De waarheid over wat er met Nicole Bass is gebeurd uit de Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

De waarheid over wat er met Nicole Bass is gebeurd uit de Howard Stern Show
De waarheid over wat er met Nicole Bass is gebeurd uit de Howard Stern Show
Anonim

Zelfs met Howard Stern's creatieve en persoonlijke evolutie, is er nog steeds ruimte voor wat Wack Pack-plezier op zijn SiriusXM-radioshow. Natuurlijk zijn de politiek incorrecte capriolen van Howards menagerie van verschoppelingen van de samenleving in de loop der jaren afgenomen. Terwijl sommige critici van Howard een hekel hadden aan zijn opname van mensen als Eric The Actor, Beatlejuice en Wendy The Slow Adult (niet haar oorspronkelijke bijnaam), omdat ze dachten dat hij hen uitbuitte en voor de gek hield, dachten anderen dat de shockjock hen een stem wanneer niemand anders dat zou doen. Hoe dan ook, de Wack Pack zijn allemaal gewillig in de schijnwerpers gezet en fans van The Stern Show zijn gefascineerd om te weten wat er in hun leven gebeurt. Vooral sinds Howards gebruik voor hen is afgenomen.

Hoewel Howard Stern een geweldige interviewer voor beroemdheden is, is hij ook behoorlijk verbazingwekkend in het verkrijgen van persoonlijke informatie van iedereen met wie hij spreekt. Dit omvat leden van de Wack Pack zoals wijlen Nicole Bass. Hoewel Nicole niet wordt gezien als het beste lid van de Wack Pack, is ze zeker een van de meest memorabele. Of het nu Howard's schrijver en geluidseffectgoeroe Fred Norris was die het themalied van The Munsters speelde bij haar aankomst, of Nicole's diep mannelijke maar gevoelige stem, fans aten haar optredens in de show helemaal op. Hoewel ze weten dat Nicole in 2017 is overleden, weten ze misschien niet hoe groot haar tragische einde is.

Wie is WWE en mevrouw Olympia Nicole Bass?

Nicole Bass (later Fuchs) werd geboren in 1965 en was haar hele leven een uiterst actieve worstelaar, bodybuilder, acteur en professionele worstelfan. In de jaren tachtig begon Nicole met bodybuilding en ze zette dit voort tot het einde van de jaren negentig toen ze de titel van Ms. Olympia op het NPC National Bodybuilding Championship 1997. Maar na het winnen van die titel was er weinig richting voor haar om in te gaan. Daarom werd ze een worstelaar.

Nicole maakte haar debuut als worstelaar in 1999 als onderdeel van Paul Heymans ECW. Ze stond bekend om haar vetes met onder meer Mikey Whipwreck en Beulah McGillicutty. Nicole deed het zo goed als onderdeel van ECW dat ze kort bij Vince McMahon bij de WWE kwam. Haar eerste optreden in de WWE was op WrestleMania 15. Hier werd ze officieel uitgeroepen tot bodyguard van Women's Champion Sable.

Hoewel ze een aantal echt gedenkwaardige en fatsoenlijke bewegingen maakte tijdens haar korte tijd bij WWE, lijkt het erop dat ze echt leed. Na haar ontslag uit haar contract diende Nicole in het geheim een rechtszaak van $ 120 miljoen aan tegen WWE vanwege claims van seksueel lastiggevallen te zijn door The Brooklyn Brawler (ook bekend als Steve Lombardi). Volgens Sportscasting.com en The New York Times verwierpen Vince McMahon en de WWE alle beweringen van Nicole en zeiden dat ze haar hadden ontslagen omdat ze "twee linkervoeten" had en dat haar beschuldigingen puur gebaseerd waren op haar woede over haar beëindiging. Vanwege 'inconsequenties' in haar verklaring oordeelde de jury tegen Nicole. Dit dwong haar om haar zaak voor het Amerikaanse Hof van Beroep te brengen, waar het snel werd afgewezen.

Na deze zaak verdween Nicole eigenlijk uit de schijnwerpers, ze werkte 'normale' banen om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze worstelde niet eens meer na 2002. Gelukkig had ze ook haar vaste connectie met The Howard Stern Show om haar overeind te houden tot haar tijdige dood.

Nicole Bass' tijd op de Howard Stern Show

Tegelijk met haar carrières in bodybuilding en worstelen deed Nicole wat acteerwerk in verschillende soapseries, waaronder The Bold and the Beautiful and General Hospital. Haar liefde voor showbusiness leidde haar ook naar de meest succesvolle radioshow aller tijden.

Nicole verscheen voor het eerst in The Howard Stern Show in het begin van de jaren negentig, toen ze deelnam aan het pay-per-view televisie-evenement, The Miss Howard Stern New Year's Eve Pageant. Kort daarna werd ze een volwaardig lid van de Wack Pack vanwege haar mannelijke stem, enorme fysieke omvang en bereidheid om zo ongeveer alles te doen om te lachen. Haar aanwezigheid op The Howard Stern Show werd zo fundamenteel voor de show dat ze werd opgenomen in Howards film Private Parts.

Hoewel Nicole vaak voor de gek werd gehouden in de show, en ook toegaf dat ze erg ongelukkig was over het feit dat ze constant verward werd voor een man, miste ze nooit een optreden. Het is duidelijk dat ze Howards steun erg op prijs stelde, vooral dat hij haar kwam helpen tijdens haar proces tegen seksuele intimidatie. Ook al zagen sommigen het grappige niet in Nicole's grove grappen met Stern Show-stafmedewerkers Sal Governale en Richard Christie, noch Fred's spottende lach, Nicole was duidelijk in de grap.

Ze was ook extreem open over haar leven en hoe diep eenzaam ze kon worden. Ze was ook open over haar liefdesleven, inclusief haar vermeende gewelddadige huwelijk met Bob Fuchs die in 2013 overleed, en haar nieuwe romance met haar zakenpartner Kristen Marrone.

De waarheid over de dood van Nicole Bass

Hoewel haar tragische ervaringen in de WWE en met haar man genoeg zouden zijn om iedereen te overweldigen, vocht Nicole door. Voor het grootste deel behield ze een positieve houding terwijl ze er alles aan deed om zichzelf op de been te houden. In 2017 verloor Nicole echter haar leven na een tragische hartaanval op 52-jarige leeftijd.

Na haar dood legde haar partner Kristen deze verklaring af:

"Een paar dagen geleden werd Nicole erg ziek. Ze werd naar het ziekenhuis gebracht en ze deden er alles aan om haar te helpen. Ik zit hier 24/7 met haar in de kamer sinds ze hier is om ervoor te zorgen ze kreeg de best mogelijke zorg. Vandaag hebben we geleerd dat er niets anders aan te doen is. Nicole was een geweldige vrouw. Sterk, niet alleen van buiten maar ook van binnen. Mooie ziel en vriendelijk hart. Veel mensen kenden Nicole maar weinigen kwamen ooit dichtbij genoeg om de ECHTE vrouw te kennen die ze was. Ik moest een van de weinige gelukkigen zijn. Ze was niet alleen mijn soulmate en mijn vriendin, maar ze was mijn beste vriendin, mijn leraar en mijn zakenpartner. Ik heb geleerd veel waardevolle dingen van haar en creëerde veel mooie herinneringen in de tijd die we samen hadden."

Aanbevolen: