubrey is Lara een artiest. Ze behaalde twee bachelordiploma's van Barnard College en Columbia University. Daarnaast heeft Lara in 2018 een masterdiploma behaald aan de New York University. In de loop der jaren zijn haar kunstwerken tentoongesteld in verschillende galerijen over de hele wereld. Dit is een bewijs van haar ongelooflijke vaardigheden als kunstenaar. Behalve kunstenaar is Lara ook werkzaam als curator, opvoeder en yoga-instructeur. Ze houdt ook van reizen naar nieuwe plaatsen en het is niet ongebruikelijk dat de natuurliefhebber foto's van haar talrijke avonturen deelt op sociale media.

6 Jennifer Saget is de jongste van Bob Saget

Bob Saget en dochter Jennie Saget poseren tijdens het openingsfeest voor de wereldpremière van 'Minsky's&39
Bob Saget en dochter Jennie Saget poseren tijdens het openingsfeest voor de wereldpremière van 'Minsky's&39

Jennifer Belle Saget is de jongste van Bobs kinderen en ze werd geboren in november 1992. Net als Audrey en Lara leidt Jennifer een relatief privéleven, dus er is niet veel informatie over haar. Een paar keer is ze echter in het openbaar afgebeeld met haar vader en zussen. Details over Jennifer's liefdesleven en opleiding zijn niet bekend bij het publiek, wat verder bewijst dat de 28-jarige dol is op haar privacy.

5 Lara en Aubrey bezitten een kunststudio

Bob was ongetwijfeld een trotse vader, aangezien hij zag hoe goed zijn dochters het doen. Aubrey en Lara, beiden ervaren kunstenaars, zijn mede-eigenaar van Studio200Nyc, een kunststudio in New York City. De studio, opgericht in 2013, is een reizend tentoonstellingscollectief dat de kunstcultuur promoot. Sommige collecties van de studio zijn tentoongesteld op evenementen zoals Dissolving Artifacts 2020, Dynamic Intimacy 2018 en Meserole Street Block Party in 2016.

4 Aubrey, Lara en Jennifer Saget werden opgevoed door hun vader

Saget en zijn ex-vrouw Kramer waren 15 jaar getrouwd voordat ze in 1997 uit elkaar gingen. Daarna begon de acteur zijn rol als alleenstaande ouder te spelen. Ondanks zijn zeer drukke schema, heeft Bob nooit concessies gedaan aan het doorbrengen van quality time met zijn kinderen. De acteur had een geweldige band met zijn dochters, en we kunnen niet anders dan in zwijm vallen.

3 Aubrey, Lara en Jennifer keken nooit naar 'Full House' als kinderen

Danny Tanner spelen in Full House is ongetwijfeld een van de beste rollen van Bob Saget. En hoewel de show de favoriete show van veel mensen was en nog steeds is, hebben Aubrey, Lara en Jennifer nooit als kinderen naar de show gekeken. Tijdens een interview legde Bob uit dat hij zijn dochters verbood om naar de show te kijken omdat het vermoeiend zou zijn geweest om naar huis te gaan om te kijken wat hij de hele ochtend had gedaan.

2 Aubrey, Lara en Jennifer zijn de grootste prestatie van Bob Saget

Buiten het scherm was de acteur echt de liefste vader ooit. Voor de acteur was het ouderschap van Audrey, Lara en Jennifer een levensveranderende ervaring, een ervaring die hij voor niets ter wereld zou willen ruilen. In 2009 gaf de beroemde acteur toe dat het opvoeden van zijn dochters het beste was dat hij ooit had meegemaakt. Dit blijkt natuurlijk uit hoeveel Bob van zijn kinderen hield. Hollywood is geweldig, maar het hebben van drie prachtige kinderen was het grootste geschenk van deze acteur.

1 De Three Saget Sisters hebben een geweldige band

Omdat de zussen zo dichtbij elkaar in leeftijd zijn, is het geen verrassing dat ze door de jaren heen een geweldige band hebben behouden. Ondanks dat ze allemaal een druk leven hebben, genieten Audrey, Lara en Jennifer ervan om met elkaar om te gaan en leuke herinneringen op te doen. Aan hun posts op sociale media kun je zien hoe hecht de zussen zijn.

Met zijn succesvolle carrière, zijn prachtige gezin en zijn liefdevolle schare fans leidde Bob Saget ongetwijfeld zijn beste leven. Het leven had gewoon niet beter kunnen worden voor deze Hollywood-legende!

Aanbevolen: